Dodaj do ulubionych

Nowe tendencje w makijażu

IP: *.system / *.system-net.pl 09.10.04, 17:13
dajcie sobie spokój z takim makijażem! chcecie wyglądać jak kukły? albo
prostytutki? gdzie z takim makijażem? do pracy napewno nie, na kawe ze
znajomymi też nie! wychodzi na to że do cyrku albo na bal przebierańców! czy
ci ludzie nie znają umiaru?
Obserwuj wątek
    • Gość: fela "musimy","mamy być" - gorzej niż za komuny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:48
    • Gość: nefri Re: Nowe tendencje w makijażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 21:09
      bleeee to okropne jak kobieta jest kobieta to powinna byc kobieca a nie
      wygladac jak prosto z grobu fuj, wizazysci chyba juz nie wiedza co wymyslec i
      ida na łatwizne oszpecic by potem powrócic do kobiecosci
    • Gość: czarna Re: Nowe tendencje w makijażu IP: *.laczpol.net.pl 09.10.04, 21:45
      To mi się podoba, prawdziwa kobieta musi być odważna i innowacyjna.
      • iselle Re: Nowe tendencje w makijażu 09.10.04, 23:00
        Faktycznie, wyglądają jak trupy po rekonstrukcji twarzy - ze sztucznymi gałkami
        ocznymi. Ta jedna jest tak asymetryczna z twarzy, że nie powinna malować się w
        ogóle.
        • peti_szapo Re: Nowe tendencje w makijażu 09.10.04, 23:08
          Chyba niewiele z nas chciałoby mieć taki makijaż, ja na pewno nie.Pozdrawiam
          wszystkie Panie z forum
    • Gość: Fema Re: Nowe tendencje w makijażu IP: *.b.pppool.de 10.10.04, 17:32
      a jakie te modelki brzydkie.... Czy turpizm jest trendy tej jedieni?
      • avarja Re: Nowe tendencje w makijażu 10.10.04, 21:27
        To samo chciałam rzec! Ohydne te baby! Albo jakiś wytrzeszcz oczu albo wargi jak
        żaba... Tragedia... Makijaże nie bardzo mi sie pdobają... Ale mocny makijaż
        lubię, i to bardzo!
    • mariolka99 Przecież to nie chodzi o to 10.10.04, 18:37
      żeby dosłownie się tak malować, tak jak nikt nie kopiuje na ulice pokazów mody.
      Styliści tylko wyznaczają trendy, za to im płacą,a cała sztuka żeby nie
      kopiować ich dosłownie tylko wybrać coś dla siebie. Oni sugerują, inteligentna
      kobieta czerpie natchnienie.
    • Gość: lill Re: Nowe tendencje w makijażu IP: *.238.91.90.adsl.inetia.pl 10.10.04, 19:50
      a może tak ruszyć główką i zaczerpnąć tylko pomysł?? Biedne kobiety... zero
      wyobraźni...
      • Gość: Fema Re: Nowe tendencje w makijażu IP: *.b.pppool.de 10.10.04, 21:42
        aha! A Twoja wyobraznia to ocean, co? Jaaaaaaaaaasne...... a swistak siedzi....
        • Gość: lill Re: Nowe tendencje w makijażu IP: *.238.81.159.adsl.inetia.pl 17.10.04, 11:41
          zabawna jesteś świastaczku:)) twoja wyobraźnia jest tak ograniczona że nie
          potrafisz wyodrębnić z pokazu kreatorów tego co jest zwykłą tendencją?? to nie
          jest nadprzyrodzony dar. mnóstwo ludzi tak robi - czerpie z indywidualności dla
          codzienności :))))

• Gość: zena Re: Nowe tendencje w makijażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:00
      te usta to użycie kompa
    • mayessa Obrzydliwy n/t 11.10.04, 21:23

• Gość: XXX Re: Nowe tendencje w makijażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 17:00
      jak można się doprowadzić do takiego stanu????
      ten makijarz to poprostu coś kompletnie odrażającego!!!!
      nie dajmy się zwarioeać modzie, wyglądajmy naturalnie i kobieco
      bo przecież jesteśmy kobietami!!!
    • Gość: Anuś A ja głupia myślałam, że IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 18:03
      makijaż ma dodawać urody kobiecie. A okazuje się że ma za zadanie po prostu
      uczyić ją modną (a raczej ofiarą mody):/
    • laura.bellini Re: Nowe tendencje w makijażu 16.10.04, 18:10
      Bardzo teatralne, przerysowane, ale czarta laska od gory w pierwszej kolumnie
      wyglada ok..
    • Gość: dracula girl Re: Nowe tendencje w makijażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 19:26
      ten gotycki makijaz jest super, jako sluchajaca gotyckiej muzyki metalowej
      wyrazam swa aprobate...
    • Gość: kaska Re: Nowe tendencje w makijażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 23:53
      moda na brzydaka..przeciez modelki wygladaja jakby nie umaly dobrze sie
      pomalowac albo go sobie zle zmyły kładąc sie spac:)
    • Gość: wiza tendencje w sztuce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 00:02
      można wszystko.dlaczego nie?możey zagłosować przeciw stanikom powiększającym
      gwoździe na desce i sztucznym paznokciom.i przedłużaniu włosów też powiemy
      NIE.:)miłego wieczoru.
    • Gość: Angus Re: Nowe tendencje w makijażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 14:33
      No chyba was wszystkich pojebało! To nawet już nie jest straszne, tylko
      obrzydliwe i śmieszne! Dajcie se luz. Trzeba mieć nieźle zryte, żeby sie tak
      paskudnie malować!
      • Gość: ultra Re: Nowe tendencje w makijażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 17:33
        Taki makijaż trzeba traktować jako sztukę! Szukać w nim inspiracji a nie
        kopiować, tak jak nie chodzimy na codzień w ciuchach prosto z pokazów mody!
        I jestem jak najbardziej za, dla mnie, jako "dzieła sztuki", te kobiety są
        piękne! Piękno to nie opalenizna z solarium i różowa szminka - jak uważają
        przeciętne panie i panowie. To coś więcej!
        ... i jeszcze jestem ciekawa co na taki makijaż nasi panowie?
    • Gość: Katarzynka Re: Nowe tendencje w makijażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 11:55
      Od kilku lat interesuję się makijażem i śledzę wszystkie zmiany i obserwuję
      nowości,nowe tendencje.Myślę iż mocne makijaże są potrzebne i mogą być dla tych
      odważneijszych kobiet które lubią szokować i nie boją się spróbowania czegoś
      nowego.Każda z nas lubi dobrze wyglądać i powinna dbać o to właśnie.Od nas
      zależy jak się pomalujemy tu są nam te trendy tylko sugerowane,one mają nam
      podpowiadać a reszta zależy od nas.W końcu nie do wszystkich pasują ostre
      kolory a u niektórych kobiet aż się prosi by wyeksponowały to co mają w sobie
      najciekawsze ,najładniejsze jak duże oczy czy pełne usa.Nie bójmy się odrobiny
      szaleństwa.Niech każda z nas siądzie przed lustrem i spróbuje pomalować się na
      kilka sposobów z różnymi zestawieniami kolorów w zaciszu domowym
      najlepiej.Pozdrawiam was kobitki:)))
    • Gość: Endi Wreszcie moje kolory ;-) IP: *.mps.gov.pl 14.02.05, 10:21
      Wampirzyca rzeczywiście nadaje się chyba tylko na bal przebierańców, ale
      reszta - ja się tak maluję ;-) Fiolety są kapitalne i to właśnie z zielenią. Co
      do "musu" i "konieczności" - tak się pisze, ale przecież nikt zdrowy na umyśle
      nie weźmie tego na poważnie. Pozdrawiam.
      • Gość: mała Mi hmmm..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:57
        lubie mocne kolory, ale nie zawsze i nie do wszystkiego, lubie i beze, i brazy,
        i filety, i zielenie....
        tylko, ze....
        przepis na bycie prawdziwie trendy:
        pol kilo borowek wymieszac z weglem i nalozyc na usta, ja wyschnie obficie
        obslinic(dla uzyskania tej tajemniczej zmyslowosci oraz pozadanego w tym sezonie
        polysku) tudziez upscic sobie troche krwi wsmarowac w usta i znow obslinic(tu
        wariant dwa w jednym i tajemniczo-eteryczna bladosc lic i sexy usteczka)
        na powieczki moze byc wegiel/sok z borowek/krew ze swiezo wyssanego kochanka(dla
        podkreslenia atmosfery)...i "JUZ" mamy super modny makijaz w tymsezonie
        acha..i jak ktos ma jeszcze, nie daj Boże zbyt zdrowy(ciemny, taki przasny, no
        nudny po prostu nie??), to nalezy sie przed ww czynnosciami obsypac talkiem lub
        maka ziemniaczana a twarz uzyska dodatkowo modna, tapetowata fakture
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka