Dodaj do ulubionych

Apteki w Gliwicach

IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 11:40
mają różne ceny leków.Zuważyłem że najdrożej jest na Placu Piastów.
Piłsudskiego ogólnie ścisłe centrum, najtaniej na Zygmunta Starego,
różnica jest prawie 100-120%.Jak wytłumaczyć tak dużą różnicę ?
Napiszcie prosze gdzie jest jeszcze tania Apteka w Gliwicah mam 650
zł renty !
Obserwuj wątek
    • Gość: Tyjka Re: Apteki w Gliwicach IP: *.alkom.3s.pl 13.07.10, 22:23
      podobno wlasnie na z. starego sa najtansze i tez na gornych wałów
      naprzeciw liceum !!
    • Gość: Asia Re: Apteki w Gliwicach IP: 217.149.44.* 14.07.10, 09:23
      na lipowej jest dość tanio. W szpitalu wojskowym ostatnio się
      zaopatrywałam,też było troszkę taniej.
      Ale najtańsza apteka jaką spotkałam jest w Katowicach na dworcu
      kolejowym w dolnym holu.Tańsza od wszystkich w Gliwicach
    • Gość: nat Re: Apteki w Gliwicach IP: *.eimperium.pl 14.07.10, 15:32
      najtansza jest apteka na dworcowej w weekendy bo maja wtedy ceny bez vatu i
      faktycznie sa duze obnizki, ta naprzeciw LO nr 5 tez jest w sumie z tych
      tanszych. Kiedys kupowalam tabletki na lipowej i zaplacilam 120 zł, za te same
      na dworcoewj w weekend 69, wiec roznica jest ogromna.
      • migdalowa_pralinka Re: Apteki w Gliwicach 20.02.11, 20:23
        Z apteka na dworcowej to jest roznie, w zaleznosci od lekow. Niekotre w weekendy sa faktycznie tansze, ale i tak drozsze niz te w Cito na gornych walow. Te leki ktore ja kupuje w cito sa najtaniej w gliwicach.
    • Gość: Ganiek Re: Apteki w Gliwicach IP: *.acn.waw.pl 20.02.11, 11:11
      Ja polecam jak ktoś jeździ po okolicach Gliwic zajrzeć do Knurowa na ul. Witosa, tam jest Apteka za Grosze, świetne ceny mają na wszystko. Do tego jak ktoś jest cukrzykiem to polecam się zainteresować bo to apteka przyjazna diabetykom i są tam insuliny do 1 groszu!
      • Gość: chorowity Re: Apteki w Gliwicach IP: *.clubnet.pl 20.02.11, 18:25
        A ja polecam aptekę na Bytomskiej, ceny naprawdę niskie. Nie mają żadnych kart stłąych klientów, punktowych itd. ale ceny są naprawdę dobre dla kieszeni....widzę różnice bo kupowałem jeden lek na raciborskiej a kilka dni pozniej na bytomskiej i roznica w cenie to klika zlotych....ktoś może powiedzieć, że to niewiele, ale oboje z żona chorujemy i dosyć sporo leków kupujemy miesięcznie i naprawdę widac róznice....
    • pilot_inspector Re: Apteki w Gliwicach 24.02.11, 11:23
      Tanią apteką jest Cito na Górnych Wałów.
    • Gość: Leszek Re: Apteki w Gliwicach IP: *.eimperium.pl 25.02.11, 16:26
      Ja od lat kupowałem leki na Zygmunta Starego w aptece pod koroną. Jednak nie dawno odkryłem, że ceny tych samych leków a aptece, która zmieniła właściciela przy ul. Opolskiej w byłej przychodni kolejowej są o kilka groszy tańsze, niż w aptece pod koroną. Dlatego też osobiście zacząłem kupować w aptece przy opolskiej.
      Pozdrawiam!
    • Gość: Grzegorz36 Re: Apteki w Gliwicach IP: *.centertel.pl 04.03.14, 16:18
      UWAGA NA APTEKĘ W FORUM SUPER-PHARM !!!!!!
      Sprzedaje tam pewna dziewczyna wiek około 25 lat strasznie opryskliwa, arogancka i ogólnie nie miła w obyciu. Atakuje klienta zamiast pomóc, wymądrza się jak gdyby wszystkie rozumy pozjadała, mnie osobiście prawie nie sprzedała paracetamolu, po tym jak zakupiłem Theraflu zatoki !!! Jakaś paranoja. W ogóle wredny charakterek, chyba skrzywdzona kiedyś przez jakiegoś chłopaka, lub zaciekła feministka...Ja tam już nie wejdę i ODRADZAM WSZYSTKIM TĄ APTEKĘ !!!!
    • Gość: anka Re: Apteki w Gliwicach IP: *.sownet.pl 07.03.14, 15:42
      kupuje w aptece Zdrowit. przy ul. Sobieskiego. Są różnice w cenach, widać po kolejkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka