rafalglogowski mysle, ze sporo przesadzacie 05.09.06, 05:07 na zdjeciach tego nie widać co napisano w leadzie. Faktem jest,że na Bliskim Wschodzie,obyczaje sie liberalizują, i polskie wyobrazenia o tamtych społecznosciach tkawią w przeszłości. Nie mniej jednak dziewczyna paląca paierosa w miejscu publicznym nadal budzi zgorszenie i narazona jest na wulgarne uwagi. Na plazach w Oranie (Algieria), zdarzają się dziewczyny w bikini, ale trudno to porównac do Nicei czy San Tropez, gdzie kobiety oplaja sie bez staników. Teskt jest przejaskrawny i dostrzeglane jest, ze wzorujecie sie na takich tekstach jak z Le Figaro, czy brytysjkiego Guradiana. No tak, tylko, że tamyejsze redakcie wysyłaja korespondentgów w mijsca o których piszą. U nas to wyglada na kaszanke z internetu i relacji z siódmych ust. Ciekaw jestem co autor tekstu miał na mysli piszac o "dekadenckiej Europie"? To są takie gazetwoe siki z kraju na obrzeżach. Nie podoba mi się to. raf. Odpowiedz Link Zgłoś
sid666sid Re: mysle, ze sporo przesadzacie 08.09.06, 20:25 pracuje w londysnkim kasynie na edgware road (dzielnica arabska) gdzie glownymi klientami sa Araby. czasami sie zdarza ze przychodza tez Arabki, modnie ubrane, rozpuszczone wlosy. zauwazylem ze Panowie obgaduja je i sie z nich smieja czasami. ale mam to gdzies. za to czasami przychodzi jedna Libanka, cud babka, wysoka, ciemna blondynka, ladna figura no i ten BIUST. aaahhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
bimbalimba Re: mysle, ze sporo przesadzacie 09.09.06, 10:32 artykul jest o libanie ... ... nie o 'arabach' tylko o pewnym miescie ... miescie zniszczonym przez zydow Odpowiedz Link Zgłoś