Dodaj do ulubionych

Lizanie ran

IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 08.05.02, 18:15

>>>>>Meg
Uzytkownik

napisanych postow: 130
ostatni post: 2002-05-08 17:32

2. RE: A co z forum GW?
Odpowiedz
2002-05-07 21:55

Jimi napisal/a:
> Hej ludziska!!
> A co dalej z forum GW? To przeciez od tego sie
> zaczelo. Przeczekamy nawalnice?
> Ja - przyznam sie - nie mam
> pojecia czy forum GW da sie uratowac inaczej niz
> przez przeczekanie.

mialam watpliwosci - ale teraz juz coraz mniejsze - niestety nie ma juz chyba po co
wracac,
mimo ze wyrzygnik uznal to za swój tryumf
meg

Jimi
Uzytkownik

napisanych postow: 56
ostatni post: 2002-05-08 08:10

3. RE: A co z forum GW?
Odpowiedz
2002-05-08 08:10

Meg napisal/a:
> mialam watpliwosci - ale teraz juz coraz mniejsze
> - niestety nie ma juz chyba po co wracac,
> mimo ze wyrzygnik uznal to za swój tryumf

A niech sie dzieciak cieszy - ja równiez nie mam zamiaru tam wracac. Nie sprawia
mi
najmniejszej przyjemnosci marnowanie czasu i energii na glupie potyczki z
wyrzygnikiem.
Ballest traktuje obecnosc na forum GW jako wyzwanie i jest zadowolony, ze pomimo
wszystko
nie dal sie wyrzucic - mozna i tak, ale dla mnie przynajmniej nie jest to az tak wazna
sprawa
wiec chrzanie to. Szkoda nerwów.

Owszem - Czytam forum GW dosc regularnie, ale na razie przynajmniej zostane
tutaj. Nie
musze byc wszedzie.

Pozdrówka<<<<<<
---------------------------------------------------------------

Co to za bredzenie o wyrzucaniu?
To wyrzucacie z waszego narodowego kurnika tych co wam nie pasuja, tu kazdy
moze pisac. Ballest jest ok, zawsze wasze nacjonalistyczne bredzenie zwalczal.

No coz Jimi mogles(mozesz) pokazac dobra wole i zmienic napis pod tym zdjeciem,
ale ci twoj wrodzony antysemityzm na to nie pozwolil(pozwala).
Obserwuj wątek
    • meg_s Re: Lizanie ran 08.05.02, 19:04
      Gość portalu: ! napisał(a):

> Co to za bredzenie o wyrzucaniu?
      > To wyrzucacie z waszego narodowego kurnika tych co wam nie pasuja, tu kazdy
      > moze pisac. Ballest jest ok, zawsze wasze nacjonalistyczne bredzenie zwalczal.
      > No coz Jimi mogles(mozesz) pokazac dobra wole i zmienic napis pod tym zdjeciem
      > ale ci twoj wrodzony antysemityzm na to nie pozwolil
      pozwala).

kup sobie brele boża ślepoto
      • Gość: ! Jimi pokazal klase! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 09.05.02, 00:09
        Jimi nareszcie po dlugim naleganiu zmieniles ten napis. Lepiej pozno jak wcale.
        Musze przyznac nie spodziewalem sie tego!!!!!. Szkoda tylko, ze reszta ekipy taka
        zatwardziala, i sie przy swojej tepocie upiera, mirek z tymi bredniami o zydach,
        magiczna do dzisiaj nie pojela, ze brednie na temat polskiego prawa w
        stosunku do praw mniejszosci narodowych pisala itd.
        Mysle, ze to jest dobry poczatek!!!!!
        • Gość: piotlik Re: Jimi pokazal klase! IP: *.warsnet.trzepak.pl 09.05.02, 13:59
          Wystarczy pojść na rękę "!" i już nie uważa człowieka za nacjonalistę,
          antysemitę, szowinistę czy mieszkańca kurnika. Nadczłowiek "!" okazał swoją
          wielką wspaniałomyślność. Niestety okazuje ją tylko w stosunku do podobnie do
          niego myślących. Ot tolerancja!
          Ale nie to miałem na myśli pisząc tego posta. Chciałem zwrócić uwagę na to,
          że "Nadczłowiek Wyrzygnik" nie zrozumiał słów z forum METAMORFOZY : "Ballest
          nie dał sie wyrzucić". Nie chodzi tu, jak chce "!", o wyrzucanie Ballesta przez
          Polaków z forum Gazety Wyborczej (nie siej fermentu, bo Ballesta wszyscy z
          grupy "polskiej" lubią !!!). Autor tych słów miał na myśli raczej sytuację, że
          po opuszczeniu forum GW przez "narodowo-antysemicko-szownistyczny kurnik" ,
          Ballest jako jeden z nielicznych nie zraził się prostacką działalnością "!" i
          pozostał nadal na forum GW. I właśnie chodzi o to, że nie dał się wyrzucić
          przez "Nadczłowieka Wyrzygnika" !!! A swoją drogą...moja decyzja o opuszczeniu
          tego forum była dobrowolna (choć nie ukrywam, że miała na nią wpływ infantylna
          działalność, chamstwo, brak szacunku wobec kobiet i oleju w głowie,
          przypisywanie sobie jedynej racji i inne klapki na oczach osobnika piszącego
          pod pseudonimem "!" ).

