Gość: zniesmaczony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.10, 21:10 Proponuje, zeby uzależnieni od ZF załozyli swoje prywatne forum :) czy naprawde nie ma w Gliwicach innych tematów tylko ZF ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jazmig Re: Propozycja :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 21:24 to moze zostan moderatorem FG, co? Odpowiedz Link Zgłoś
oko1976 Re: Propozycja :) 03.02.10, 22:25 Dobrze byłoby skończyć ciągłą krytykę Z.F na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Propozycja :) IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.10, 00:26 OKO przestań sie tak zamartwiać, bo już niedługo wybory ją zakończą ostatecznie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesia kibic do łopaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 00:31 Gość portalu: kibic napisał(a): > OKO przestań sie tak zamartwiać, bo już niedługo wybory ją > zakończą ostatecznie:-))) Niedawno tak samo mówiłeś o referendum. Przestań pie...lić i weź się za łopatę bo chodniki w Niemcach całe w śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: kibic do łopaty IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.10, 01:07 Pier..lisz cesia, tutaj chodniki odśnieżają mini odśnieżarki. Wyjście na poranny spacerek czy trochu sobie pobiegać, to naprawdę wielka frajda przy takiej ładnej zimie. Przegońta waszego sołtysa, to z pewnoscia będzieta mieli podobnie. A na razie współczuję wam tego dzielnego dreptania w zimowym błocie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesia Re: kibic do łopaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 01:34 Przestań marzyć. Nie masz kwalifikacji na operatora takiej odśnieżarki. Pozostaje łopata. Odpowiedz Link Zgłoś
zatorzan prośba do kibica. 04.02.10, 07:48 Gość portalu: czesia napisał(a): > Przestań marzyć. Nie masz kwalifikacji na operatora takiej odśnieżarki. > Pozostaje łopata. mam taka propozycje dla mieszkajacych za granica (choc zastanawiam sie bo to mimo wszystko jednak troche wstyd) abyscie 'slawili' tam u siebie takich zdarzajacych sie tu i tam (jak w Gliwicach) nieudolnych wlodarzy, ktorych- jakims cudem- mimo obywatelskiemu odrzuceniu, przez szereg lat nie mozna usunac jak lukaszenki na Bialorusi. oczywiscie teraz podczas referendum radykalnie sie zmienilo, ale /frekwencja/ niechec dotychczasowej zabawy w demokracje zniechecila wyborcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: prośba do kibica. IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.10, 20:08 zatorzan napisała: > mam taka propozycje dla mieszkajacych za granica (choc zastanawiam sie bo to mi > mo wszystko jednak troche wstyd) abyscie 'slawili' tam u siebie takich zdarzaja > cych sie tu i tam (jak w Gliwicach) nieudolnych wlodarzy, ktorych- jakims cudem > - mimo obywatelskiemu odrzuceniu, przez szereg lat nie mozna usunac jak lukasze > nki na Bialorusi. Wierz mi droga koleżanko, ze nie masz sie czego wstydzić wysuwając takie propozycje, bo należysz do tej najwartościowszej części mieszkanców naszego wspaniałego miasta, które tak boleśnie doświadczyła historia. My tu na miejscu staramy sie uświadamiać naszych niemieckich kolegom, ze wbrew pozorom, polskiej demokracji to jeszcze daleko do niemieckiej, ze owszem ludzie dostali narzędzia, ale nie wiedzą jak je używać a tym, którzy wykorzystali tą nieświadomość, nie pilno odejść od koryta. Gliwice są tego dobrym przykładem. Czy cuś robimy? Ja np. polecam moim przyjaciołom gliwickie strony internetowe w tym forum, dlaczego? Dlatego, ze większość kompów jest wyposażona w automatycznego szybkiego tłumacza tak, ze i oni to wszystko czytają, wiec i tu na miejscu mamy o czym dyskutować. Zmieniła sie również mentalność tych, którzy wyjechali głównie ekonomicznie tracąc coraz częściej chęci do powrotu, który sobie to wyjeżdżając zaplanowali. Mam propozycje, przyjrzyj sie dobrze w TV jak ci europejscy wielcy witają naszych, którym sie tylko wydaje, ze są 'też tacy wielcy', jak ich poklepują. Wiesz dlaczego? Bo boją sie, żeby ich nie zalała kolejna młoda emigracja, a to byłby koniec unii;-) Dlatego nie dziw sie jeżeli wybudują wam jeszcze parę europejskich center handlowych:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic pieprzenie cesi IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.10, 08:20 Ooooo dzisiaj nie podszywasz sie pod MB paranoiku;-) > Przestań marzyć. Już nie muszę bo widać cesiu, jak ze swoją dworską hucpą próbujesz tutaj nieudanie i nadal zaklinać gliwicką rzeczywistość:-) > Pozostaje łopata. No właśnie ze fotek sss9 widać wyraźnie, ze i tego we wiosce brak. Podaj namiary to podrzucę wam tira ze sprzętem, zamiast kolejnych bananów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
st-ach Re: kibic do łopaty 04.02.10, 07:38 > Przegońta waszego sołtysa, to z pewnoscia będzieta mieli podobnie. > A na razie współczuję wam tego dzielnego dreptania w zimowym błocie;-) nie dawno pisał zatorzan o chodniku obok wstrzymanej inwestycji na terenie byłej Huty Gliwice. inwalidzi na swoich wózkach musieli zjeżdżać na jezdnie- narażając się na potrącenie i ochlapanie, bo na jezdni wówczas płynęła woda ciurkiem. nie wiem jak jest teraz, ale tak było, i mogę to potwierdzić. wstydu nie mają "nasze" magistrackie pisać takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
st-ach Re: kibic do łopaty 04.02.10, 07:32 > > Niedawno tak samo mówiłeś o referendum. Przestań pie...lić i weź się za łopatę > bo chodniki w Niemcach całe w śniegu. wy się zabierzcie za nasze ulice, bo Niemcy sobie poradzą bez was sami. to po pierwsze. po drugie zaś, referendum stało się super forpocztą najbliższych wyborów. mieszkańcy Gliwic wiedzą o 90 % (nie wchodzę w detale) i wierzą że można coś zdziałać- kiedy w komisjach wyborczych są ich przedstawiciele. teraz już na pewno wszyscy damy do wiwatu, o to akurat możecie byc spokojni:)). Odpowiedz Link Zgłoś