gruszkow 18.03.05, 18:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luka78 Re: Dzień z życia Zuzy Ziomeckiej 18.03.05, 20:21 a dlaczego Dearborn a nie Hamtramck? Wstyd bylo wsrod Polakow, czy bardziej odpowiadaly arabskie klimaty? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polaorne Re: Dzień z życia Zuzy Ziomeckiej 20.03.05, 22:24 kogo obchodzi zuza ziomecka, naczelna paru gazetek, lansujaca sie na bardzo odjechana laske? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: Dzień z życia Zuzy Ziomeckiej 20.03.05, 11:15 Strasznie to jakieś sztuczne i wydumane, jak zresztą chyba wszystko, co chce być Trendy aż do bólu zębów. Szkoda tylko dziecka pani Ziomeckiej, które też już musi być Trendy, chociaż się jeszcze niebożątko nie zdążyło urodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
nunariel Re: Dzień z życia Zuzy Ziomeckiej 20.03.05, 23:37 kobieta..beznadziejna, zbyt przylansowana ..nie ten wiek..już nie wypada, nie mówiąc o tym że pierwszy raz o niej słysze Odpowiedz Link Zgłoś
akwem a tak... 21.03.05, 20:45 lomo aparat, czytałam w "Polityce":P tam też się dowiedziałam, że już nie "trendy" a "si", bo nawet "jazzi" się przejadło:) odlot! Odpowiedz Link Zgłoś
patmaka Re: a tak... 30.03.05, 23:49 koniec alfabetu jest bardzo sexy? co za idiotyzm... Odpowiedz Link Zgłoś
luckily zuz 11.04.05, 22:03 a mnie sie podobalo.radosna mloda kobieta, facet, psy, dziecko w drodze.szczescie powszechne, nie lukrowane, lecz prawdziwe. a co do szkoly, jaka to rozniaca czy chodzilo sie w USA z Polakami czy Arabami, che?ja chodze z m.in.z Somalijka, Niemka, Hiszpanem, Etiopczykiem, Wegierka... i jest swietnie."Tygiel kulturowy pozyteczny i zdrowy..."jak spiewal Kazik:) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wrx3 dzień Zuzy Z. 12.04.05, 12:51 no tak, córka red. nacz. Ziomeckiego z Super Expressu, niegdyś sumienia polskiego dziennikarstwa w Press, nie może nie być trendy na maxa! Odpowiedz Link Zgłoś