f_anka 27.01.08, 21:04 prosze o kontakt na adres f_anka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuziknatropie Re: szukam niani do dziecka 28.01.08, 06:34 a co to tablica ogłoszeń?? Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: szukam niani do dziecka 06.02.08, 15:24 spoko, Cafe jest rozciągliwe.... zawsze jest to temat do poklikania i wymiany poglądów... z nianią będzie trudno... znajoma szukała i do tej pory nie może znaleźć... a przecież chciałoby się nie jakąś przypadkową osobę, tylko kogoś zaufanego, przecież zostawiamy swój skarb największy... przeszłam szkołę z nianiami i wiem co to znaczy... 1. palenie przy dziecku 2. telefony 3. spraszanie koleżanek albo facetów 4. pakowanie dziecku na siłę jedzenia 5. zatrważająca lekkomyślność i zupełny brak wyobraźni... a chciałoby się żeby była to osoba potrafiąca poradzić sobie w przypadkach codziennych i zwyczajnych, takich jak pielęgnacja i karmienie dziecka, ale przede wszystkim pomocna w dobrym wychowywaniu pociechy... ale to już cuda... może byłam za bardzo wymagająca, ale mam (prócz dwóch osób) bardzo złe wspomnienia dotyczące opiekunek Odpowiedz Link Zgłoś
zumer Re: szukam niani do dziecka 10.02.08, 22:12 uuu.. jak to zwykle na forum-nie tu nie tam nie tablica... ogloszenie nieaktualne-znalazlam po odrzuceniu 15 kandydatur cafe nie cafe-nigdy nie wiadomo kto czyta-a moze ta najafniejsza nianka Odpowiedz Link Zgłoś
zumer Re: szukam niani do dziecka 10.02.08, 22:13 ooo nie dosc, ze nie tablica to jeszcze meza nie wylogowalam hehe:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś