Dodaj do ulubionych

Donald, mistrz iluzji

• zosl Re: Donald, mistrz iluzji 11.09.05, 22:16
      Trzeba się jakoś społeczeństwu sprzedać.Ładnie opakowany,w ślicznie
      uniwersalny optycznie papierek ,ładnie dla ucha brzmicym tekście.Cały ambitny
      Tusk! Pani Dunin opisała swój ogląd i juz , dała dla przeciwwagi konkurentów ,
      a ty czytelnku wnioski wyciagnij sam!
      • argajll Żenua, żenua 11.09.05, 22:36
        pani D. jak zwykle tworzy cos co wywoluje usmieszek politowania. I jak zwykle
        przyklasnie jej pare osob...
        zenua zanua
    • theanswerisme "zalety" 11.09.05, 22:39
      dzieki ciumcia;)) wlasnie zbieralem sie do skomentowania "zalet" cimoszenki,
      ale zrobilas to swietnie za mnie)) pzdr
    • bundlin Re: Donald, mistrz iluzji 11.09.05, 22:40
      Ta kobieta jest poważnie chora. Zarzucić komuś że uprawia seks z kotem? Czy to
      są marzenia seksualne Pani Dunin? Kobieto, zwarzaj na swoje słowa. Moja żona
      regularnie kupuje Wysokie Obcasy, a ja je regularnie czytam, od deski do deski,
      pomijając co dwa tygodnie pseudofelieton Pani Dunin. Na szczęście co drugi
      tydzień felietony pisze Joanna Szczepkowska.
      Apel do Gazety: niech co tydzień będą felietony Joanny Szczepkowskiej. Poziom
      tekstów Kingi Dunin jest poniżej wszelkiej krytyki - logika wywodu na poziomie
      ucznia szkoły podstawowej, ilość obelg i nienawiści przypomina Radio Maryja i
      Nasz Dziennik, brak sensownych wniosków z wywodu nie mówiąc już o ciekawej
      poincie. Co jakiś czas próbuję przeczytać felieton Kingi Dunin. Zwykle po dwóch
      akapitach przerywam i wkurzam się że zacząłem czytać ten bezsens. Felietony
      Kingi Dunin to starcone strony w Wysokich Obcasach !!! Czytelnicy (i
      czytelniczki :)) Wysokich Obcasów, apeluję do was wszystkich - wysyłajcie na
      adres redakcji Wysokich Obcasów (obcasy-p@agora.pl) prośby o usunięcie
      felietonów Kingi Dunin !!!
      • djsaddam Co Tusk zrobil Wyborczej... 11.09.05, 22:42
        ze tak go nienawidza? to raz.
        i czy to zbieg okolicznosci ze wszystkie feministki sa brzydkie? to dwa

zenada.
    • dawid_madian Re: Donald, mistrz iluzji 11.09.05, 22:40
      Seniora Dunin sięga po złoto w konkurencji rzucania mięsem. Ciekawe
      tylko dlaczego to robi... Jeszcze ciekawsze, czy podczas następnych wyborów
      będzie opublikowany ten sam tekst, ale z innymi nazwiskami.
      • krolroger Re: Donald, mistrz iluzji 11.09.05, 22:49
        Nie wiem co napisala Dunin bo nie przeczytalem. Odechcialo mi sie tej taniej
        prowokacji juz po dwoch pierwszych zdaniach. Ide poczytac rzepe bo tam nie bredza.
        • belunia5 Internauci----o co wm chodzi 12.09.05, 02:17
          Kiedy czytam wasze komentarze nasuwa mi sie mysl,ze chorzy z nienawisci
          jestescie wy ,a nie Kinga Dunin.Rozumiem,ze mozna sie nie zgadzac i nikt nie
          zabrania wam tego.Rzucanie inwektywami poprostu nie ma sensu,jesli tak bardzo
          tego pragniecie to prosze,umowcie sie na czacie i tam dajcie upust swojej
          agresji.Dyskusja merytoryczna jak najbardziej.A tekst K.Dunin daje wiele do
          myslenia.Wiem ,ze kochacie pana Tuska,ale milosc bywa slepa.Poza tym swobodnie
          i bez obaw mowicie o tej milosci,tak jak pan Tusk bez obaw mowi o swojej
          milosci do zony.Wszystko to takie piekne,a jednak wielu z was odmawia tej
          swobody homoseksualistom.
          • dawid_madian Re: Internauci----o co wm chodzi 12.09.05, 13:24
            Wszyscy chorzy z nienawiści. Za wyjątkiem Dunin, która stwierdza, że
            Tusk sypia z kotem Kaczyńskiego, a jego córka się puszcza i musi ją pilnować.
            Czy dla Dunin centrum wszechświata jest wielki ... . Skoro zwraca tak uwagę na
            ten aspekt życia? Skoro Dunin rzuca mięsem, czemu miałaby obrywać w inny
            sposób, niż w taki jaka sama praktykuje?
            Wydaje mi się, że za bardzo zapatrzyłaś się w twórczość Dunin. Mało
            brakuje żebyś zaczęła ją czcić. Już tracisz swoje zdanie i aplikujesz to które
            można znaleźć w jej artykułach. Nie kocham Tuska, nie kocham Dunin, mam ich
            głęboko gdzieś, ale niech jeżeli któreś z nich coś robi, to niech to robi
            sensownie i we właściwy sposób. A nie udaje, że wie jak powinno być, ponieważ
            cały artykuł sprowadza się do nieskończonego powtarzania, że jest źle.
            • belunia5 Re: Internauci----o co wm chodzi 12.09.05, 15:19
              Nie zrozumiales artykulu,ani tego co napisalam
              • dawid_madian KRe KRe: Internauci----o co wm(?) chodzi 14.09.05, 11:08
                A czegóż to nie zrozumiałem??? Może podzielisz się ze mną tą wielką tajemnicą?
    • kraq durnin, wez sie lepiej za hodowle jedwabnika 12.09.05, 10:13
      zamiast marnowac tusz i papier. tusk eksponuje swoja seksualnosc, bo pokazuje
      sie w spotach z zona i corka!!!?? jak to rozumiec? ze sypia z zona to ok (choc
      oczywiscie nie o to w tych zdjeciach chodzi), ale ze z corka tez? ej durnin a
      jak by z psem sobie zrobil zdjecie to tez by eksponowal swoja seksualnosc? te
      wszystkie durninowate wnioski sprowadzaja rodzine do poziomu zwiazkow
      homoseksualnych, gdzie zwiazek opiera sie wylacznie na seksie. no widocznie
      durnin ma tylko takie pojecie o rodzinie. jak mozna takie brednie publikowac w
      niby powaznej gazecie, pomijajac juz kwestie tego, ze tak naprawde w przypadku
      kandydata na prezydenta sprawy rodzinne maja drugorzedne znaczenie (to nie
      familiada). a jak juz ma szczesliwa rodzine, to czemu ma tego nie pokazywac? to
      akurat dobrze sie sprzedaje, niezaleznie czy to reklama kandydata czy proszku
      do prania i z seksem ma to tyle wspolnego co wywody durnin z logika.
    • fuzzylogic1 Re: Donald, mistrz iluzji 13.09.05, 18:41
      odechciało mi się podawania sensownych argumentów przeciwko tej pani... napisze
      więc w swojej bezsilności: "Dunin to suka"
      • wizytka1 Re: Donald, mistrz iluzji 19.09.05, 12:21
        A ja dopiero dzisiaj przeczytałam, bo chora byłam :(
        Piękna prowokacja Pani Kingo, piękna :)
        A swoją drogą to wolę seksualność Tuska od seksualności Kaczyńskiego, bo ten
        drugi to też z żoną i dziećmi się pokazuje :)
    • kamelia111 Re: Donald, mistrz iluzji 20.09.05, 10:07
      Sorry, ale znowu brednie... I ta logika w związku z paradami, aseksualnością
      i "heteryzmem" Tuska... Wysokie loty... Nie ma co... :-(
      Pani Dunin czy choć Pani sama wie o co Pani chodzi? Bo do mnie to nie
      przemawia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka