godeep 20.11.11, 00:58 A ja zrobiłem z mojej żony pociągowego konia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kukacz74 Ten wytęskniony 22.11.11, 10:19 Piękny i mądry list. Jestem pod wrażeniem. Pozdrawiam autorkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: Ten wytęskniony 22.11.11, 20:15 Autorka mam wrażenie ma 3 dzieci lub chce traktować męża jak dziecko. Remonty i naprawy ? to mu świetnie idzie ? codziennie to robi ? organizuje wam czas ?co to znaczy ?i jak ? skoro to ty prowadzisz dom i zarządzasz domem. "Proste stworzenie"- to ma być określenie na partnera, któremu trzeba przypomnieć nakarmić dziecko czy przypomnieć o urodzinach co by się królewicz nie zmartwił ? Zaliczasz kino, restauracje do atrakcji ? których nie potrzebujesz? Jak dla mnie wzięłaś na siebie wszystko i jeszcze próbujesz sobie wmówić , że to normalne i dobre i ,że kiedyś tam zaczniesz -zaczniecie żyć razem i jadać w restauracji. Nie zazdroszczę ale nie współczuję, widziały gały co brały i jeszcze w to brną na własne życzenie. p. Odpowiedz Link Zgłoś