chaobella 16.04.05, 08:17 Coz to za bzdury - te kolejne grafomanskie poradniki o .... Wlasciwie o czym? Bo raczej nie o kim... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enzo44 Re: Damsko-męsko 17.04.05, 12:26 Jak tak sobie czytałem ten tekst to stwierdziłem że autorzy to osoby , albo samotne alo wyjątkowo nieszczęśliwe . Bo żółć sie z nich wylewa przy każdym słowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
anti.dot.com :) 17.04.05, 13:46 Na pewno warto wziac to z przymruzeniem oka... ale sporo w tym prawdy :)) Spójrzmy na siebie z boku - w troche skrzywionym lustrze - TACY WLASNIE JESTESMY. No chyba ze ktos poczul obraze majestatu... Ja bawilem sie swietnie czytajac ten tekst :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zawe Re: Damsko-męsko 07.05.08, 10:57 Myślę, że nie chodzi o zawiść. Te poradniki naprawdę otępiają, czy rzeczywiście potrzebujemy takich poradników? Nikt nam nie da gotowej recepty jak porozumieć się z drugim człowiekiem. Poradniki tylko spłycają ludzi, to jak ich odbieramy Odpowiedz Link Zgłoś
vharia Re: Damsko-męsko 17.04.05, 22:35 Artykuł jest super. Zawsze mnie wyprowadzałyz równowagi te tzw. poradniki życiwe, z których autorka sobie kpi. Pełne idiotycznych uogólnień i żałosnych stereotypów podniesionych do rangi Życiowych Prawideł. Jak to poczytałam, to generalnie wychodziło mi zawsze, że nie jestem ani kobietą ani mężczyzną, czyli prawdopodobnie w ogóle mnie nie ma. Jedyna nadzieja, że ja też nie jestem ani z Wenus ani z Marsa tylko z Wrocławia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Vharia jesteś cudna!!! 25.05.08, 19:45 > Jedyna nadzieja, że ja też nie jestem ani z Wenus ani z Marsa tylko z > Wrocławia... > :) Odpowiedz Link Zgłoś
milis2 Re: Damsko-męsko 20.04.05, 15:17 Dawno sie tak nie usmialam. Swietny artykul! Odpowiedz Link Zgłoś
pioneer5 Re: Damsko-męsko 22.05.05, 11:19 Wizja kobiety zredukowana do slodkiej idiotki, etc... Skad autorka tekstu czerpie inspiracje? Czytajac ten tekst poczulam znudzenie. Trudno wytrwac do konca.Moze sa jednak eksperci w relacjach DAMSKO_MESKICH na lamach gazety? Ciesze sie, ze ten tekst stanowi dla mnie tylko podstawe do konfrontacji, a nie jest zrodlem wiedzy... Odpowiedz Link Zgłoś
kielkul Re: Damsko-męsko 04.10.06, 13:53 nie rozumiesz ze autor drwi z poradników których tresc przytacza .....czytać ze zrozumieniem okazuje się nie lada sztuką ;) Odpowiedz Link Zgłoś