kain_brat_abla 26.09.07, 18:34 Wąśtek taki był już w filmie "Odrażający, brudni, źli" gdzie to robiła zakonnica w szpitalu chorym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ylemai gerontofilia 26.09.07, 19:39 czyli propaganda gerontofilna jest przez GW akceptowana. Ciekawe co by powiedzieli o filmie o 12 letniej półsierotce, która by pomóc swej ciężko chorej mamie zatrudnia się w takiej roli jak babcia Maggy :). Odpowiedz Link Zgłoś
klopoty Re: gerontofilia 26.09.07, 22:05 to nie jest film dla dzieci... wiec co tu ma do rzeczy 12 latka? Odpowiedz Link Zgłoś
atari800xl film jest bardzo dobry 26.09.07, 22:07 polecam... jest smieszny..ale i sa powazne momenty Odpowiedz Link Zgłoś
kebej masturbujaca babcia 26.09.07, 23:04 kolejne "osiagniecie" artystyczne sklerotycznych zbokow europejskich ? Odpowiedz Link Zgłoś
atari800xl Re: masturbujaca babcia 27.09.07, 08:10 nie oczeku, ze kazdy mysli...:) Odpowiedz Link Zgłoś
desunia Stare kaczątko, czyli magiczne dłonie babci Maggi 26.09.07, 23:49 Z. M.-W., czyli autorka artykułu napisała: Na szczęście umiejętne masturbowanie mężczyzn za pieniądze nie jest jedyną drogą do poczucia w sobie pewności i odwagi, choćby dlatego że w końcu nie każda z nas ma tak niezwykle delikatne dłonie. A ja dodam, że choćby dlatego, że nie każda z nas chciałaby wziąć coś tak obrzydliwego do ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
stuleja Stare kaczątko, czyli magiczne dłonie babci Maggi 27.09.07, 09:02 Potwierdzam w całej rozciągłości. Odwiedziłem ostatnio ten klub i rzeczywiście pani Irina ma wspaniałe dłonie. Polecam wszystkim dla urozmaicenia. Odpowiedz Link Zgłoś
caperucita Widziałam 01.10.07, 09:11 polecam, to świetny film, ale tylko dla otwartych, nowoczesnych widzów w Polsce. Wielbiciele LPR, PISu, Ojca Sromotnika i księdza proboszcza niech lepiej oglądają inne filmy... Odpowiedz Link Zgłoś