hanys_hans 19.02.05, 21:32 65.75.133.71:8500/listen.pls www.wesolyhanys.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laband Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 20.02.05, 08:10 SUPER! prawie czytom tym o "Slonskich Szwagrach", he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 20.02.05, 09:58 laband napisał: > SUPER! > > prawie czytom tym o "Slonskich Szwagrach", he,he! Ciupazka ze Rumcajsym od wczora jusz suchajoom radyjka a ty dziypiyro czytosz? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 20.02.05, 10:03 miouech wczora przodki roboty w pierony a potym byzuch a dzisiej mom kaca jak pieron - jak mi przendzie to puszcza juzas radio ze muzykom, he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 20.02.05, 10:12 schlesien.nwgw.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 20.02.05, 10:14 ja widziouch, ale mom te same problymy co Marianek chyba ... Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 20.02.05, 10:37 laband napisał: > ja widziouch, ale mom te same problymy co Marianek chyba ... Potym pogodoomy o tym radyju teroki mosz sam cosik na kaca www.panthermedia.net/index.php?page=image_preview.php&image=24076 no to pyrsk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 20.02.05, 10:44 niy strasz , ida se legnonc ......... Odpowiedz Link Zgłoś
alineando Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 17.07.05, 19:54 72.36.147.210:8000/listen.pls Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 17.07.05, 22:53 .....sierra ,sierra madre sol.............sierra madre............. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 17.07.05, 22:58 i ja pozdrawiam, posyłając ciernistą rózę ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Rita i Ali piynknie grajom 17.07.05, 23:04 a tera o glywicach----piyrwszy roz to słysza Odpowiedz Link Zgłoś
alineando Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 17.07.05, 23:00 sloneczko1 napisała: > .....sierra ,sierra madre sol.............sierra madre............. Piykne dziynki za pozrowiynia i piykno s´piywka uod "sloneczko1" Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 17.07.05, 23:02 jak on jechou do glywic....... Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 17.07.05, 23:03 Jak jo jechoł do Glywic, Sztrudi - rala - la... Nimioł żech piniyndzy nic Sztrudi -rala - la Jak żech jechoł do Glywic, Sztrudi - rala - la, Ni mioł żech piniyndzy nic, Ahoj, ahoj, ahoj ! Jada jo se tak dalij, Sztrudi - rala - la, Szafner ku mie już wali, Sztrudi - rala - la... Jada jo se tak dalij, Sztrudi - rala - la, Szafner ku mie już wali, Ahoj, ahoj, ahoj ! Bitte zeigen Sie billet, Sztrudi - rala - la, Cof sie byś niy dostoł w łeb, Sztrudi - rala - la. Bitte zeigen Sie billet, Sztrudi - rala - la, Cof sie bo cie pizna w łeb, Ahoj, ahoj, ahoj ! Jak mie wiyzli na łodwach. Sztrudi - rala - la, Jo im bracie fuk przez dach, Sztrudi - rala - la. Jak mie wiyzli na łodwach, Sztrudi - rala - la. Jo im bracie fuk przez dach, Ahoj, ahoj, ahoj ! Chyciyli mie na moście, Sztrudi - rala - la, Wlepiyli mi piytnoście, Sztrudi - rala - la, Chyciyli mie na moście, Sztrudi - rala -la. Wlepiyli mi piytnoście, Ahoj, ahoj, ahoj ! Legnył żech se pod płotym, Sztrudi - rala - la, Przikrył żech sie kabotym, Sztrudi - rala - la, Legnyl jo sie pod płotym, Sztrudi - rala - la, Przikrył zech sie kabotym, Ahoj, ahoj, ahoj ! Prziszoł pies powonioł mie, Sztrudi - rala -la, Dzwignył noga pojscoł mie, sztrudi - rala - la, Prziszol pies, powonioł mie, Sztrudi - rala - la. Dzwignył noga pojscoł mie Ahoj, ahoj, ahoj !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re:piekne sa te pioseneczki 17.07.05, 23:08 Gliwice królują w Wesołym Hanysie dzięki Tobie Sloneczko :) Odpowiedz Link Zgłoś
alineando Re:piekne sa te pioseneczki 17.07.05, 23:14 rita100 napisała: > Gliwice królują w Wesołym Hanysie dzięki Tobie Sloneczko :) noo i schlesien.nwgw.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re:piekne sa te pioseneczki 17.07.05, 23:22 alineando napisał: > rita100 napisała: > > > Gliwice królują w Wesołym Hanysie dzięki Tobie Sloneczko :) > > noo i schlesien.nwgw.de/ Niestety, na tym linku Wesoły Hanys nie wchodzi :) Ale już mam wśród ulubionych pozycji :) Odpowiedz Link Zgłoś
