psychomaszyna 06.07.07, 20:22 Macie jakiś ulubiony program TV? Mój ulubiony to "American Chopper" na Discovery Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.iwo Re: Wasze ulubione programy TV 06.07.07, 20:39 takie paski kolorowe i dzwięk wysokotonowy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Wasze ulubione programy TV 09.07.07, 13:04 co do oglądania... co należy wykonać by umieścić taki filmik jak Twój o kaczuszkach ? czym nagrywałeś ? i takie tak szczegóły techniczne w wersji dla blondynki poproszę.... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Wasze ulubione programy TV 09.07.07, 23:50 łoskot z niedomytym tymonem ;) maklowiczi pscal - wlasciwiee to wsyztskie ulinarne :) kiedys nocami ogladalam powtorki kuronia (jak pzechodze na diete zaraz czyja potrzebe chocby wzrokowego napawania sie) zwierzowiec :))))))))))))))))) jak sie nie ubierac takze ogladam... i wyscigi motocyklowe na eurosporcie :) dla rownowagi i jestem tez ofiara "hamerykanskich" i nie tylko produkcji 6 stop pod ziemia, przystanek alaska, SITC ;), ally mcbeal, uwaga faceci nasz pitbul czterdziestolatek i alternatywy, ktore znowu goszcza na ekranie Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: Wasze ulubione programy TV 10.07.07, 15:03 TOP GEAR na TVN Turbo i gdzie tylko popadnie rajdy WRC (tylko oglądam, nie pasjonują mnie wyniki, eliminacje, klasyfikacje i punktacje) Mythbusters i Brainiac, Rodzina zastępcza, czasem Magda M :) Poza tym, Kuba Wojewódzki i Szymon Majewski... A! Często zmuszany jestem do oglądania losowania LOTTO oraz prognozy pogody :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Wasze ulubione programy TV 10.07.07, 17:17 w zasadzie oglądam tylko "Medium" i takiego sympatycznego DeDektywa ;o) znaczy wtorki filmowe... a po za tym ... wolę siedzieć na necie ... Odpowiedz Link Zgłoś