p.s. I jeszcze jedno. Zastanawia mnie fakt, dlaczego "!" z taką lubością siedzi
          na znienawidzonym przez siebie nacjonalistycznym forum GW i wdaje się w
          polemiki z Untermenschen ?!
          • Gość: ! Re: Jimi pokazal klase! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 09.05.02, 15:55
            Pitlik nie smuc. Ja przedwewszystkim wytykam bledy, Jimi pokazal klase i po dlugim
            moim smuceni poprawil ten napis. Mirus natomiast chcial mnie zywcem zakopac jak
            mu wytknalej jego antysemityzm.
            Juz wam raz mowilem, piszcie o dupie marynie to sie nie bede czepial!
            • paroweczka Re: Jimi pokazal klase! 09.05.02, 16:05

> Juz wam raz mowilem, piszcie o dupie marynie to sie nie bede czepial!

Od kiedy masz prawo mówić komukolwiek co ma robić????

• Gość: Berni Re: Jimi pokazal klase! IP: *.eu.ten / 195.212.51.* 09.05.02, 16:21
                paroweczka napisał(a):

> Od kiedy masz prawo mówić komukolwiek co ma robić????

Po co dyskutujecie z tym biednym, chorym czlowiekiem?
                Slabszych sie nie dreczy!

T.
                Berni
                • paroweczka Re: Jimi pokazal klase! 09.05.02, 16:27
                  Gość portalu: Berni napisał(a):

> Po co dyskutujecie z tym biednym, chorym czlowiekiem?
                  > Slabszych sie nie dreczy!

Lubię czasami kopnąć leżącego - szczególnie jak się wciąż uparcie podnosi,
                  kulawiec jeden...
              • Gość: ! Re: Jimi pokazal klase! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 09.05.02, 16:26
                Niewiesz, to sie spytaj meg dlaczego mam prawo:-))))))))))
                • paroweczka Re: Jimi pokazal klase! 09.05.02, 16:28

> Niewiesz, to sie spytaj meg dlaczego mam prawo:-))))))))))

A co ma Meg do twoich nędznych wypocin?

• Gość: Jimi Re: Jimi pokazal klase! IP: *.junisoftex.pl / *.czarnecki.silesianet.pl 09.05.02, 17:52
              Zrobię wyjątek i coś ci napiszę, bo tym postem wyświadczasz mi
              tylko "niedźwiedzią przysługę"

Może byś się tak więcej zajął sobą i przestał wreszcie pasożytować na innych.
              Twoje zachowanie przypomina widza brazylijskich seriali, który tylko patrzy co
              się u innych dzieje i podnieca się ich losami (najwyraźniej z braku własnych
              wrażeń).
              Napis poprawiłem bo był nieprecyzyjny, a twoje "smucenie" (to jakiś eufemizm)
              dawno wyszło mi bokiem (to również eufemizm). Mam więc prośbę - od dziś
              zapomnij o mnie, zapomnij o stronie www.gliwiczanie.of.pl i daj nam wreszcie
              święty spokój!!

Bez obioru!!!!!

• Gość: ! Re: Jimi pokazal klase! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 09.05.02, 23:44
                Dobra dobra ja wiem, ze musisz zachowac twarz przed reszta nacjonalistycznego
                kurnika.
                Ale nie musisz tak tu sciemniac. Wiem, ze nie jestes antysemita i to mi wystarcza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka