textil-trade-tczew 02.12.09, 16:36 Zimę Lux polecamy! Worki 25 kg zawierające mix odzieży jesienno - zimowej za jedyne 475 zł brutto/worek. Wrazie pytań prosimy o kontakt: 58/532-04-71 tczew@textiltrade.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedowiarek-3 Re: ZIMA LUX 02.12.09, 17:09 Brałam u was crem uwierzylam na slowo nie zaglądałam do worka i co bylam w szoku towar straszny lepsze rzeczy wybieram z niesortu( nie od was)to co wy możecie zaproponować w luxie????????? Odpowiedz Link
jaroo99 Re: ZIMA LUX 03.12.09, 12:50 Na samym wstępie: nie jestem ich pracownikiem ani żadnym "przyjacielem" firmy etc. Jestem zwykłym handlującym sklepikarzem jak nie jeden z Was. Denerwują mnie wpisy typu: uwierzyłam na słowo i się zawiodłam bo do cholerki skoro możesz zaglądnąć, zobaczyć to czemu tego nie robisz? Potem pretensje do całego świata! Ja w ubiegłym tygodniu kupilem zimę i co ? Najpierw zobaczyłem potem kupiłem i nie narzekam. Pozdrawiam Odpowiedz Link
grazynka3101 Re: ZIMA LUX 03.12.09, 13:40 ja też coś napisze, bo to dosć dziwne. Jeśli była/ jest Pani ich klientem, albo poprostu zajmuje sie Pani handlem odzieżą używaną to wie Pani takze o tym że niesort to taki towar w którym zdarza sie wszystko i czasem jest tak ze faktycznie trzeba sporo rzeczy wyrzucić, ale zawsze cos zostaje nawet te rodzynki. A w sortach, towar jest taki, że ktos wczesniej go oglądał i zakwalifikował do jakiejś paczki z asortymentem i nie ma mozliwości ze dany towar nie jest wart podanej ceny, chyba ze ktos z pakujacych sie pomylił. Wiec niech PAni nie pisze, ze skoro niesort u kogos, w tym przypadku w Textil, nie nadał sie do nieczego wiec czego mozna spodziewac sie po sortach, bo chyba nie zna sie Pani na towarze i osobiscie uwazam ze podszywa sie PAni pod jakos konkurencje i robi antyreklame. Nieładnie! Odpowiedz Link
niedowiarek-3 Re: ZIMA LUX 03.12.09, 20:50 Sory sory ja tylko wyraziłem opinie o cremie z texil dla mnie porażka za taka cene podarte swetry szt4 poplamione bluzki szt5 niemodne dzwony szt3 itp i to jest CREM ?? wydaje mi się że crem to towar z najwyższej półki a moze się myle pozdrawiam. Odpowiedz Link
z.gabi Re: ja kupuje od nich sorty 08.12.09, 10:26 Każdy może mieć swoje zdanie. Ja kiedyś kupowałam cremy, ale odkąd w każdej hurtowni spadła jakość to przeszłam na sorty. I tu z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że z textila biorę sorty. Ostatnio załapałam się u nich na promocję - nie dużą, ale zawsze coś, zawsze to jakiś ukłon w stronę klienta. Na obsługę też nie można narzekać, bo doradzają. Mam dwie znajome, które kupują od nich niesort. Co jakiś czas narzekają, ale dalej kupują.... ale cały klucz w tym biznesie polaga na tym, że trzeba sobie dobrze zorganizować sklep. Jak ktoś nie potrafi ustalić promocji po tygodniu i ceny ma jak z kosmosu - to się nie dziwię, że ludzie nie kupują i towar leży. Niedowiarki niech pójdą po poradę do specjalisty od sprzedaży. Złe kalkulacje i brak umiejętności organizacji sklepu - przyczyniają się do gorzkich żalów na takich forach. Pozdrawiam Odpowiedz Link