aureliana 17.05.06, 22:22 jak moge sie dostac z petli 723 w okolice ulicy wroniej? bardzo pilne! nie mgoe w necie jak na razie znalezc no i przede wszystkim nie wiem gdzie jest ta petla w ogole:| help! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-legionowo Re: pilne! jak dojechac....? 17.05.06, 23:46 aureliana napisała: > jak moge sie dostac z petli 723 w okolice ulicy wroniej? bardzo pilne! nie > mgoe w necie jak na razie znalezc no i przede wszystkim nie wiem gdzie jest ta > petla w ogole:| help! www.mosir-legionowo.pl/mapaleg/mapaleg.html znajdz ulice Sowińskiego, petla znajduje sie przy Niepublicznym Przedszkolu Sióstr Misjonarek, ale jak rozumiem nie jestes mobilna wiec proponuje Ci wsiasc do autobusu 801 na tej samej petli na Zeraniu, w Legionowie musisz dojechać do przejazdu kolejowego, wtedy na pierwszym przystanku za torami (na ulicy Wyszynskiego przystanek NARUTOWICZA) wysiadasz, wchodzisz w Narutowicza w prawa stronę stojac w kierunku jazdy autobusu ktorym przyjechalas, pierwsza poprzeczna to jest wlasnie Wronia. www.ztm.waw.pl/baza/20060511/801/TP-LOM.HTM Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: pilne! jak dojechac....? 17.05.06, 23:59 dziekuje tobie baaardzo za odpowiedz. rozwiazanie byloby wprost idealne, gdyby nie godizny kursowania 801 :( probem polega na tym, ze musze byc w legionowie miedzy 9- 12..:(. jest jakies polaczenie w miare dogodne gdybym jechala transbudem spod GC w wawie...? wybacz problem i jeszcze raz dziekuje za powyzsza rade, niestety niemozliwa do zrealizowania:( Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: pilne! jak dojechac....? 18.05.06, 00:09 tzn chodzi mi oczywiscie o to, ze mieszkam totalnie p odrugiej stronie warszawy itp, ale poradze sobie, dzieki jeszcze raz ogromne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: pilne! jak dojechac....? 18.05.06, 00:15 aureliana napisała: > tzn chodzi mi oczywiscie o to, ze mieszkam totalnie p odrugiej stronie warszawy > itp, ale poradze sobie, dzieki jeszcze raz ogromne!!! sa jeszcze autobusy PPKS jezdzace jako komunikacja lokalna legionowo.pl/index.php?cmd=zawartosc&opt=pokaz&id=159&lang= jelsi wysiadziesz przy pl. Poniatowskiego (rondzie) bedziesz miala do dyspozycji 3 linie, ktore kursuja przez ul. Narutowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: pilne! jak dojechac....? 18.05.06, 00:46 a gdybym pojechala zwyklym pksem z dworca zachodniego? mam do wyboru wysiasc na przystankach: os. piastowskie, jagielonska, sobieskiego, csp, struzanska, bl msw... ktores z nich jest najblizej wroniej? wybacz ze tak mecze... Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: pilne! jak dojechac....? 18.05.06, 02:16 aureliana napisała: > a gdybym pojechala zwyklym pksem z dworca zachodniego? mam do wyboru wysiasc na > przystankach: os. piastowskie, jagielonska, sobieskiego, csp, struzanska, bl > msw... ktores z nich jest najblizej wroniej? wybacz ze tak mecze... chyba wszystkie autobusy PPKS Nowy Dwor Mazowiecki jezdzace z Wawy przez Legionowo jezdza ul. Warszawska/Zegrzynska wiec odpada Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: pilne! jak dojechac....? 18.05.06, 11:36 dzieki wielkie. pojechalam ostatecznie 801 i jeszcze zdazylam na ostatni powrotny do wawy (nastepne dopiero ok 14). jestem wdzeczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: pilne! jak dojechac....? 18.05.06, 12:10 nie ma za co, po to takie fora sa :) Odpowiedz Link Zgłoś