Gość: ! IP: 195.212.51.* 14.03.02, 11:51 Wczora oglondalim z ;-) Misia Kolargola. Momy wontpliwosci czy aby nie nawolywal on liska do rozpowszechniania wsrod lesnych zwierzat antysemickich tresci. Dlugo potem nie moglymy zasnac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: § Re: Kolejny antysemita? IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.02, 19:54 Gość portalu: ! napisał(a): > Wczora oglondalim z ;-) Misia Kolargola. > Momy wontpliwosci czy aby nie nawolywal on liska do rozpowszechniania wsrod > lesnych zwierzat antysemickich tresci. > Dlugo potem nie moglymy zasnac! Wiadomosc nie zostala wyslana, powód: twój host zostal zabanowany z powodu naruszenia zasad uzytkowania forum, odwolanie od tej decyzji mozna zlozyc na adres: <Matti & Magi> marcin@pirxnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Kolejny antysemita? IP: *.bmj.net.pl 14.03.02, 21:03 Nieprawda - kolejny antysemita najadl sie bobu i pieprzy 3 po 3! Dzis dla odmiany obejrze Misia Uszatka w wersji niemieckojezycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: § Re: Kolejny antysemita? IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.02, 21:07 Gość portalu: ! napisał(a): > Nieprawda - kolejny antysemita najadl sie bobu i pieprzy 3 po 3! > Dzis dla odmiany obejrze Misia Uszatka w wersji niemieckojezycznej. Wiadomosc nie zostala wyslana, powód: twój host zostal zabanowany z powodu naruszenia zasad uzytkowania forum, odwolanie od tej decyzji mozna zlozyc na adres: <Matti & Magi> marcin@pirxnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Kolejny antysemita? IP: *.bmj.net.pl 14.03.02, 21:35 Hop hop - ja tez tu jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: € Re: Kolejny antysemita? IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.02, 21:42 Gość portalu: # napisał(a): > Hop hop - ja tez tu jestem! ja tez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $ Re: Kolejny antysemita? IP: *.bmj.net.pl 14.03.02, 21:46 Milo cie tu widziec nowy! Fakt zes w czepku urodzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Kolejny antysemita? IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.02, 22:31 Gość portalu: $ napisał(a): > Milo cie tu widziec nowy! > Fakt zes w czepku urodzony. typowe podejscie - jak nie moge nic z tego miec - to lepiej zniszczyc. pruykladow mozna by mnozyc... Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Kolejny antysemita? 14.03.02, 21:44 Gość portalu: & napisał(a): > Ale fajnie! Jak w koombajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Kolejny antysemita? IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.02, 21:09 Gość portalu: ! napisał(a): > Nieprawda - kolejny antysemita najadl sie bobu i pieprzy 3 po 3! > Dzis dla odmiany obejrze Misia Uszatka w wersji niemieckojezycznej. a co to jest bob? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermann Re: Kolejny antysemita? IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.02, 21:33 Gość portalu: ;-) napisał(a): > Gość portalu: ! napisał(a): > > > Nieprawda - kolejny antysemita najadl sie bobu i pieprzy 3 po 3! > > Dzis dla odmiany obejrze Misia Uszatka w wersji niemieckojezycznej. > > a co to jest bob? Große weiße Bohnen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Kolejny antysemita? IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.02, 22:30 Gość portalu: Hermann napisał(a): > Gość portalu: ;-) napisał(a): > > > Gość portalu: ! napisał(a): > > > > > Nieprawda - kolejny antysemita najadl sie bobu i pieprzy 3 po 3! > > > Dzis dla odmiany obejrze Misia Uszatka w wersji niemieckojezycznej. > > > > a co to jest bob? > > Große weiße Bohnen i to mozna jesc?!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś