andreas.ss 27.06.06, 10:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lekarzzewsi Samochód dla kobiety - najlepiej gumowy 27.06.06, 10:12 I żeby sam włączał i wyłączał kierunkowskazy. I żeby miał autopilota na czas poprawiania makijażu i rozmowy przez komórkę. I oczywiście automatyczną skrzynię biegów i automatyczny hamulec ręczny. P.S. Jeśli jesteś pozbawinoną poczucia humoru feministką - nie czytaj tego postu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
az.mail Re: Samochód dla kobiety - najlepiej gumowy 27.06.06, 10:18 jestem pozbawioną poczucia humoru feministką i wolę poprawiać w lusterku makijaż niż dłubac w nosie i potem zjadac to, co wydłubię - tak jak robią to faceci w porannym korku myśląc, że ich nikt nie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.ss Re: Samochód dla kobiety - najlepiej gumowy 27.06.06, 10:27 ale sama przyznasz , że nasza-męska cywilizacja jest cudowna! co dotknąć, to stworzył mężczyzna. Ale tak to już jest, większy mózg , większe możliwości, mniejszy mózg , ciągłe domaganie się równouprawnienia (czytaj: wyrównywanie do dołu, do tego co jest gorsze, słabsze , wolniejsze, itp.) p.s. nie próbuj przykejać sobie wąsów i zkałdać krawata to, też niczego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.ss Re: Samochód dla kobiety - najlepiej gumowy 27.06.06, 10:31 nawet moje literówki są cudowne , bo męskie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaro191063 Re: Samochód dla kobiety - najlepiej gumowy 27.06.06, 11:15 jestem prawie pewny, ze ty masz nawet penisa wiekszego niz nie jedna baba:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jita Re: Samochód dla kobiety - najlepiej gumowy 27.06.06, 11:38 Będę musiała w swoich gaciach też poszukać, bo mnie właśnie najbardziej interesuje moc silnika, przyspieszenie i napęd... Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: Samochód dla kobiety - najlepiej gumowy 27.06.06, 12:35 A znasz kobietę, która jeżdzi starą beemką na gaz (gangsterską z ciemnymi szybami)? Bo ja znam. A jedna urocza, starsza pani, która jest akurat moją mamą uwielbia duże terenówki typu Hummer. Kolejny dowód na niewłasciwość stereotypów. Odpowiedz Link Zgłoś
ponika Re: Samochód dla kobiety - najlepiej gumowy 27.06.06, 18:28 A ja ze wstydem przyznam, ze ostatnio jechalam za MEZCZYZNA w pieknym SPORTOWYM aucie, jadacym 50/h za miastem. I z jeszcze wiekszym wstydem powiem, ze zamiast ugiac sie pod jego wspanialym stylem jazdy (jednym kolem po linii srodkoweg) po prostu go wyprzedzilam. Czym? Studenckim maluchem. Trzeba bylo wiedziec mine pasazerki :P Odpowiedz Link Zgłoś
aom2 No bo "kobieta" to brzydkie słowo 27.06.06, 19:35 Wszystko jasne: No bo po prostu "kobieta" to brzydkie słowo. Przecież reklamuje się samochody "dla mężczyzn". Odpowiedz Link Zgłoś
watanabe.miharu do andreasa głupszego od słonia 27.06.06, 11:45 andreas.ss napisał: > kobiety mają mniejszy mózg niż faceci. > Ale tak to już jest, większy mózg , większe możliwości Ano rzeczywiście, cóż za mądra teoria! Oczywiście, mam nadzieję, że będziesz konsekwentny i uznasz pierwszego z brzegu najgłupszego słonia za mądrzejszego od ciebie, ba! za geniusza. No przecież ma większy mózg niż ty.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kr.mary1 Re: do andreasa głupszego od słonia 27.06.06, 14:59 watanabe.miharu napisała: > andreas.ss napisał: > > > kobiety mają mniejszy mózg niż faceci. > > Ale tak to już jest, większy mózg , większe możliwości > > Ano rzeczywiście, cóż za mądra teoria! Oczywiście, mam nadzieję, że będziesz > konsekwentny i uznasz pierwszego z brzegu najgłupszego słonia za mądrzejszego o > d > ciebie, ba! za geniusza. No przecież ma większy mózg niż ty.. ;) > moja droga - nazywasz sie kobieta,a nie wiesz,ze stado sloni prowadzi najmadrzejsza i najbardzej doswiadczona samica!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koralikv Re: Samochód dla kobiety - najlepiej gumowy 27.06.06, 13:49 Wspaniały Andreasie! Twoje literówki są super, twój mózg jest super, cały jesteś super. Może nawet coś wymyślisz, coś wspaniałego na miarę dorobku Einsteina!Jesteś facetem,supeeer!Każda by chciała być na twoim miejscu i po prostu ci zazdroszczą! Odpowiedz Link Zgłoś
kr.mary1 Re: Samochód dla kobiety - najlepiej gumowy 27.06.06, 14:56 wstretny,obrzydliwy,parszywy i smierdzacy meski odpadku...Matka Natura przez przypadek stworzyla "takie cos" i teraz my kobiety musimy z tym zyc!!!Psy i faceci to najbardziej nietrafione wynalazki swiata - gdyby was nie bylo,to historia wygladala by inaczej.Wasze mozgi sa nastawione na ciupcianie i pilke nozna,bo juz tak prosta czynnosc jak spuszczenie deski klozetowej wprawia wasze szare komorki w stan psychicznego zamglenia.Powinnyscie obumierac po zapyleniu nas kobiet,jak to sie dzieje z lososiami... Odpowiedz Link Zgłoś
mi23 Re: Samochód dla kobiety - najlepiej gumowy 27.06.06, 17:18 Mary! Wyluzuj. Po co tyle fatygi. Naprawde ten jeden z wielu nie jest tego wart Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-pisarczyk Re: Samochód dla kobiety - najlepiej gumowy 27.06.06, 18:06 Rety...! Ale cię poniosło... Tak głupio odpisujesz na te prowokacyjne posty? Zasadniczo ośmieszasz się.. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-pisarczyk Re: Samochód dla kobiety - najlepiej gumowy 27.06.06, 18:08 przepraszam ale nie mogłem sie powstrzymać.. :) Mary, napisałaś: "Powinnyscie obumierac po zapyleniu nas kobiet,jak to sie dzieje z lososiami..." I tu mam pytanie: co to są te "lososie", które (jak wynika z twojej wypowiedzi) zapylają kobiety? :)) Hłe!Hłe! Melechowicz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Samochód dla kobiety - najlepiej gumowy 27.06.06, 21:35 A jesli chodzi o łososia (Salmo salar) to czesciej tarło przezywaja samce niz samice :) Odpowiedz Link Zgłoś
anaisnin1 Re: Samochód dla kobiety - najlepiej gumowy 29.06.06, 11:30 Einstein miał mózg mniejszy niż zazwyczaj mają mężczyźni (porównywalny z kobiecym). No, ale przecież on był idiotą, nieukiem i niczego nie wymyślił, nie stworzył. A co ty takiego doskonałego stworzyłeś? Przypisywanie sobie mądrości i dokonań innych (nasza-męska cywilizacja - cyt.) jest baaardzo męskie. Prawdziwy facet nie zniża się do tak płytkich i prymitywnych komentarzy. Dla mnie jesteś zwykłą męską cipą. Właśnie dlatego, że prawdziwym, świetnym facetom zaniżasz ocenę - powinieneś zgarnąć bęcki. Odpowiedz Link Zgłoś
anaisnin1 Re: Samochód dla kobiety - najlepiej gumowy 29.06.06, 11:31 anaisnin1 napisała: > Einstein miał mózg mniejszy niż zazwyczaj mają mężczyźni (porównywalny z > kobiecym). No, ale przecież on był idiotą, nieukiem i niczego nie wymyślił, nie > > stworzył. > A co ty takiego doskonałego stworzyłeś? Przypisywanie sobie mądrości i dokonań > innych (nasza-męska cywilizacja - cyt.) jest baaardzo męskie. Prawdziwy facet > nie zniża się do tak płytkich i prymitywnych komentarzy. Dla mnie jesteś zwykłą > > męską cipą. Właśnie dlatego, że prawdziwym, świetnym facetom zaniżasz ocenę - > powinieneś zgarnąć bęcki. To do Andreaska, rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
ada_5 Re: Samochód dla kobiety - najlepiej gumowy 18.11.08, 03:29 andreas.ss napisał: > ale sama przyznasz , że nasza-męska cywilizacja jest cudowna! > co dotknąć, to stworzył mężczyzna. Proszę Cię nie podszywaj się pod naprawdę męską płeć, prawdziwym mężczyznom nie dorastasz do pięt. Gdybyś trochę ruszył mózgiem to pomyślałbyś, dlaczego większość rzeczy jest wynaleziona przez mądrych i prawdziwych mężczyzn. Ty tylko możesz pomarzyć, że może kiedyś jakaś Kobieta nazwie Ciebie mężczyzną. A w tej chwili siedzi jako bezimienny i bezmózgi ktoś, który dał sobie pozwolenie na obrażanie Kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
duritia2 Re: Samochód dla kobiety - najlepiej gumowy 27.06.06, 14:51 tak, masz rację , sama widziałam na skrzyżowaniach, jak stali na czerwonym i dłubali.No ale jak premier Włoch może, to czemu oni nie.A poza tym to nie kobiety jeżdżą skodami, maluchami i seicento 40 km/h po wyjeździe z pola i "wpadnięciu" na szosę, przyklejone do kierownicy w kalpelusikach. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Samochód dla kobiety - najlepiej gumowy 27.06.06, 15:18 az.mail napisała: > jestem pozbawioną poczucia humoru feministką i wolę poprawiać w lusterku > makijaż niż dłubac w nosie i potem zjadac to, co wydłubię - tak jak robią to > faceci w porannym korku myśląc, że ich nikt nie widzi Bo nos kobiety produkuje obrzydliwosci a meski kinol najwspanialsze przysmaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
mutek13 Nie kupię!!! 30.06.06, 10:14 nigdy samochodu, którego reklama lub konstrukcja (brak dostępu do podzespołów) sugerują, że ja nabywca (nieistotne kobieta, facet) jestem bezmózgim stworem nie potrafiącym skojarzyć najprostrzych faktów i samochód trzeba przede mną chronić. Szanowni spece od reklamy już mam serdecznie dość traktowania mnie konsumetna jak idioty - bojkotuję wszystkie produkty, reklamujące się w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
karuzella23 Re: Samochód dla kobiety - najlepiej gumowy 27.06.07, 14:33 samochód dla kobiety, a AXE dla faceta!!!! I wszyscy będą szczęśliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
molosik Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 10:29 Dla mnie najfajniejsza jest Mazda MX-5. Zgrabna, ładna. A jaka jest zazdrość i zawistne spojrzenia mężczyzn jak widzą kobietę w takim autku :P To nie to co jakiś pokraczny Ford Ka. Dobrze, że jeszcze nie powesili w nim falbanek i koroneczek. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
watanabe.miharu durne stereotypy 27.06.06, 11:51 Jak zwykle z tych badań zrobiono głupie stereotypy. Gdyby rzeczywiscie tak było, jak wynika z "badań", to kobiety powinny wieszać sobie w samochodzie firanki i ustawiać kwiatuszki w doniczce, a faceci kupowac samochody kiepsko wykonane, ale za to z błyszczącym jak psu jajca lakierem na karoserii. Czyli w kwestiach motoryzacyjnych kobiety zwracają uwagę na nieistotne estetyczne pierdoły, a faceci postępują jak głupie dzieci, którym wystarczy pomachać przed nosem kolorowiutką lśniąca zabaweczką, i już dostają głupawki z zachwytu? Do dupy z takimi badaniami. Moim zdaniem każdy mieszkaniec/mieszkanka Polski, kto chce kupić samochód, patrzy przede wszystkim na CENĘ. Hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
anamari2 Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 10:29 WAGOWO MOZE I JEST MNIEJSZY, ALE DZIALA LEPIEJ BO MA WIECEJ POLACZEN NERWOWYCH...A POZA TYM, KOBIETY MAJA O WIELE MNIEJ WYPADKOW NIZ MEZCZYZNI, MOZE DLATEGO ZE SLON TEZ MA WIEKSZY MOZG, A WCALE NIE JEST MADRZEJSZY? Odpowiedz Link Zgłoś
bujacznik Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 12:22 ale przynajmniej wie gdzie jest klawisz "Caps Lock" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bujacznik Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 12:23 mówie o mężczyźnie a nie o słoniu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mi23 Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 17:12 bujacznik napisał: > ale przynajmniej wie gdzie jest klawisz "Caps Lock" ;) Wielkie jego osiagniecie zyciowe, przynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
anamari2 Re: Samochód dla kobiety 28.06.06, 15:25 JA LUBIE DUZE LITERY, i tez wiem gdzie klawisz Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 15:21 > ...A POZA TYM, KOBIETY MAJA O WIELE MNIEJ WYPADKOW NIZ MEZCZYZNI Jak bym był szowinista to bym powiedział ze zato kobiety czesciej kalecza sie przy obieraniu ziemniaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
mi23 Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 17:15 Naprawde? michalng napisał: > > ...A POZA TYM, KOBIETY MAJA O WIELE MNIEJ WYPADKOW NIZ MEZCZYZNI > > Jak bym był szowinista to bym powiedział ze zato kobiety czesciej kalecza sie > przy obieraniu ziemniaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 21:27 mi23 napisała: > Naprawde? Nie mam pojecia czy naprawde :) ale jak bym był szowinista to nie miało by to dla mnie znaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
m12m Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 10:43 Ty andreas'ie z miejscem na mózg. Kobiety mają wiele zalet i ogrom umiejęności. Jeśli o tym nie wiesz to znaczy, że możesz modlić się tylko o zdrowie, bo na rozum zapóżno. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
niki27 Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 10:43 To nie do konca bylo tak jak mowisz fr.wikipedia.org/wiki/Suffrage_f%C3%A9minin_en_Suisse drogi forumowy besserwisserze Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 17:59 nie tylko. rowniez dla Wlochow (bo "la vettura", "la macchina" - ale juz furgonetka to on, bo "il furgone", "il veicolo (commerciale)". podobnie dla Amerykanow, ale to juz nie ze wzgledow gramatycznych, tylko tak juz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
36krzysiek Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 10:44 ludzie nie dziela sie na mezczyzn i kobiety, tylko na madrych i glupich. to moda i tendencje sprzedawane w cosmo produkuja wyemancypowane kobiety-suki, ktore kazda sposobnosc wykorzystuja na udowadnianiu swojej wyzszosci nad mezczyznami a wieczorami w domu wyplakuja sie na ramieniu partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 11:07 a tak poza tym to i tak zdaję się na to co mi mój facet kupi :-) buziaczki, pa Odpowiedz Link Zgłoś
cirrus4 Samochod dla mezczyzny powinien byc: 27.06.06, 12:04 - byc szybszy niz sąsiada (gdy sasiad ma matiza - wtedy wystarcza polonez) - musi miec szerokie opony - dobrze gdy ma szeroka rure wydechową (moze byc plastikowa, przyklejona) - nie moze miec ABS'u ani ESP bo facet lubi czuc jak go zarzuca gdy robi zrywy i bączki na placu pod kościołem - na masce z tylu musi byc naklejka nurka albo spadachroniarza (ew paintbollarza) - musi miec silnik benzynowy, bo diesle to klekoty - musi miec swiatla przeciwmgielne, bo lubimy tak jezdzic zawsze - nigdy przenigdy skoda - najlepiej bmw (sprowadzany, klepany, nie wazne z jakim przebiegiem bo i tak przekrecony licznik) Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Re: Faceci do mopów babki do: 27.06.06, 12:10 Polska dla polaków, ziemia dla ziemniaków, mercedes dla księdza... Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: Samochod dla mezczyzny powinien byc: 27.06.06, 12:41 Matiz jest szybszy od poloneza. A na diesla nie poleci żadna babka, bo dieslami jeżdżą skąpcy, a kobiety nie lubią skąpych mężczyzn :D Odpowiedz Link Zgłoś
cirrus4 Re: Samochod dla mezczyzny powinien byc: 27.06.06, 15:01 ppo napisał: > Matiz jest szybszy od poloneza. A na diesla nie poleci żadna babka, bo dieslami > > jeżdżą skąpcy, a kobiety nie lubią skąpych mężczyzn :D Predkosci maksymalne - dowolny Polonez: www.autodane.cba.pl/pliki/fso/polonez-atuplus-16gsi.html dowolny matiz: www.autodane.cba.pl/pliki/daewoo/matiz-s.html Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Samochod dla mezczyzny powinien byc: 27.06.06, 15:25 >A na diesla nie poleci żadna babka, bo dieslami > jeżdżą skąpcy, a kobiety nie lubią skąpych mężczyzn :D Bzdury opowiadasz :) W Polsce skapcy jezdza bezyniakami na gaz przerobionymi :P A pozatym kobiety jak głosi art. nie przywiazuja specjalnej wagi do silnika. Odpowiedz Link Zgłoś
kr.mary1 Re: Samochod dla mezczyzny powinien byc: 27.06.06, 15:03 wy chlopy to macie syndrom wielkich rur...i wlasnie dlatego nimi myslicie Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 12:24 "Na pierwszym miejscu [kobiety] stawiają bezpieczeństwo, a konkretnie - poduszki powietrzne." Ciekawe. Akurat jedna z moich znajomych odłaczyła poduszkę powietrzną, bo się ich boi. Musiała kupić auto w nią wyposażone, bo zależało jej na modelu z klimatyzacją. Z tego, co wiem nie jest to przypadek odosobniony. Kobiety boją się różnych dziwnych rzeczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 13:12 Syrenka oczywiście, to taka kobieca marka Odpowiedz Link Zgłoś
karlotta_21 Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 13:28 > Szwajacaria , to jedno z najbogatszych państw świata. Wiecie dlaczego? > Tam dopiero w latach 70 kobiety dostały prawo głosu!!! Szwajcaria jest jednym z najbogatszych państw świata, gdyż już od 1815 roku jest neutralna (nie musiała się, więc odbudowywać ze zniszczeń), a z powodu nienaruszalności tajemicy bankowej stała się centrum finansowym, do którego spływały obce fundusze. > kobiety mają mniejszy mózg niż faceci. > Czy powinny jeździć samochodami? A czemu nie?? Tutaj nie odgrywa dużej roli wielkość mózgu, a umiejętność jeżdżenie. Spotyka się zarowno kobiety, jak i mężczyzn, którzy porażają swoimi "umiejętnościami" radzenia sobie na drodze. Nie można tego generalizować Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 14:09 "Spotyka się zarowno kobiety, jak i mężczyzn, którzy porażają swoimi "umiejętnościami" radzenia sobie na drodze" - racja, choć mimo iż sama jestem przedstawicielką płci pięknej to porażają mnie babsztyle, które przecinają ronda "po prostej"; nic a nic nie zwracając uwagi na to, że są tam jakieś pasy:-) Już kilka takich delikwentek widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
malczpau Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 15:06 Tak! Nie ma to jak Babska solidarność.... Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 17:48 a dlaczego mam kryć takie niedojdy?? nie jestem feministką Odpowiedz Link Zgłoś
kr.mary1 Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 15:06 Szwajcaria wzbogacila sie tylko dlatego,ze pokradla zydowskie zloto,tak samo zreszta jak Szwecja... Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 15:30 Mozna generalizowac :) Mezczyzni lepiej jezdza samochodami tak samo jak szybciej biegaja czy pływają. Sport wyczynowy jest na to najlepszym dowodem. (co nie zmienia faktu ze jest wiele kobiet które sa lepszymi kierowcami czy maja lepszy wynik na setke odemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
irini Prawo głosu 27.06.06, 15:02 Z tego prosty wniosek, że te państwa, w których kobiety nadal prawa głosu nie mają, są jeszcze bogatsze niż Szwajcaria. <a href="www.serwis.tarnow.cc">My idea of housework is to sweep the room with a glance</a> Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Prawo głosu 27.06.06, 21:39 Czesto tak jest. A najbogatsze sa te gdzie nikt nie ma prawa głosu :) tylko muszą w tych panstwach znajdowac sie bogate złoza ropy naftowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulia Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 15:08 W wielu krajach kobiety dostaly pozno prawo do glosowania! Polska i zaraz pozniej Wlochy byly pionierami! Szwajcaria to przede wszystkim kraj rolniczy (choc jest tu dobrze rozwiniety przemysl farmaceutyczny) i dosc tradycjonalny. A to, ze jest krajem bogatym nie ma nic wspolnego z prawem do glosowania kobiet! Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Jaki powinien być samochód dla kobiety? Zielony! 27.06.06, 15:17 Jak w znanym dowcipie... Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Jaki powinien być samochód dla kobiety? Zielo 27.06.06, 16:09 oczywiście o połowę tańszy - tak było w jakiejś reklamie Odpowiedz Link Zgłoś
maisy Tak, bo tamtejsi faceci mieli dosc wysluchwania 27.06.06, 16:54 na kogo i dlaczego maja glosowac. A jak im sie cos pomylilo to w niedziele zopfa na sniadanie nie dostali... Odpowiedz Link Zgłoś
schtaler Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 16:57 andreas Ty meski szowinisto, żebyś był w połowie tak mądry jak kobiety, Ty chyba wogóle nie jesteś ani facetem ani nie masz penisa, przepraszam wszystkie kobiety za takie myślenie Odpowiedz Link Zgłoś
wiking69 Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 17:51 No cóż, jest to klasyczne myślenie macicą, moja droga. Wybaczamy ci to, może masz gorszy czas... Odpowiedz Link Zgłoś
murderdoll Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 18:38 Idealny samochod dla kobiety powinien byc rozowy i w ksztalcie serca, Lusterko powinno zajmowac cala przednia szybe.Tapicerka w zielono-pomaranczowe kwiaty.Lusterka w ksztalcie kokardek.Samochod powinien byc na tyle lekki, aby kobieta nie miala problemu z wyciagnieciem go z rowu, gdzie przeciez wjezdza co chwile. Maksymalna predkosc: 70 km/h. Silnik ze wzgledu na brak walorow estetycznych zostanie zastapiony pojemnym kuferkiem na kosmetyki. Gratis za 29.90 mezczyzna, ktory bedzie jej czytal mapy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiking69 Re: Samochód dla kobiety 27.06.06, 18:10 Nie chcę się mieszać, ale można to też inaczej zinterpretować: kobieta jest pewną fazą przejściową do człowieka czyli mężczyzny. Jest larwą, z której rodzi się motyl. Oczywiście żartuję, ale zastosowałem twoją "logikę". Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2000 Re: Samochód dla kobiety 28.06.06, 19:13 HAHA:)) swietna dyskusja:) co wy wiecie o samochodach:)) bo przeciez to o czym piszecie z samochodami nie ma nic wspolnego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
igrega Re: Samochód dla kobiety 29.06.06, 13:45 no cóż forum gazeta.pl jest jak piaskownica, i tu i tu jest dużo dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
ludivine Re: Samochód dla kobiety 17.06.07, 12:46 Wpisując w google kobiece auto trafiłam na test Lancii Ypslion. Jak dla mnie, nieco przesadzony, aczkolwiek, zapewne większość panów obecnych tu na forum będzie żwawo przyklaskiwać opiniom prowadzącego. Cóż, Polska męskim nierządem stoi. Tymczasem, Dears - sznurkiem rzucam, co byście mogły stwierdzić same, czy autko jest wystarczająco kobiece dla kobiety. :-) www.maxiorek.pl/view_video.php?view...75065399b0d1e48. Odpowiedz Link Zgłoś
alek06 auto 07.11.08, 13:40 Moja kolezanka jezdzi teraz Fiatem Bravo i nie powiem ,bardzo jej zadzdroszcze bo ma jesczze w moim ulubionym kolorze -czerwonym www.fiat.pl/index.php?pid=43&id_news=318 Odpowiedz Link Zgłoś