Dodaj do ulubionych

PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA

08.11.10, 17:16
Hurtownia PIEST to oszuści.Zapłaciłam za towar po miesiącu bezskutecznego oczekiwania sprawa trafiła na policje,wtedy dopiero pan Radosław P.raczył mi wysłać towar ale zamiast zamówionego creamu same śmieci dostałam.OSZUŚCI...strata pieniędzy...RADZE UWAŻAC!!!!
Obserwuj wątek
    • piest12 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 12.11.10, 07:14
      real-viola napisała:

> Hurtownia PIEST to oszuści.Zapłaciłam za towar po miesiącu bezskutecznego oczek
      > iwania sprawa trafiła na policje,wtedy dopiero pan Radosław P.raczył mi wysłać
      > towar ale zamiast zamówionego creamu same śmieci dostałam.OSZUŚCI...strata pien
      > iędzy...RADZE UWAŻAC!!!!

JA NAPRAWDĘ NIE UDOWODNIĘ SWOJEJ NIEWINNOŚCI JEDYNE CO MOGĘ ZROBIĆ TO ZAPROSIĆ DO KONTAKTU WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH NAJLEPIEJ ABY PRZYJECHAĆ NA MIEJSCE GDYŻ MY NAPRAWDĘ NIE MAMY NIC DO UKRYCIA. NASZA FIRMA DZIAŁA NA NORMALNYCH ZASADACH PODDAWANA JEST KONTROLOM KTÓRE NIE STWIERDZAJĄ UCHYBIEŃ W PROWADZENIU DZIAŁALNOŚCI. MOŻEMY PRZEDSTAWIĆ ŹRÓDŁO POCHODZENIA ODZIEŻY GDYŻ NA NASZ TOWAR SPORZĄDZANA JEST CAŁA DOKUMENTACJA I WIADOMO NAWET Z JAKICH DZIELNIC I MIAST TA ODZIEŻ POCHODZI. TAKŻE WSZYSTKO JEST ROBIONE LEGALNIE A NAJLEPIEJ PRZYJECHAĆ I SAMEMU SIĘ PRZEKONAĆ.
    • asia2100 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 17.11.10, 08:08
      Jaka wypowiedź jaka odwaga. Przeglądałam fora z ostatnich dwóch miesięcy prócz Pani nie ma nikogo kto by ten temat poruszał. No chyba przez dwa miesiące kogoś by Pani w końcu znalazła skoro taka zła firma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka