Dodaj do ulubionych

CAR AUDIO w Legionowie

06.08.06, 12:21
Cześć.
To taki trochę sondażowy post.
Czy wg Was w Legionowie potrzebny jest zakład, w którym można by zamontować porzadnej klasy system nagłaśniający, mający bogatą ofertę zarówno usług jak i sprzętu. Mam na myśli warsztat, w którym nie montowanoby alarmów ani czujników parkowania. Nie zajmowałby się także przykręceniem głosników kupionych w MM. Mówię o kompleksowym warsztacie budującym muzykę na wysokim poziomie.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • e-legionowo Re: CAR AUDIO w Legionowie 06.08.06, 14:02
      zaklady z alarmami montuja dlatego sprzet audio bo poprostu w dzisiejszych
      czasach trudno jest wyzyc z jednej dzialalnosci, jesli bylby to warsztat z
      prawdziwego zdarzenia o jakim piszesz to jest potrzebna masa kasy zeby byl duzy
      wybor. NIe wiem czy nie jestesmy za daleko od Wawy zeby taki warsztat mial prawo
      bytu.
      Jeden ktorymi sie rzuca w oczy jak sie jedzie do Wawy chyba w Jablonnie (ale
      tego nie jestem pewien) a drugi jest w Bukowie przed rozszerzeniem Modlinskiej.
      no coz to jest moje prywatne zdanie
      • ralphie Re: CAR AUDIO w Legionowie 07.08.06, 08:36
        Myślę, że to nie jest kwestia lokalizacji. Prawdziwy audiofil będzie w stanie przyjechać nawet z dolneg śląska jeśli tylko taki zakład zaspokoi jego oczekiwania. Sprzęt wysokiej klasy nie jest tani więc i klientela nieco okrojona. Czy taki zakład będzie w Legionowie, czy na końcu świata, jeśli tylko zdobędzie renomę i rekomendacje to lokalizacja nie ma znaczenia.
        Przyznam, że nie wróżyłem powodzenia jabłonowskiej firmie Unicar (nie pomyliłem?) zajmującej się tuningiem, a jednak istnieją już ładnych parę lat i mają się raczej dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka