patriszia 19.11.04, 08:33 a gdyby tak w legionowie powstała lokalna stacja radiowa? słuchalibyście jej czy duzych stacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulec Re: stacja radiowa 19.11.04, 09:54 To zalezy.. Jestem uzalezniona od Eski ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: stacja radiowa 19.11.04, 22:36 NO czy ja wiem...Eska to jednak w kolko macieju ...poppapka..ja w pracy slucham tylko internetowego Radio Virgin z Londynu i jego odmiany Virgin Classic Rock.. wiec Peter jesli mozesz to moze bys uruchomil jakies radio internetowe??;) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: stacja radiowa 20.11.04, 08:44 pkownacki napisał: > NO czy ja wiem...Eska to jednak w kolko macieju ...poppapka..ja w pracy slucham > > tylko internetowego Radio Virgin z Londynu i jego odmiany Virgin Classic Rock.. > wiec Peter jesli mozesz to moze bys uruchomil jakies radio internetowe??;) ta...prosze mnie tu nie wkrecac w zadne takie, i tak mam roboty wrrr..... :))) jak ktos chce to moge postawic jakis soft na swojej maszynce (serwerze) ale najwczesniej w styczniu :) co do sluchania to jak jestem w domu to czasem slucham rmf, o ile mozna to nazwac sluchaniem bo prawie natychmiast zasypiam ze zmeczenia, a jak brykam samochodzikiem to nie jestem wiernym sluchaczem, mam takie dwa guziki na kierownicy tuning up i down:)) ale najczesciej znajduje cos fajnego na Esce i Radiostacji. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: stacja radiowa 20.11.04, 09:50 Ja slucham tego w drodze do pracy i z pracy;-) Na wiecej czasu nie ma. W domu to juz muzyka ambitna - dziecko sie rozwijac musi - MOzart i te sprawy ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arusa Re: stacja radiowa 19.11.04, 23:02 kilka lat temu bylo regionalne radio "Mazowsze", czasem prymitywne, ale muzyka w miare, no i kilka razy uslyszalam pozdrowienia od znajomych z okolic :)) nie powiem, mile to :) dlatego napewno chetnie bym posluchala lokalnej stacji :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: stacja radiowa 20.11.04, 08:39 arusa napisała: > kilka lat temu bylo regionalne radio "Mazowsze", czasem prymitywne, ale muzyka > w > miare, no i kilka razy uslyszalam pozdrowienia od znajomych z okolic :)) nie > powiem, mile to :) > dlatego napewno chetnie bym posluchala lokalnej stacji :) > pozdrawiam :) mnie tez sie wlasnie skojarzylo to radio, w sumie prawie lokalne bo z Łomianek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
radi242 Re: stacja radiowa 21.11.04, 00:02 > kilka lat temu bylo regionalne radio "Mazowsze", czasem prymitywne kilka lat temu bylo prymitywne, gralo kiepski dance i krajowa ludyczna muzyke keyboardowa ;) ale znacznie wczesniej mialo bezobciachowy profil rockowy. jakis czas temu po przejeciu biznesu przez nomen omen, Agore przeksztalcilo sie w Rock Radio ale po paru nieprzychylnych decyzjach KRRiTV /np. prowadzacych do zamkniecia regionalnych rozglosni/ najwyrazniej spolka postawila na nich krzyzyk. a skad pytanie autora watku? ma jakis pomysl cudowny na uruchomienie? bo o ile mi wiadomo, chyba nic sie narazie nie poprawilo w warunkach koncesjonowania stacji lokalnych /nawet nonprofitowych bez prawa nadawania reklam/. dodatkowo na wskutek niezbyt przemyslanego obecnego podzialu czestotliwosci brak owych dostepnych doskwiera dosc mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: stacja radiowa 21.11.04, 22:18 pamietam pamietam..wymiatalem w tych konkursach w Radio mazowsze i puszzczali Gunsow, Sisters of mercy, Police i duzo klasyki...pozniej zaczeli wlasnie zameczać ludzi dyskomulstwem a teraz... za duzo ostrego grania to tez nie dla mnie-ale powinno byc takie radio Odpowiedz Link Zgłoś
patriszia Re: stacja radiowa 22.11.04, 09:33 skakałam sobie ostatnio z kanału na kanał pikrętełkiem a nie pilotem i odkryłam właśnei jakąs lokalną stację z ... z... nie pamiętam ale ważne że była lokalna. leciały lokalne wiadomości i pozdrowienia. i mi właśnmie zabrakło czegoś takiewgo. wiadomości biore z ploteczek albo forum :), a pozdrowiana to chyba nigdy nie byłam, bo moj gust muzyczny różni się trochę od gustu znajomych no i niestety zamiast eski na ktorej można pozdrowić słucham radia 94. p.s. niejaki dj dolar który prowadził niejedną imprezę w parku właśnie nadawał w radiu mazowsze zaczasów muzyki sztachetowo - remizowej. Odpowiedz Link Zgłoś