Dodaj do ulubionych

Seks jest w modzie

21.03.11, 10:37
O matko, jeżeli autorka tych żałośliwych wypocin rzeczywiście uczy w liceum, to sytuacja polskiego szkolnictwa jest jeszcze gorsza, niż mi się do tej pory wydawało. A oceniałam tę sytuację naprawdę bardzo źle... Do tej pory wydawało mi się nawet, że gorzej oceniać nie można. Ten list zmienił moje postrzeganie sprawy. Można!
Obserwuj wątek
    • jestemtrollem [...] 21.03.11, 12:13
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • ferminna Re: Seks jest w modzie 21.03.11, 21:12
        "Zaraz po studiach zaczęłam uczyć w liceum i jakież było moje zdziwienie, kiedy młodzież, którą sama byłam jeszcze trzy lata wcześniej, była już zupełnie inna." --> ciekawe zdanie :|
        --
        • zamyslona4 Re: Seks jest w modzie 21.03.11, 21:38
          ferminna napisała:

> "Zaraz po studiach zaczęłam uczyć w liceum i jakież było moje zdziwienie, kiedy
          > młodzież, którą sama byłam jeszcze trzy lata wcześniej, była już zupełnie inna
          > ." --> ciekawe zdanie :|

fakt... tez latego ze po licencjacie poszla uczyc, gdzie ukonczenie poyplomowki o nauczania w szkole? :)
          list to jakis bełkot, poziom listow spada na leb na szyje....
    • ladyjm Re: Seks jest w modzie 21.03.11, 23:15
      tez uwazam, ze ten list byl na maksa egzaltowany :/
    • brakwitaminyb12 Seks jest w modzie 22.03.11, 01:26
      A co jest złego w egzaltacji? W przejmowaniu się losem młodych ludzi? Zgadzam się z opinią autorki listu. Ludzie pogubili się i gubią coraz bardziej, brak wzorców moralnych, autorytetów, pustka emocjonalna i uczuciowa, prowadzą do poszukiwania coraz to bardziej wyszukanych, niebezpiecznych gier i zabaw . Nasza płytka kultura zachodnioeuropejska nastawiona na dobra materialne i krótkotrwałą przyjemność prowadzi do degradacji człowieka. Dorośli nie umieją żyć a co dopiero młodzi ludzie, dla których nikt nie ma czasu.
      Współczuję autorom powyższych komentarzy poziomu jadu i braku równowagi duchowej. Przede wszystkim zaś życzę rozwoju umiejętności konstruktywnej dyskusji na poziomie, bez kopania przeciwnika po piętach.
      • kadanka Re: Seks jest w modzie 22.03.11, 02:41
        zapoznaj sie ze znaczeniem slowa egzaltacja to sie dowiesz co jest zlego w niej:)
    • sweetmeat Re: Seks jest w modzie 22.03.11, 02:02
      czemu sądzisz że są "żałośliwe" ? skąd taki naskok na autorkę listu?
    • milosnikbuldogow Re: Seks jest w modzie 22.03.11, 14:54
      :)

----------------------------------------------
      Nie ma nic lepszego niz pies
      buldog angielski, fioletowe forum buldoga
      www.buldog-angielski.org.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka