hjakhandel 09.12.08, 23:17 Konto firmowe na login TRADEX zostało zawieszone. Bardzo proszę o odwieszenie ponieważ konto firmowe nigdy nie było rejestrowane. Mogę dostarczyć kopię dokumentów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciej.sniezek Re: Proszę o pomoc 10.12.08, 00:44 hjakhandel napisał: > Konto firmowe na login TRADEX zostało zawieszone. Bardzo proszę o > odwieszenie ponieważ konto firmowe nigdy nie było rejestrowane. > Mogę dostarczyć kopię dokumentów. Pozdrawiam Proszę o dokładniejsze opisanie sprawy, bo niestety nie rozumiem. Konto o loginie tradex jest zawieszone od 2005 roku, więc to chyba nie o to konto jednak chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hjakhandel Re: Proszę o pomoc 10.12.08, 12:36 Przepraszam serdecznie Panie Macieju! Chodziło mi o konto TRADE_MM. Nie było nigdy rejestrowane na firmę, w związku z czym bardzo bym prosił o możliwość odblokowania. Mogę dostarczyć zarówno oryginały jak i kopię dokumentów potwierdzających fakt istnienia firmy. Bardzo proszę o kontakt i dziękuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.sniezek Re: Proszę o pomoc 11.12.08, 11:54 hjakhandel napisał: > Przepraszam serdecznie Panie Macieju! > > Chodziło mi o konto TRADE_MM. Nie było nigdy rejestrowane na > firmę, w związku z czym bardzo bym prosił o możliwość > odblokowania. Mogę dostarczyć zarówno oryginały jak i kopię > dokumentów potwierdzających fakt istnienia firmy. Jak Pan wie, zajmuje się tutaj sprawami "trudnymi", gdy Użytkownik z pracownikiem nie mogą się porozumieć albo coś się stało w wyniku błędu Allegro. Ta sprawa taka nie jest, a więc może ją Pan wyjaśniać wyłącznie z osobą, która zablokowała Pana konto. Odpowiedz Link Zgłoś
hjakhandel Re: Proszę o pomoc 11.12.08, 23:12 Panie Macieju dokładnie sprawa tak wygląda i się zgadza. Nie jestem w stanie się porozumieć. Dlatego proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś