Dodaj do ulubionych

Most w Zegrzu.

23.12.04, 10:21
Nareszcie... rusza drugi most w Zegrzu. Chociaz ciagle troche zal mi tego starego.

miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,2461547.html
miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34864,2457423.html
Obserwuj wątek
    • patriszia Re: Most w Zegrzu. 23.12.04, 10:45
      "...W przyszłym roku zacznie się: • wytyczanie dwujezdniowej obwodnicy
      Jabłonny..."

gdzieś to już słyszałam i to chyba nie jednokrotnie. może mały zakład ile razy
      jeszcze będą nam obiecywali obwodnicę zanim ją zrobią?
    • zetkalg Re: Most w Zegrzu. 23.12.04, 18:03
      ams1.lo3.wroc.pl/tomek/tournee.php?p=31782
      stare czasy...
      • kwitkows Re: Most w Zegrzu. 24.12.04, 22:00
        No to i ja wrzuce cos od siebie. Ostatnie zdjecia na dole:
        www.forty.hg.pl/home/index.php?page=zegrze&sub=mosty&nr=g3
    • deepspace9 Re: Most w Zegrzu. 25.12.04, 05:50
      A może by tak bez mięsa na forum?
      • guayazyl1 Re: Most w Zegrzu. 25.12.04, 08:27

forum musi byc zywe, barwne i prawdziwe...nad jego jakoscia czuwa moderator...a
        na mnie robi wrazenie pasja roberto ...jego rower...i nie zycze sobie aby
        cokolwiek zmieniac w jego szczerej wypowiedzi...
        ---
        zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic...
        • domelu Re: Most w Zegrzu. 25.12.04, 08:54
          nie zgadzam sie, to forum moga czytac i 12 letnie dzieci, wiec mozna sobie
          oszczedzic takiego ubarwiania, a co do poziomu kultury wyzej wymienionego
          rowerzysty, to polecam przeczytac caly watek na forum Masy Krytycznej -
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13129&w=17971243&a=17971243
          • guayazyl1 Re: Most w Zegrzu. 25.12.04, 21:33

sorki...mea culpa...nie sledzilem wszystkich wypowiedzi...co innego
            podkreslanie emocji...co innego epatowanie mocnym slownictwem...masz racje
            bracie...
            ---
            zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic...
      • e-legionowo Re: Most w Zegrzu. 25.12.04, 10:33
        deepspace9 napisał:

> A może by tak bez mięsa na forum?

juz naprawione :)
        jedyna rzeczą która bezwzglednie bede tępil bedzie bluzganie i dla mnie eot
        • domelu Re: Most w Zegrzu. 25.12.04, 11:22
          nie mozna bylo ocenzurowac bez wycinania posta? bo watek sie rozwala ;)
          • e-legionowo Re: Most w Zegrzu. 25.12.04, 20:36
            domelu napisał:

> nie mozna bylo ocenzurowac bez wycinania posta? bo watek sie rozwala ;)

niestety nie mozna ingerowac w posty innych osob, co w sumie jest zrozumiale,
            moge tylko go usunac.
            • kwitkows Re: Most w Zegrzu. 27.12.04, 09:08
              A nie ma takiej opcji, aby zostal opis "wiadomosc usunieta ze wzgledu na...". Na forum Warszawy to dziala, tutaj juz nie?
    • kwitkows Re: Most w Zegrzu. 25.12.04, 11:28
      Wlasnie przeczytalem o tym samym tyle ze w ŻW.

www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw_full_article&news_id=54251&news_cat_id=11
      Najciekawszy jest fragment:
      "Dlatego postanowiono wyremontować stary most. Ledwo się trzymał. Wymieniono w nim więc wszystko: konstrukcję, jezdnie, oświetlenie. Nawet filary trzeba było wzmocnić. Ale i tak remont bardziej się opłacał, niż wybudowanie drugiej, zupełnie nowej przeprawy."

Pytanie do pismaka z ŻW - jesli wymieniono wszystko poza filarami to byl to remont czy stawianie mostu od nowa? Grunt to rzetelnosc informacji.
      • willga1 Re: Most w Zegrzu. 25.12.04, 21:25
        Most jest mało ważny! ;)
        Ważne żeby wody w Zegrzu nie zabrakło!
        Za niedługo ludziska będą opalać się w palącym słońcu i pływać w mało pachnącej,
        ale za to w jakże orzeźwiającej wodzie !
        Potrzebne są tylko pifko , parasol , ręcznik , no i osoba , która w każdej
        chwili gotowa jest wskoczyć za Tobą do wody , w razie kiedy wpadniesz na pomysł
        i zastosujesz technikę pływacką , którą nie koniecznie ktokolwiek zna i
        stwierdzisz , że w żaden "sposób" sie nie sprawdziła!
        Taki mały wypad ,ledwie 3 km , a jak cieszy!
        Jak narazie można tylko pomarzyć!

• roberttak Re: Most w Zegrzu. 25.12.04, 23:07
          sorry za to słowo ale wyrazalo ono moje emocje, jesli moderator ma tego smiecia
          to niech mi go przesle a ja go wpisze z "***".
          apropos tej dziwnej osoby co pokazuje jaki to ja jestem ble i tak dalej to
          sprawa jest prosta - masa legionowska wypadala w wigilie i z wielu wzgledow
          domagalem sie oficjalnego odwolania, ze wzgledow bezpieczenstwa dla ludzi
          ktorzy sie tam pojawia, i z tego wzgledu ze jesli pojawila by sie jedna osoba
          poczula by sie jak du$%@, ja bym osobiscie poczul sie wy$%^@ny i wiecej bym sie
          na masie nie pojawil,
          a ta dziwna osoba ma zamiar kiedys pojawic sie na masie czy tylko wypisywac na
          ludzi rozne rzeczy?
          • roberttak Re: Most w Zegrzu. 25.12.04, 23:12
            a tak wogole to po czwarte uwazam ze przeklenstwa powstaly po to by je uzywac,
            ale nie w nadmiarze, wydaje mi sie ze tak nie robie, wyrazaja moje emocje :D

siedzialem, mysle sobie most, co tam most, bedzie nowa szybka trasa, a po
            chwili, ten piekny most, ktorym nie raz jezdzilem, na rowerze, samochodem,
            dziesiatki raz, pare razy z pokladu łodzi, nigdy nie przejade po nim i nie
            poczuje powiewu znad wody, odgrodzony zostane plastikiem, szybka, niebezpieczna
            szosa z udawana sciezka rowerowa po boku, nawet nie zrobilem sobie tam zdjecia
            :(
            • willga1 Re: Most w Zegrzu. 25.12.04, 23:19
              Po pierwsze -> ja tez lubię wyliczanki!
              Po drugie -> to chyba najprostsza metoda komunikacji!
              I po trzecie -> często bardzo pomocna w przekazaniu mysli!
              No i po czwarte -> pzdr roberttak :)
              • roberttak Re: Most w Zegrzu. 25.12.04, 23:22
                dzieki za pozdro willga :D
                pzdr 4u2 willga ;)
          • domelu Re: Most w Zegrzu. 26.12.04, 01:43
            > sorry za to słowo ale wyrazalo ono moje emocje, jesli moderator ma tego
            > smiecia

> to niech mi go przesle a ja go wpisze z "***".
            > apropos tej dziwnej osoby co pokazuje jaki to ja jestem ble i tak dalej to
            > sprawa jest prosta - masa legionowska wypadala w wigilie i z wielu wzgledow
            > domagalem sie oficjalnego odwolania, ze wzgledow bezpieczenstwa dla ludzi
            > ktorzy sie tam pojawia, i z tego wzgledu ze jesli pojawila by sie jedna osoba
            > poczula by sie jak du$%@, ja bym osobiscie poczul sie wy$%^@ny i wiecej bym
            > sie na masie nie pojawil,

Proszono Cię o kulturę, a jedyne co zmieniłeś, to użycie krzaków kamuflujących.

> "domagalem sie oficjalnego odwolania"

Jeżu, nie rozumiesz ideii masy? Już Ci pisano na forum tejże, że masa nie jest
            żadną osobą. Ani Ty, ani ja, ani nikt inny, tylko rowerzyści.

Powyższe stwierdzenie czytałeś już od kogoś na forum Masy Warszawskiej.

> a ta dziwna osoba ma zamiar kiedys pojawic sie na masie czy tylko wypisywac na
            > ludzi rozne rzeczy?

Ależ Jeżu, ja podałem tylko link do tego co TY napisałeś. :)
            Oczywiście, że się pojawię, stukne się z Tobią bidonem i mogę cierpliwie
            powtórzyć powyższe, o ile będziesz chciał słuchać.
            Tym chciałbym zaproponować EOT i wyjaśnienie sobie tego na rowerze, jak będziesz
            zły, to możesz szybko pedałowac, moze Ci przejdzie.
            • roberttak Re: Most w Zegrzu. 26.12.04, 02:02
              prosze cie wiec uwaznie abys przeczytal jeszcze raz cala dyskusje ale uwaznie,
              wybierz argumenty, czajnik i tehen jakos napisali odwolac, nie jestem sam,
              najwazniejsze jest bezpieczensto i zeby nikt zle sie nie poczul
              • domelu Re: Most w Zegrzu. 28.12.04, 10:31
                argumenty przeciw to podali wszyscy - poza nimi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka