w.iwo 09.12.07, 18:42 no to co kochani... mieliśmy się spotkać gdzieś przed świętami.... jak nastawienie do spożycia małej czarnej i spotkania się z kubusiem puchatkiem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
postrach_szefowej Re: spotkanie :o) 10.12.07, 17:12 Ja, choć okropnie zarobiona, też. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: spotkanie :o) 10.12.07, 17:15 to my grzecznie prosimy o wyznaczenie dogodnego terminu przez Szanownego Pana Misia :o) będziemy patrzeć z uwielbieniem w oczach i pić herbatkę... Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: spotkanie :o) 13.12.07, 16:09 Szanowny Pan Misiu chyba śpi, jak przystało na porę zimową... ;o) więc rzucam hasło: mała czarna wtorek 18-stego o 18-tej ? w wiadomym miejscu tam gdzie zwykle w stumilowym lesie... kto potwierdzi chęć popatrzenia w przekrwione oczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: spotkanie :o) 13.12.07, 16:36 Możemy przsunąć na 19.00? Dopiero wtedy bym mogła:-(((, a bardzo bym chciała... Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: spotkanie :o) 14.12.07, 13:51 Godzina dziewiętnasta osiemnastego grudnia - bardzo dobrze. W wiadomym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: spotkanie :o) 13.12.07, 21:04 wtorek..hmm.już rezerwuję czas na spotkanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo kogo licho przyniesie ? :o) 18.12.07, 10:54 w gorączce przedświątecznej zatrzymamy się na chwilkę, popatrzymy sobie w oczy, powymieniamy wieściami ze świata... Misio zje kolejne małe co nieco łypiąc czujnym okiem na piękne kobiety... Narewa przytuli ciepłym słowem... Postrach owinie szalem namiętności... no dobra... to kto przyjdzie ? bo sama wlewać w żyły kofeiny nie będę ... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: kogo licho przyniesie ? :o) 18.12.07, 11:10 A ja mam taką małą prośbę :) Podłączcie się do interneta to chociaż tak mógłbym uczestniczyć w spotkanku i cieszyć się razem z Wami :) Niestety zatrzymuje mnie praca, tzw. z przeprszeniem... dupogodziny :( Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo dziwne prośba dla blondynki ;o) 18.12.07, 13:12 znaczy że laptopa, kamerkę i zrobić spotkanie wirtualne ? to mnie trochę przerasta... może Misio coś wymyśli... a Ty Syrop, kiedy przyjeżdżasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: niestety... 18.12.07, 15:21 narewa sama chciałaby być otulona,bo ją trzęsie zimno..czy inna gorączka..i dlatego nie mogę przyjść,a żałuję ogromnie... Bawcie się więc grzecznie...pozdrawiam ciepłym słowem... Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo :o( 18.12.07, 17:18 wygląda na to że będzie trudno zgromadzić ludzi... Narewa choreńka siedzi pod pierzynka, Ralphi grzeje fotel przy biurku w pracy, Misiek się nie odzywa ... Postrachu... to co robimy ? przenosimy spotkanie na "poświętach" ? Pewnie niektórzy z nas spotkają się na ryneczku w sylwestra... a potem gdzieś kilka dni po... może na kawkę ? zmęczeni i wyczerpani, z trzema kilogramami nadwagi... spojrzymy sobie głęboko w oczy... to może zrobimy spotkanie na lodowisku ? w pierwsze dni stycznia ? zrobimy taki dance na lodzie hehe w życiu byłam tylko raz no może dwa razy na łyżwach... na lodzie częściej ;o) ale to nasze spotkanie może być bardzo orzeźwiającym przeżyciem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: :o( 18.12.07, 17:32 Jako, że jestem kobietą idealną - zgadzam się na wszystko. Cokolwiek zaproponujecie, wchodzę w to. Mogą byc nawet łyżwy, choć wolałabym grzańca gdzieś przy kominku;-) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: ... 18.12.07, 17:49 na grzańca przy kominku zapraszam Postrachu w ferie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: ... 18.12.07, 22:05 Już się nie mogę doczekać ferii... A które masz na myśli? Świąteczne czy zimowe dopiero?;-) Odpowiedz Link Zgłoś