kremdorak 09.07.06, 14:05 najseksowniejsze są takie usta jak miał Joker w Batmanie. Tędy droga miłe panie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
struve Pełne usta 09.07.06, 14:05 Bo świat nie ma co robić i zajmuje się pierdołami. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Pełne usta 09.07.06, 14:09 Podawać Angelinę Jolie jako "ustny" wzór? Przecież ona ma okropne te wargule! Odpowiedz Link Zgłoś
mageillusionist Re: Pełne usta 09.07.06, 14:12 jurek_s napisał: > Podawać Angelinę Jolie jako "ustny" wzór? Przecież ona ma okropne te wargule! A Ty chyba masz problemy z erekcja, że takie pierdoły piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Pełne usta 09.07.06, 14:18 Nie sadzę, po prostu ma inny gust. Mnie jej usta też sie nie podobają ,wygladają jak usta dmuchanych lalek w seks shopach, albo jakby ją urypała pszczoła. Ponieważ zaraz ktoś mi zacznie pisać, ze na pewno jej zazdroszczę od razu napiszę - dla mnie piekna jest Bellucci, chociaż już widać, ze zaczyna się starzec. Jolie nigdy nie lubiałm jako aktorki w zadnej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
rafi13 Re: Pełne usta 09.07.06, 15:37 hermina5 napisała: > Mnie jej usta też sie nie > podobają ,wygladają jak usta dmuchanych lalek w seks shopach, albo jakby ją > urypała pszczoła. ============ zgadzam sie. Pan doktor ze strzykawa troche przesadzil :) > dla mnie piekna jest Bellucci, chociaż już widać, > ze zaczyna się starzec. ============ ja tez podziwiam jej urode. a starzec sie tak pieknie to jest dopiero sztuka. i wlasnie ta dojrzala kobiecosc wlasnie mi sie w jej wizerunku podoba. niemniej jednak jej usta tez wygladaja na podrasowane... Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Pełne usta 09.07.06, 19:46 > zgadzam sie. Pan doktor ze strzykawa troche przesadzil :) Tyle że Jolie to akurat ma usta naturalne, co potwierdzają jej zdjęcia z dzieciństwa. Podobają się komuś czy nie - inna sprawa, ale odmówić im naturalności nie sposób. Mnie akurat bardzo wydatne usta niezbyt się podobają, ale u Jolie wyjątkowo tak, uważam ją za jedną z najpiękniejszych kobiet wśród "celebrities". Odpowiedz Link Zgłoś
nenil009 Te wielgachne usta 09.07.06, 14:18 sa po prostu scary... jak sie takie soc przyssa to nie wiadomo czy pusci kiedykolwiek... jak pijawki po prostu... tak, jestem kobieta, ale nigdy bym sobie nie dala zrobic takiej krzywdy... za to ile radosci bede miala z ogladania na ulicy takich laleczek w wydetymi ustami :D Odpowiedz Link Zgłoś
panrysio Re: Pełne usta 09.07.06, 14:32 Wszyscy będziemy mieć pełne usta, chodzić roznegliżowani w japonkach, włosy zafarbowane w pasemkach i dojdziemy do ideału człowieka z socrealizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
may79 Re: Pełne usta 09.07.06, 14:34 Najlepiej na usta dziala calowanie - dlugie i namietne, podgryzanie, muskanie. Sa wtedy tak pieknie ukrwione, czerwone, pelne:) I wszystko naturalnie:) Maya Odpowiedz Link Zgłoś
matheus.baere Re: Pełne usta 09.07.06, 19:05 Chyba nie mogę się zgodzić. Najpiękniejsze są usta w trakcie uśmiechu. Oczywiście takie uśmiechnięte usta należy często całować, pieścić i dostarczać kolejnych powodów do radości. Odpowiedz Link Zgłoś
ana-green Re: Pełne usta 09.07.06, 14:38 Jolie ma boskie usta, chociaz czasem wygladaja na przesadzone. Pełne usta to jest to, a cienkie kreski to chyba jedna z najbardziej oszpecających rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Pełne usta 09.07.06, 14:55 najpelnieksze usta maja murzynki. dlatego pewnie graja tak swietnie na trabkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Duze usta to cwierc sukcesu. Pelnia sukcesu to.... 09.07.06, 15:07 duze atrybuty kobiecosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kremdorak Re: Pełne usta 09.07.06, 15:10 a tak w ogóle to moglibyście ściągnąć zdjęcie tych szpetnych wardzeli z głownej bo się niedobrze robi Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Re: Pełne usta 09.07.06, 15:49 czy Scarlett Johansson na tym zdjeciu jest juz siwa czy po prostu blond? Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: Pełne usta 09.07.06, 15:53 Te w pozimie powiększają, a te w pionie zmniejszają (też chirurgicznie). Ciągle im coś nie pasuje. Ciągle nie są zadowolone. Babom to doprawdy trudno dogodzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Pełne usta 09.07.06, 16:25 Biust silikonowy, usta nafaszerowane tłuszczem z brzucha,sztuczne paznokcie, sztucznie doczepione włosy itd. Obiekt pożądania. Nic dziwnego, że aby taki twór posiąść potrzebna jest wiagra. Odpowiedz Link Zgłoś
czad_komando Tak. Wszyscy będziemy mieli usta jak Jolie 09.07.06, 16:36 I bardzo niedługo. Zastanawiam się o czym myślą autorzy takich artykułów podczas pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
wolnomysliciel1 Re: Pełne usta 09.07.06, 16:42 OWszem pełne usta są kuszące, ale to te DRUGIE WARGI kobiety tak naprawdę świadczą o jej pięknie i zmysłowości ... One są tym, czego pożądają mężczyźni - choć się do tego nie przyznają. Odpowiedz Link Zgłoś
eol3 Re: Pełne usta 09.07.06, 16:46 Moje Panie! To paranoja "pełne usta"- kobiet my kochamy was wszystki za to że jesteście sobą każda inna a nie manekiny.Sztuczne usta sztucze piersi ,włosy ,żęsy ,paznokcie i.t.d.to może jeszcze podłączcie się pod pilota- to by był jakiś pozytyw. nie oszpecajcie się uwierzcie w to że jesteście piękne bez tych dodatków.pozdrawiam Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
kr.mary1 Re: Pełne usta 09.07.06, 17:03 Taka jest prawda,ze kobiety ktore robia sobie operacje plastyczne albo boja sie starosci albo tego,zeby mezczyzni je pozadali.Paranoja!Ja biore siebie taka jaka jestem,no moze chcialabym miec troche dluzsze nogi.Jesli sie facetowi nie podobam to trudno - gdzies na swiecie napewno jest taki,ktoremu sie spodobam.A tak na marginesie to nie opakowanie jest najwazniejsze tylko to co w srodku.Najpiekniejsza kobieta moze sie okazac kawalem bydla,myslacym tylko o kasie.A ta mniej piekna,wspanialym czlowiekiem i kompanem,ktoremu naprawde warto zaufac i pokochac.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matheus.baere Re: Pełne usta 09.07.06, 19:14 Żeby zostać jeszcze chwilę przy wyglądzie - ważne, żeby podobać się swojej drugiej połowie - co twierdzi reszta świata ma dużo mniejsze znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
clinamen Re: Pełne usta 09.07.06, 17:30 Tomasz - moze i jestes szarmancki ale brak w tym logiki i poczucia realizmu. Jakby wszystkie byly piekne to kategoria "piekno" bylaby bez znaczenia. Niemniej z tymi roznymi udoskonaleniami to masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
siris Pytanie do Gazety Wyborczej 09.07.06, 16:56 Jak długo przyjdzie nam jeszcze czekać na artykuł, który - tym razem - zadawałby pytanie "jak być lepszym człowiekiem?". W pogoni za tanią sensacją Gazeta zatraciła poczucie odpowiedzialności za postawy kreowane w środowisku społeczeństwa polskiego. Seks, pieniądze, dobrobyt, przyjemności życia sa niczym wobec ludzkiej godności, tej zaś nie zapewnią duże usta ani kilkudziesięciocentrymetrowy penis. Godność o jaką winniśmy walczyć rodzi się w dążeniu do dobra. Czy Gazeta ma odwagę propagować idee dobra nie koniecznie rozumiane jako wartości chrześcijańskie, ale jako przyjaźń, wierność, oddanie, honor niekoniecznie też w kontekście patriotyzmu. Dość już seksu, pożądania, bogactwa, władzy, tanich sensacji. Chcemy radości! Radości która bierze początek we współpracy międzyludzkiej. Nie interesuje nas jakie posiadacie ciało, stan waszego konta, gdzie spędzacie wakacje. Interesuje nas co możecie dać światu. Jeśli nie odpowiecie na pytanie pewnego dnia wyegzekwujemy je - zamienicie nas z piewców dobra w złaknionych katharsis mścicieli...Jeszcze czas. Zastanówcie się co wybieracie. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight.pl Re: Pełne usta 09.07.06, 17:17 www.youtube.com/watch?v=jBSwp0SvyAo&search=commercial Czy ktos zna kobiete z tej reklamy? Chyba sie zakochalem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
pour Re: Pytanie do Gazety Wyborczej 09.07.06, 17:32 może wśród licznych kontaktów Pani Redaktor, brakuje osób, z którymi mogłaby skonsultować taki temat, bo ten Doktor raczej autorytetem w tej kwestii nie jest:D Odpowiedz Link Zgłoś
ja-pesymista Scarlett Johansson 09.07.06, 18:08 Scarlett Johansson nie tylko usta ma pełne... :] Odpowiedz Link Zgłoś
grzech666-999 Re: Pełne usta 09.07.06, 18:23 Angelina ma naturalne usta, czego świadectwem jest fakt odziedziczenia ich przez jej córkę. Wy, zazrosne baby, musicie wstrzykiwać sobie jad trupi, by wyglądać podobnie. Kretynki. Odpowiedz Link Zgłoś
ana-green Re: Pełne usta 09.07.06, 18:45 No i na zdjęciach z dzieciństwa i wczesnej młodości też ma duże, pełne usta.:) Odpowiedz Link Zgłoś
idz.po.mleko Pełne usta - jak ktos nie wie po co.. 09.07.06, 19:20 Mozna sie domyslic o co chodzi, bo seksem jestesmy bombardowani niemilosiernie jak zwykle zwierzeta. Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Kiedys chcialem byc jak Bruce Lee... 09.07.06, 19:35 A teraz to tylko Angelina Jolie! A ten artykul to sobie wstrzykne w doope. Odpowiedz Link Zgłoś
usenetposts Re: Pełne usta 09.07.06, 20:25 mam nadzieje ze dziewczyny zwracaja na wyniki tego sondazu obok: czut wiecej noz polowe lubia duze wargi, a czut mniej niz polowa zdecydowanie woli mniejsze lub w ogole nie przywraca uwagi. Dziewczyna moze wydac swoje pieniedzy na poduszki w wargach, a jednak wyglada na to ma 36% szanse *psuc* swoja urode wlasnie w oczach tego faceta, na ktorego poluje. Odpowiedz Link Zgłoś
cmoks Re: Pełne usta 09.07.06, 21:59 "Błyszczyk Plump Effect Sephory dzięki wyciągowi z ostrej papryczki (pieprz kajeński) powoduje przekrwienie ust, lekkie ich opuchnięcie, a przez to powiększenie. Nieco inną formułę ma Lip Injection - kuracja zwiększająca objętość ust. Dzięki witaminie B rozszerza naczynia krwionośne. Lekkie mrowienie wyczuwalne po użyciu produktu ustępuje po kilku minutach. Efekt utrzymuje się od dwóch do czterech godzin" Mi sie wydaje wtedy ze kobieta zniszczy sobei usta bo ile mozna sobie tak "rezszerzac naczynka" jak mysliscie???? Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: Angelina ma fantastyczne usta! 09.07.06, 22:14 Wprost stworzone do całowania! Odpowiedz Link Zgłoś
cmoks no i gol dla wlochow ;) PELNE usta 09.07.06, 22:42 no dobra,ponawiam swoje pytanie a raczej moja wypowiedz,zalezy mi na waszej opinii bo sie zastanaiwam na ktoryms z tych pecyfikow ;) "Błyszczyk Plump Effect Sephory dzięki wyciągowi z ostrej papryczki (pieprz kajeński) powoduje przekrwienie ust, lekkie ich opuchnięcie, a przez to powiększenie. Nieco inną formułę ma Lip Injection - kuracja zwiększająca objętość ust. Dzięki witaminie B rozszerza naczynia krwionośne. Lekkie mrowienie wyczuwalne po użyciu produktu ustępuje po kilku minutach. Efekt utrzymuje się od dwóch do czterech godzin" Mi sie wydaje wtedy ze kobieta zniszczy sobei usta bo ile mozna sobie tak "rezszerzac naczynka" jak mysliscie???? Odpowiedz Link Zgłoś
josemir Re: no i gol dla wlochow ;) PELNE usta 10.07.06, 00:34 Raz użyłam tego błyszczyka SEPHORY (moja koleżanka dała mi do wypróbowania) i muszę powiedzieć, ze piekło mnie bardzo i po chwili po prostu go starałam. A moje usta wyglądały raczej jak po zjedzeniu bardzo ostrej potrawy, mocno zaczerwienione i przy mojej bardzo jasnej karnacji niepecjalnie ładnie to wyglądało... Dobrze by było jakbyś przed kupnem wypróbowała ten specyfik, może u ciebie efekt bedzie lepszy a i pieczenie wytrzymasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
cmoks Re: no i gol dla wlochow ;) PELNE usta 10.07.06, 14:11 no wlasnie chcialabym tez najpierw sprobowac jak dziala w rzeczywistosci u mnie,bo pisac kazdy moze jakie to wspaniale i wogole poza tym w koncu to nie blyszczyk za 5 zl,ale dzieki wielkie za post i rade ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Re: Pełne usta 10.07.06, 08:04 DZIWNE. ZADNA DZIEWCZYNA NIE CHCE MIEC INTELIGENCJI NP. LAUREATKI NAGRODY NOBLA LECZ SILIKONOWE CYCKI CZY TAKOWE USTA JAKIEJS AKTORECZKI I JESZCZE JEDNO: IM MNIEJ INTELIGENTNA JEST DZIEWCZYNA, TYM WIECEJ POKAZUJE SWOJ PEPEK NA ULICY I PRZY TYM FALDY TLUSZCZU I ZARYS MAJTEK. FUJ, JUZ DZISIAJ STRACILEM APETYT. BEDE GLODOWAC. Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Pełne usta 10.07.06, 23:32 1) nie ma mozliwosci operacyjnego zwiekszenia inteligencji. Biustu/ust/posladkow owszem. 2) czlowiek, jak kazde zwierze, chce sie rozmnazac. W tym celu trzeba znalezc partnera. Wybitna inteligencja nie przeszkadza w realizacji tego celu tylko wtedy, gdy jest sie wystarczajaco inteligentna, zeby swoja inteligencje ukryc. Mezczyzni jakos niezbyt toleruja, gdy kobieta jest od nich inteligentniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
ququlkka Re: Pełne usta 11.12.07, 20:43 Mi się usta Angeliny średnio podobają szczerze mówiąc. Ale szminka ładnie podkreślająca wielkość ust to dla mnie podstawa :) Najlepiej jak na razie (jak na moją kieszeń i wymagania) spisuje się lasting finish rimmela. Lubię, jak pomadka ładnie pachnie i długo się trzyma :) Do tego konturówka i już. Odpowiedz Link Zgłoś