mezzoforte1 20.08.05, 08:52 Super facet!!! Ciepły ale męski i silny, a do tego jeszcze jak gra... Pozdrawiam pana Wojciecha!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inita Re: Wojciech Waglewski 24.08.05, 08:55 panowie myślę, że warto brać przykład Odpowiedz Link Zgłoś
anda8 Wojciech Waglewski 24.08.05, 18:32 Voo Voo słucham od ..hm..20? lat. A Pana WW uważam za świetnego muzyka, czarodzieja nastroju i świetnego faceta.....no po prostu jestem zauroczona. Nigdy nie nalezałam do wielbicielek piszczących i ocierających sie o nogi i zarosnięte klaty, ale słysząc Pana WW zdecydowanie mieknę:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod a juz myslalem, ze pianista jest zwiazany:) 26.08.05, 17:53 z solistka, ale w GW wszystko jest jak nalezy;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesdom Re: Wojciech Waglewski 28.08.05, 16:23 Chciałoby się zanucić "gdzie ci mężczyźni..." Pan Wojtek - wielka klasa, ujmujący człowiek, do tego wspaniały muzyk. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jowita30 Re: Wojciech Waglewski 28.08.05, 22:44 To prawda.Pan Wojtek gra jak z nut / i nie tylko gra..;-)/ Odpowiedz Link Zgłoś
giorno Re: Wojciech Waglewski 06.09.05, 15:22 Jak tak patrzę na ten świat, te dresy, komórki, be emy, solaria, 'mandaryńskie suczki' to ...myślę sobie że ta zima kiedyś musi minąć... saluti, giorno Odpowiedz Link Zgłoś
luz3 Re: Wojciech Waglewski 06.09.05, 19:39 Jak przeczytałem o tych obrączkach, to ulżyło mi, że kupowałem oryginalne płyty VOO VOO:) Tak między nami, to nie szkoda pieniędzy na coś co dobre i długo służy. Fajnie jest słuchać jak muzyka zespołu dojrzewa razem z muzykami:) Bardzo fajnie jest słuchać lub czytać wypowiedzi Wojtka, wyjątkowy i jednocześnie wspaniale normalny! Odpowiedz Link Zgłoś
mr.yez Waglewski, Janerka, Staszewski, Staszczyk... 07.09.05, 01:06 ...czyli jednym słowem - elita :) Nie jestem pewien, ale ś.p. Grzegorz Ciechowski też chyba do niej należał. Czapki z głów! :) Odpowiedz Link Zgłoś