woloszki 19.03.07, 23:23 Witam Czy ktos moze polecic dobra cukiernie w Legionowie lub w okolicy, gdzie mozna by bylo zamowic smaczny torcik na pierwsze urodzinki dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychomaszyna Re: Tort 20.03.07, 04:36 Polecam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=93&w=59290102 Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk No nie przesadzaj ... 20.03.07, 10:37 tu chodzi o tort a nie o dzieci dorośli też go będą jedli ... Może w ogóle nie zakładajmy nowych wątków ... Odpowiedz Link Zgłoś
damka3 Re: Tort 20.03.07, 13:14 na targowisku na osiedlu Piaski jest taki spożywczy sklep (blaszak), w którym można było zamówić dobre torty przywożone chyba z Nieporętu. Ale ostatnio taki tort jadłam rok temu, nie wiem czy nic sie nie zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
gagano Przy targu 20.03.07, 15:25 Kupuję tam różne ciasta i torty są po prostu pyszne!!! Drugim punktem w Legionowie jest Cafe Verona - chyba tak sie nazywa, taka cukiernia przy warszawskiej POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
amelka1341 Re: Tort 21.03.07, 10:27 A ja polecę Ci tort.. ze sklepu :) To są torty mrożone Coppenrath & Wiese - są naprawde pyszne. Zaletą jest krem, który jest lekki - torty dostępne w różnych smakach i wielkościach. Rozmraża się bardzo szybko - dokładnie nie pamiętam ile godzin (instrukcja obsługi na opakowaniu) - ale kupuję po pracy i wieczorem jest już gotowy. Często gości na wszelkich urodzinowych okazjach. Kupić go można u nas w Legionowie w Bomi, a poza tym napewno w hipermarketach. A o wspomnianej wyżej cukierni przy targu (i tortach) było już wiele pozytywnych opini na tym forum :) Ja jeszcze nie próbowałam... Bo cukiernia krótko otwarta... Bomi dłużej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Tort 21.03.07, 19:55 amelka1341 napisała: > A ja polecę Ci tort.. ze sklepu :) To są torty mrożone Coppenrath & Wiese - są > naprawde pyszne. Zaletą jest krem, który jest lekki - torty dostępne w różnych > > smakach i wielkościach. Rozmraża się bardzo szybko - dokładnie nie pamiętam ile > > godzin (instrukcja obsługi na opakowaniu) - ale kupuję po pracy i wieczorem > jest już gotowy. Często gości na wszelkich urodzinowych okazjach. > > Kupić go można u nas w Legionowie w Bomi, a poza tym napewno w hipermarketach. -- zgadzam się; różne smaki; lekki krem; owoce; wszystkie produkty b. smaczne; jedynym mankamentem jest potrzeba wcześniejszego rozmrożenia przed spożyciem (kilka godzin); Odpowiedz Link Zgłoś
marzena1996 Re: Tort 21.03.07, 11:11 Witam, polecam torty z cukierni koło Targowiska w Legionowie, koło kwiaciarni, często tam zamawiam torty są super, można wybrać sobie co chcesz żeby było na torcie lub jakiego kształtu ma być, nawet może być zdjęcie dziecka a torty w smaku mają suuuuuper. Ja zamawiam śmietankowy lub smiatnkowo/truskawkowy. Pozdrawiam i smacznego oraz dużżżżżżżo zdrówka dla maluszka. Odpowiedz Link Zgłoś
madeinussa U Świątkowskich, w Auchan, albo 22.03.07, 19:48 w cukierni przy cmentarzu :) Odpowiedz Link Zgłoś
jula751 Re: Tort 23.04.07, 13:58 bardzo proszę o podanie nazwy ulicy tej przy targowisku z tą cukiernią oraz jak ona sie nazywa. Jestem przed urodzinami córeczki i poszukuję dobrej cukierni, której napewno nie znajdę w Serocku - mam juz przykre doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
apdutkiewicz Re: Tort 24.04.07, 08:21 A ja polecam Blikle. Trzeba pojechać do W-wy, ale po taki tort, to na pewno warto. Torty mają różne ciekawe kształty i są baaardzo smaczne. My zamówiliśmy taki z kremem napoleonkowo-śmietanowym o smaku czekoladowym. Pyszota. fotoforum.gazeta.pl/3,0,427239,2,32.html Odpowiedz Link Zgłoś