Dodaj do ulubionych

"Przekręt"

26.03.05, 12:03
Przekręcają??
Co sądzicie na temat tego miejsca?
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: "Przekręt" 26.03.05, 12:04
      takasobieja napisała:

> Przekręcają??
      > Co sądzicie na temat tego miejsca?

Byłaś już ze święconką?
    • takasobieja Re: "Przekręt" 26.03.05, 12:45
      ????????
    • kasiabraun Re: "Przekręt" 26.03.05, 16:32
      mala ale przytulna knajpka. jadlam tam bardzo dobry makaron z kurkami, ceny
      nizsze niz w Skandalu". niestety jak w wiekszosci knajp w legionowie obsluga
      powolna, nieprofesjonalna.
    • kobusk Re: "Przekręt" 29.03.05, 11:50
      Knajpka przyjemna i kiedyś miała niezłe menu.
      Obecnie (chyba nastapiła zmiana własciciela i "kucharza")jedzenie znacznie się
      pogorszyło. Podobnie z obsługą - nieprofesjonalna i jakby nieobecna.
    • alex461 Re: "Przekręt" 29.03.05, 15:47
      niezły lokalik z mini klimacikiem jedzenie spoko polecam sałatkę cesarską i
      naleśniki z brye ,fajnie jest w zwykły dzień po południu ,w piątki i soboty
      wieczorem trochę tłoczno i wreszcie lokal bez pizzy
      • polfeyder Re: "Przekręt" 01.04.05, 12:03
        super knajpka z xtra klimatem i chyba dobrze zrobiła zmiana właściciela,
        barmani jak w żadnym innym lokalu, tozą extraklimat i profesjonalnie obsługuja.
        zarcie super. polecam wszystkim
        • maggdaa1 Re: "Przekręt" 01.04.05, 12:10
          gratuluje nowemu właścicielowi,dobrze że sie zmienił. barmani idealni, chyba
          profesjonaliści, jedzonko malinka-bardzo dobre !!!! klimacik bardzo fajny i to
          chyba dzieki obsłudze, szybko i na temat, i nie przekręcaja tak jak w skandalu.
          skandal to prawdziwy skandal, PRZEKRĘT GÓRĄ!!!!!!!!!!!!!!!
          • grracjan Re: "Przekręt" 01.04.05, 14:46
            maggdaa1 napisała:

> gratuluje nowemu właścicielowi,dobrze że sie zmienił. barmani idealni, chyba
            > profesjonaliści, jedzonko malinka-bardzo dobre !!!! klimacik bardzo fajny i to
            > chyba dzieki obsłudze, szybko i na temat, i nie przekręcaja tak jak w skandalu.
            >
            > skandal to prawdziwy skandal, PRZEKRĘT GÓRĄ!!!!!!!!!!!!!!!

"TEKST SPONSOROWANY"?
            • e-legionowo Re: "Przekręt" 01.04.05, 22:43
              grracjan napisał:

> maggdaa1 napisała:
              >
              > > gratuluje nowemu właścicielowi,dobrze że sie zmienił. barmani idealni, ch
              > yba
              > > profesjonaliści, jedzonko malinka-bardzo dobre !!!! klimacik bardzo fajny
              > i to
              > > chyba dzieki obsłudze, szybko i na temat, i nie przekręcaja tak jak w ska
              > ndalu.
              > >
              > > skandal to prawdziwy skandal, PRZEKRĘT GÓRĄ!!!!!!!!!!!!!!!
              >
              > "TEKST SPONSOROWANY"?

chyba tak, wlacznie z tekstem anty Skandalowym w innym watku
    • formusic parę słów prawdy..... 01.04.05, 19:51
      plusy i minusy lokalu PRZKRĘT moim zdaniem:
      plusy: za obsługę (miła, ładna i młoda), za jedzonko (naleśniczki i sałatkę
      polecam bardzo), za PIFKO (wszędzie żywiec a tam zimny leszek), za duży wybór
      herbatek (polecam porzeczkową)....nie ma tam niewyrzytych małolatów ani
      okolicznich żuli (duży plus za to)
      minusy: za powierzchnię ( w sumie troszkę ciasno tam), brak telewizorka na
      oglądanie meczy brak też karaoke ale troszkę rekopensuje to radiostacja z
      głośnika, i w sumie ani to bar ani to kawiania
      Ale zjeść i wypić dobrze można. Zmiana właściciela wyszła mu na dobre...
      POLECAM BO WARTO MIMO TYCH MINUSIKÓW WPAŚĆ...

• polokokt Re: parę słów prawdy..... 01.04.05, 23:29
        a mi sie wydaje ze to ze nie ma TV to dobrze. w innych lokalach jest i jak dla
        mnie jak jest cos w TV efekt jest taki ze glosnosc rozkrecona na maxa, bo
        wszyscywszystko chca slyszec, a Ci co rozmawiaja musza sie drzec do siebie i
        efekt taki ze straszny halas panuje.
        Ale do meritum, lokalik bardzo mily ale minusem faktycznie jest powierzchnia,
        ostatni w srode przed swietami poszedlem i nie bylo miejsc, ja nie wiem, czy
        mlodziez nie musi sie uczyc....? ;)
        Co do Skandalu na przeciwko poczty, to ja tez mam srednie zdanie, wyrazone w
        stosownym watku, Pani przekrecila mnie na cenie drinka (na moja strate),
        ostatnio jadlem pizze i nie byla zla, za to ceny za salatki wyzsze niz w wawie
        w lepszych lokalach. No ale jak nigdzie indziej nie ma miejsc to ide juz tam. I
        nie jest to tekst sponsorowany, tylko wlasne odczucia. I tak samo marne mialem
        o Akwarium, dzialajacym do niedawna w blekitnym centrum.
        A zaraz zacznie sie lato i pojawia sie ogrodki piwne to sie troche lozluzuje w
        lokalach :)
        Pozdrawiam
      • masterson Re: parę słów prawdy..... 01.04.05, 23:43
        wlasciciel przekretu zalozyl kolejnego uytkownika?
        • kwitkows Re: parę słów prawdy..... 01.04.05, 23:58
          > wlasciciel przekretu zalozyl kolejnego uytkownika?

Tez mi sie tak wydaje... Co do samej kanjpy to fajnie tam bylo jak lokal otworzyli. Naprawde bardzo bylem zdziwiony atmosfera jaka tam byla. Ale to bylo dawno. Teraz nie rozni sie niczym od innych w Legionowie. Obsluga juz nie ta i zawsze ciasno. Ale i tak minimalnie lepiej niz Sandal (subiektywne odczucie).
          • martaisn Re: parę słów prawdy 04.04.05, 18:18
            idealnie poza jednym a dokładnie poza barmanką w czarnych włosach... panikuje,
            strasznie powolna, zarozumiała, wydaje sie jej że jest nie wiadomo kim a to
            chyba nie jej pub ?????? Poza tym - piwko extra, jedzonko super, barman super i
            barmanka w jaśniejszych (balejage?tak to sie nazywa?) włosach też super !!!
            tylko miejsca troche mało.
      • magda_kielczyk Re: parę słów prawdy..... 11.05.05, 17:11
        Mam sentyment do tego lokalu, ale to co sie tam teraz dzieje to porazka - i juz
        nie chodzi mi o jedzenie, bo nalesniki z rakami rulezzzz, ale o to, ze jest
        brudno i smierdzi. Niestety i pisze to z przykroscia. Ale w lazience straszy i
        juz. A poza tym z dawnego wystroju zostaje tam coraz mniej, a szkoda, bo byl
        moim zdaniem rozny Olimpii.
        Pozdro!
        M
    • buzzcock Re: "Przekręt" 04.04.05, 23:44
      bardzo przyjemny lokal-BYŁ
      teraz juz pozbawiony zupelnie klimatu, jedzenie sie bardzo pogorszylo, tlok,
      bardzo kiepska obsluga
      powinni sie zdecydowac czy chca byc restauracja z kelnerami, mila atmosfera,
      jedzeniem i muzyka, czy kolejna legionowska knajpa z lupaniem z glosnikow,
      hektolitrami piwa tam wypijanymi mlodziakami ktorzy tam przychodza
      nie powiem, tez tam zdazylem juz wypic moze piwa:)-ale chyba sie to juz
      skonczylo i nie dla mnie to miejsce
      szczegolnie ze bywalcy zamknietego juz akwarium teraz przekret oblegaja :(
    • seetmen Re: "Przekręt" 05.04.05, 02:13
      a jak dla mnie to ta barmanka w ciemnych włosach jest bardzo miła sympatyczna i
      na pewno nie zarozumiała.I ładnie sie uśmiecha :) No ale cóz, są gusta i
      guściki... Co do samej knajpki, to wszystko fajnie, poza zbyt małą powierzchnią
      (co daje sie odczuc zwłaszcza w piatek i sobote) i jak juz ktos zauważył-
      bywalcami byłego akwarium
      • tomson5 Re: "Przekręt" 09.04.05, 11:22
        Barmanka w ciemnych włosach moze i ładnie sie usmiecha ale moim zdaniem jest za
        kiepska do tego lokalu, nie da rady zeby zawsze była tamta parka??? Dobrze że
        chociaż barman jest zawsze bo bez niego to CH.....nia by była, poza tym fakt-
        mało miejsca!!! muzyczka spoko, jedzonko spoko, piwko inne niz wszędzie -
        LECH,TYSKIE. Ktoś wyżej napisał że ludzie przychodzą z byłego AKFARIUM - NIE
        PRAWDA !!! Ludzie kulturka. Czekamy tylko na ogrudek!!!
    • miki1911 Re: "Przekręt" 10.04.05, 11:51
      Moim zdaniem lokal jest bardzo przytulny. Średnia wieku jest wyższa niż w
      innych Legionowskich knajpach (tzn. nie ma małolatów). Uważam, ze brak
      telewizora (służącego do oglądania np. meczy) jest dla tego lokalu zaletą...
      Inaczej straciłby on swój "przytulny" klimat! Jednakże jezeli juz otwiera sie
      knajpe w takim spokojnym, miłym i sympatycznym charakterze, to trzeba pomysleć
      nad lepszą obsługą (chodzi głownie o osoby "powolne", o korych była już mowa w
      poprzednich postach!). Myśle że nie trzeba opisywać już tej osoby! Po
      tej "kelnerce" nie da się niestety poznać, iż miała coś wcześniej wspólnego z
      gastronomią! Ona raczej nie nadaje się do tego fachu i myślę że w tej knajpie
      tez dlugo nie zagrzeje miejsca! (sugestia do kierownika lokalu...)
      Poza tym wszystko w porządku. Z jedzeniem dużo nie miałem doczynienia, ale
      niektóre potrawy naprawdę wyśmienite i elegancko udekorowane! Wielki plus!
      Osobiście troszkę ubolewam nad brakiem piwa "Żywiec" ale jakoś to się da
      przeboleć... W końcu piwo to piwo!
      To chyba byłoby na tyle...
      • alex461 Re: "Przekręt" 02.05.05, 10:32
        wystawili ogrodek przed lokal
    • misio_patysio Re: "Przekręt" 18.04.05, 11:55
      Byłem już kilka razy i sobie chwalę. Kiedyś z kumplem chcieliśmy napić się
      piwka, łaziliśmy od lokalu do lokalu a wszędzie ciasno, już chcieliśmy pójść do
      nocnego kupić piwko i wypić je w domu jak sobie przypomnieliśmy o Przekręcie,
      szliśmy zrezygnowani z myślą ze pewnie tez wszystko zajęte, a tam 2 stoliki
      tylko zajęte. Niedawno, z miesiąc temu, zabrałem tam "moją panią" mięliśmy
      szczęście, bo trafił nam się ostatni stolik
      • miim133 Re: "Przekręt" 20.04.05, 17:25
        Buahahahahahah.......... kto pracowal to wie :)
    • alex461 Re: "Przekręt" 02.05.05, 10:35
      • alex461 Re: "Przekręt" 02.05.05, 10:38
        wystawili ogrodek
        • polfeyder Re: "Przekręt" 19.06.05, 11:29
          kolejna zmiana właściciela utwożyła jeszcze lepszy klimat. przkręt przejety
          przez barmanów !!! szykuja sie promocje a w planach rużne pokazy i jeszcze
          więcej promocji. no i w końcu jest gdzie zjeść w nocy !!! ogródek jest spoko.
    • damka3 Re: "Przekręt" 21.06.05, 23:25
      W "Przekrecie" bylam tylko raz, w marcu 2005 - i wiecej tam nie pojde.
      Wystaraszylam sie brudu...
      • polfeyder Re: "Przekręt" 24.07.05, 14:50
        A propo brudu. W marcu brud był na ulicy i parku. W "przekręcie" zawsze jest
        mydełko w WC, papier, Stoły się nie lepią. Poza tym muzyka nie dudni jak w
        innych lokalach, obsługa super. jedzonko pyszne i do tego zjeść można w nocy.
        Klimacik jest swojski, spokojny, nie złażą sie koledzy w dresach i nikt nie
        szuka zaczepki. Przekręt raczej podchodzi pod restauracje niż pub. poza tym
        inne lokale czynne do 24ej a przekręt do ostatniego klienta.
        • damka3 Re: "Przekręt" 27.07.05, 22:16
          Nie chodzilo mi bynajmniej o przedwiosenne bloto wniesione z ulic miasta, ani
          o wyposazenie i stan toalety. Ale brud widzialam i... niestety nie beda mieli
          ze mnie ani moich znajomych klientow.
    • guayazyl1 Re: "Przekręt" 24.07.05, 17:51

uzytkownik przekret7840666 napisal miedzy innymi:
      zapraszam wszystkich na zimne piwko...itd

Nie wysyłaj nikomu komercyjnych ogłoszeń ani reklam! Prędko przekonasz się,
      że odbiorcy zablokują otrzymywanie listów od Ciebie. Do publikacji tego rodzaju
      informacji służą jedynie specjalne strony WWW lub grupy dyskusyjne (w Polsce są
      to na przykład grupy pl.ogłoszenia).

to jest istotny fragment z netykiety.

zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic...
    • czarnakarenka Re: wróżka HIMALA 25.07.05, 20:43
      W lokalu pojawiła się i stawiała profesjonalnie tarota - skorzystałam -
      rzeczywiście rewelacja. Dodam, że to sława z pomorza, a u nas gości przejazdem -
      jeśli ktoś chciałby skorzystać podam tel. na priva.
    • inns Re: "Przekręt" 21.08.05, 20:10
      Byłem w przekręcie już kilka razy ale tym razem wprowadzili mnie w szok. o
      godzinie 1 w nocy mozna zjeść ogromny obiad !!!! gdzie o tej porze coś
      zjesz!!?? poza ty sympatyczni ludzie tu przychodzą, obsługa spoko. browar
      oryginalnie Lech i Tyskie i troch butelek. Alkochol powyżej 6% typu łyszka
      tequila malibu koniaczek i naprawde sporo więj. mi tam się
      podoba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • polfeyder Re: "Przekręt" 07.03.06, 14:17
        No jestem pod wrażeniem. Ostatnio w przekręcie nie ma gdzie usiąść. Przychodzi
        tam tyle ludu że chey. Poprawiło sie sporo. jets czyściej, sympatyczniej,
        klimat bardzo spokojny. Kuchnia działa nadal. A ostatnio kolega wynajął cały
        lokal, robił jakieś urodziny i podobno super warunki, opłca sie podobno robic
        zamkniete imprezy. Obsługa sie nie zmieniła. Warto wpaść na piwko.
        • polokokt Re: "Przekręt" 07.03.06, 14:54
          odbiegajaca troche od Przekretu jest jedna rzecz ktora mnie denerwuje w
          legionowskich lokalach/pubach. A mianowicie papierosy. Obojetnie jaki to lokal
          zawsze jak wroce do domu to cale ubranie nadaje sie do prania bo jedzie
          papierochami. O ile dym nie przeszkadza mi w lokalu o tyle to ze moje ubranie
          nim nasiaka i potem czuje ten dym w domu to juz mnie wkurza :)
          Pozdrawiam
          • polfeyder Re: "Przekręt" 13.03.06, 20:40
            Niestety.Klimatyzacji pożądnej nie ma w legionowie nigdzie.I z każdego lokalu
            kiedy wychodzę śmierdze papierosami.Z innej beczki. Już niedługo w przekręcie
            będzie ogródek piwny.Stoliki przed lokalem,parasole,pięknej wiosny juz doczekać
            się nie mogę. Pozdro 4all......
          • kwitkows Re: "Przekręt" 13.03.06, 22:54
            Mnie kilka razy zadziwil Skandal - bylo bardzo malo palacych. Nie wiem od czego to zalezy, chyba ludzie czesto sie zmieniaja. A juz wogole niespotykane, ze widzialem ludzi wychodzacych przed knajpe zeby zapalic. Ale to chyba przypadki odbiegajace od reguly.
        • radi242 Re: "Przekręt" 13.03.06, 22:43
          > No jestem pod wrażeniem. Ostatnio w przekręcie nie ma gdzie usiąść. Przychodzi
          > tam tyle ludu że chey. Poprawiło sie sporo. jets czyściej, sympatyczniej,
          > klimat bardzo spokojny. Kuchnia działa nadal. A ostatnio kolega wynajął cały
          > lokal, robił jakieś urodziny i podobno super warunki, opłca sie podobno robic
          > zamkniete imprezy. Obsługa sie nie zmieniła. Warto wpaść na piwko.

podobno ta wypowiedz wyglada bardzo podobno autentycznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka