misio_patysio 20.12.05, 14:52 Witam stwierdziłem że dosyć chodowania brzucha przed komputerem i trzeba się troszku poruszać. mogli byście polecić jakieś szkoły gdzie można nauczyć się jakiś sztuk walk?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polokokt Re: pytanie o sztuki walki 20.12.05, 17:47 z takich bardziej znanych to w sumie ja moge polecic klub Lotos z Jablonny (TAEKWNO-DO): www.tkd.risp.pl/lotos/index.php A jak cos innego to tylko wawa zostaje :( Owszem jest jeszcze w legionowie jakies Oyama karate itp ale.... mam pewne watpliwosci co do tych treningow. A ja osobiscie polecam w wawie Israeli Krav Maga (zajecia w okolicach Hoteli Sobieski i Mariot). Jak bedziesz zainteresowany to moge podac dokladniejsze namiary (koszt 150PLN/miesiac 2x1,5h ale mozna sie czesciej pojawiac). Wczesniej chodzilem na Karate Shidokan tez do wawy, przy Arkadiicena 80PLN/miesiac/2x1,5h ale na Kravce moim zdaniem jest fajniej, ciezej i w ogole :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: pytanie o sztuki walki 20.12.05, 17:54 jeszcze mi sie przypomnialo. Kolega ktory ma 2dan w karate kyokushin polecal zajecia na AWF (kolega wczesniej dluuugo trenowal na drugim koncu Polski a teraz z racji przeprowadzki zmienil miejsce treningow). Ale tam nie ma walki w parterze, a na ulicy nie zawsze jest tak ze sie da szystko na stojaco zalatwic :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś