madzia69 Re: Piekny kotek w galerii detektyw... 04.10.05, 18:37 no ni jak nie wiem jak to zalinkowac... samo umieszczenie tam zdjec przekracza moje mozliwosci intelektualne... a juz sciezka mnie dobila... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Piekny kotek w galerii detektyw... 04.10.05, 20:28 silna wola i wiara w siebie daje szanse na zwalczenie przeszkod. zbytnia niecierpliwosc moze wplynac tylko destrukcyjnie. popatrz tylko ilu ludzi zrobilo to przed Toba...i stolarze...i piekarze...hydraulicy i murarze.i nawet jeden prosty jak motocyklowa obrecz chlopak z Mazowsza. dlaczego nie Ty? -- zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
ptaku Re: Piekny kotek w galerii detektyw... 05.10.05, 09:04 Fajny pyszczek, podobny do mojej Awari :) i10.photobucket.com/albums/a117/guayazyl/100-0013_IMG.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Piekny kotek w galerii detektyw... 05.10.05, 10:56 ooooo.. samam slodycz :)))))))))))))))))) pychotka Odpowiedz Link Zgłoś
ptaku Re: Piekny kotek w galerii detektyw... 05.10.05, 13:24 "pychotka" Smakuja Ci kotki :)) z chili czy innymi ziolami. Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: Piekny kotek w galerii detektyw... 05.10.05, 13:29 hehe...a może na miodzie, skoro słodki?;) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 ludzie!.. 05.10.05, 17:19 ...przysylajcie zdjecia do galerii w typowych rozmiarach. powiedzmy 600 x 800 pikseli. plakaty powyzej 1000 pikseli trudno sie oglada, a poza tym zabieraja cenne miejsce. plis! -- zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: ludzie!.. 05.10.05, 20:03 guayazyl1 napisał: > > ...przysylajcie zdjecia do galerii w typowych rozmiarach. powiedzmy 600 x 800 > pikseli. plakaty powyzej 1000 pikseli trudno sie oglada, a poza tym zabieraja > cenne miejsce. plis! > -- > zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: ludzie!.. 05.10.05, 20:30 nie badzmy pazerni na powiekszenia...nie potrzeba tu mikroskopu. ta galeria pomiesci tylko 25Mb fotek. im mniejsza rozdzielczosc poszczegolnego zdjecia to wiecej zdjec do zamieszczenia.dlatego bede zyla!:) ograniczenie wymiaru poszczegolnego zdjecia do okolo 1000 pikseli stosuje wiele albumow. nie ma powodu zeby nie zastosowac tego u nas. -- zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: ludzie!.. 05.10.05, 20:36 guayazyl1 napisał: > nie badzmy pazerni na powiekszenia...nie potrzeba tu mikroskopu. ta galeria > pomiesci tylko 25Mb fotek. im mniejsza rozdzielczosc poszczegolnego zdjecia to > wiecej zdjec do zamieszczenia.dlatego bede zyla!:) > > ograniczenie wymiaru poszczegolnego zdjecia do okolo 1000 pikseli stosuje wiele > > albumow. nie ma powodu zeby nie zastosowac tego u nas. > -- > zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: ludzie!.. 06.10.05, 11:23 mike56 napisał: >Nie bądź taką żyłą. Jeśli zamieszcza się przypadkowo zrobione zdjęcia (robione >bez intencji na rzecz dla naszej galerii) zazwyczaj są znacznie obszerniejsze. >Później to tylko utrata jakości - albo ja czegoś nie rozumię. hmm..utrata jakosci? oj nie przesadzajmy monitory maja powiedzmy max 1600x1200 a i tak wiekosc pracuje w 1024x768 i to wszystko w zaledwie 16 lub 24 bitach kolorów, wiec sorki ale naprawde musialby byc wysokiej klasy specjalista zeby zauwazyc utrate jakosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: ludzie!.. 06.10.05, 16:16 e-legionowo napisał: > i tak wiekosc pracuje w 1024x768 i to wszystko w zaledwie 16 lub 24 bitach > kolorów, wiec sorki ale naprawde musialby byc wysokiej klasy specjalista zeby > zauwazyc utrate jakosci :) --- Faktycznie, pozwoliłem sobie na zmianę rozdzielczości jednego ze zdjęć kotka (za co przepraszam autora)i nie widać pogorszenia jakości. Widocznie coś jest nie tak z moim aparatem. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: ludzie!.. 06.10.05, 11:09 fakt troche duze mi sie wrzucily.. ciagle sie zapominam, to dlatego ze moj monitor ma wymiary szafy i wsyztsko na nim oglada sie dobrze :) ... ale odciazam zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: Piekny kotek w galerii detektyw... 06.10.05, 11:26 Super zdjęcie kotka...:-) Odpowiedz Link Zgłoś