alineando Re:piekne sa te pioseneczki 17.07.05, 23:51 Odpowiadasz na : rita100 napisała: > alineando napisał: > > > rita100 napisała: > > > > > Gliwice królują w Wesołym Hanysie dzięki Tobie Sloneczko :) > > > > noo i schlesien.nwgw.de/ > > Niestety, na tym linku Wesoły Hanys nie wchodzi :) > Ale już mam wśród ulubionych pozycji :) Jusz zech to zreperowou, jusz to teroski gro jak pieroonoow sto!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alineando Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 17.07.05, 23:10 rita100 napisała: > Jak jo jechoł do Glywic, > Sztrudi - rala - la... > Nimioł żech piniyndzy nic > Sztrudi -rala - la > Jak żech jechoł do Glywic, > Sztrudi - rala - la, > Ni mioł żech piniyndzy nic, > Ahoj, ahoj, ahoj ! > Jada jo se tak dalij, > Sztrudi - rala - la, > Szafner ku mie już wali, > Sztrudi - rala - la... > Jada jo se tak dalij, > Sztrudi - rala - la, > Szafner ku mie już wali, > Ahoj, ahoj, ahoj ! > Bitte zeigen Sie billet, > Sztrudi - rala - la, > Cof sie byś niy dostoł w łeb, > Sztrudi - rala - la. > Bitte zeigen Sie billet, > Sztrudi - rala - la, > Cof sie bo cie pizna w łeb, > Ahoj, ahoj, ahoj ! > Jak mie wiyzli na łodwach. > Sztrudi - rala - la, > Jo im bracie fuk przez dach, > Sztrudi - rala - la. > Jak mie wiyzli na łodwach, > Sztrudi - rala - la. > Jo im bracie fuk przez dach, > Ahoj, ahoj, ahoj ! > Chyciyli mie na moście, > Sztrudi - rala - la, > Wlepiyli mi piytnoście, > Sztrudi - rala - la, > Chyciyli mie na moście, > Sztrudi - rala -la. > Wlepiyli mi piytnoście, > Ahoj, ahoj, ahoj ! > Legnył żech se pod płotym, > Sztrudi - rala - la, > Przikrył żech sie kabotym, > Sztrudi - rala - la, > Legnyl jo sie pod płotym, > Sztrudi - rala - la, > Przikrył zech sie kabotym, > Ahoj, ahoj, ahoj ! > Prziszoł pies powonioł mie, > Sztrudi - rala -la, > Dzwignył noga pojscoł mie, > sztrudi - rala - la, > Prziszol pies, powonioł mie, > Sztrudi - rala - la. > Dzwignył noga pojscoł mie > Ahoj, ahoj, ahoj !!!! Piykne dziynki Rita :-) za zyczynia :-)))))))))) Noo a ta s´piywka tos´ trefiyua w samo "10" pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Ali 17.07.05, 23:15 byda tak godać bo to krocyj--chyba sie niy pogniywosz,co?dziynkuja za wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
alineando Re: Ali 17.07.05, 23:25 sloneczko1 napisała: > byda tak godać bo to krocyj--chyba sie niy pogniywosz,co?dziynkuja za wszystko Toosz teroski richtik koombinuja uod kogo te pozdrowiynia dlo hanysa_hansa byuy po wpisie uod Rity byuech pewny ze to uod niyj. Psziznowac´ sie uod kogo to byuo bo pieroonakandego niybyda umiou spac´!!!!!!!! ;-)))))))) pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
alineando Dlo Rity i hanysa uod Sloneczka1 17.07.05, 23:34 pieroona kandego kedy jo to uodrobia?!?!?!? PIYKNE DZIYNKI!!!!! :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dlo Rity i hanysa uod Sloneczka1 17.07.05, 23:36 Hanys - to Sloneczko robi takie niespodzianki :) Bardzo miłe dla wszystkich :) uciekam, bo poniedziałek mnie zastanie - hi :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Ali 17.07.05, 23:34 Sluchajcie , ja Radio słucham i słyszę życzenia dla całego forum Gliwice od Sloneczka , więc prowadzący Artur też się przyznał , że jest z Gliwic i Was pozdrowił puszczając ta przesliczna piosenke - a jak jechałem do Gliwic - ja ją znałam tylko z tekstu, więc się cieszę , ze i melodycznie ją poznałam. Prowadzący Artur zrobił taka niespodziankę ;)))) Ale jedno trzeba przyznać, przy takim Radiu nie można być smutnym, a serce rośnie, że są ludzie, ktorzy lubia się bawić - ( znów mamy pozdrowienia ), a jak już włączę to Radio to tak jakby mówiło: - wszystkie smutki precz, czas na usmiech - no sami przyznajcie jak można być obojętnym - nie da się ;)))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Ali 18.07.05, 23:46 > Niestety, na tym linku Wesoły Hanys nie wchodzi :) > Ale już mam wśród ulubionych pozycji :) >Jusz zech to zreperowou, jusz to teroski gro jak pieroonoow sto!!!!!!!!!!!! Ok, juz działa , sprawdziłam, ale musze przyznać , ze bardzo dlugo nie działał, bo nieraz wczesniej chciałam właczyć i niestety, zaczełam podejrzewać , że to radio jest tylko dla wtajemniczonych ;)))) Ale teraz , teraz działa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!??? Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.07.05, 01:32 was ist das für eine polnische propaganda-SCHEIßE???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Niemiec napisal poniz`ej=SKANDAL!!! 22.07.05, 01:56 Gość portalu: !!!??? napisał(a): > was ist das für eine polnische propaganda-SCHEIßE???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???!!! Re: Niemiec napisal poniz`ej=SKANDAL!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.07.05, 01:58 wer bist du überhaupt und was willst du eigentlich? Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Niemiec napisal poniz`ej=SKANDAL!!! 22.07.05, 02:18 Gość portalu: ???!!! napisał(a): > wer bist du überhaupt und was willst du eigentlich? napisz po angielsku;), nie czytam/pisze po niemiecku bo nie lubie=jak nie umiesz po angielsku to nie szpanuj mi tu po niemiecku i napisz po polsku abo po s`loonsku, mam nadzieje, z`e twoje IQ to rozumie;), Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Niemiec napisal poniz`ej=SKANDAL!!! IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.05, 06:19 dejcie se po szlagu i bydymy miec z wami rua Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Wesoły Hanys! 22.07.05, 22:39 Sluchajcie, dziś w Radio slyszałam w wiadomościach, że jakąs sieć zamknela Policja w Piekarach - bardzo sie zmartwiłam ta wieścią - ale , zeby Radio Wesoły Hanys nie gralo to jeszcze bardziej sie martwię. Jestem zakoczona sytuacja. Czy mozecie mi to wyjasnić , bądź co bądz jestem słuchaczką tego radia i nie obojętne sa mi jego losy. CO sie dzieje ? Sloneczko Ty coś wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Rito 22.07.05, 22:47 a ja myślałam,że mam już tyle wirusów,że mi blokują tą stronę Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 22.07.05, 22:50 Sloneczko ja się martwię - bo nie wiem co sie dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 22.07.05, 22:53 jutro posłuchamy, nie martw sie na zapas Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 23.07.05, 22:12 Już gra , choć teraz znów milczy. Tak , są klopoty z serwerami jak sami mowią. Oj, nasłuchalam sie dziś muzyczki nawet dwa razy ciernistą róze:) Może wszystko wróci do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blass Re: Co z Wesolym Hanysem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:18 nie wróci, nic nie wróci, rita, jestes ciele malowane;))) bleble, ha,ha.:) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 23.07.05, 22:23 Gość portalu: blass napisał(a): > nie wróci, nic nie wróci, rita, jestes ciele malowane;))) > bleble, ha,ha.:) hehe - a Ty kim jesteś - blass ? - masz cos ze stolcem ? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 23.07.05, 22:24 A jednak są dalej klopoty z Radiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bless Re: Co z Wesolym Hanysem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:28 i dobrze cielatko malowane, ritaaaaaa, cieleeeeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 23.07.05, 22:33 nie mam nic przeciwko cielaczkom - moj kotek tylko cielęcinka je :) Może raczej zacznij spiewać , wszak jestesmy na watku Wesolego Hanysa. Jeśli Radio nie gra , zaśpiewaj Ty - będziesz pomocny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 23.07.05, 22:37 sierra madre.....del sol..........sierra madre............ Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 23.07.05, 22:40 Nie ma dalej Radia, a szlo dośc długo dziś do 22.00 Powiedzieli, że mają aware serwerów. Mnie sie wydaje, że mają duże klopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 23.07.05, 22:41 bo miłość niebem jest na tej ziemi................. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Rito 23.07.05, 22:43 wklej to do przeglądarki naszeradio.com.pl:8000/listen.pls Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 23.07.05, 22:40 kochaj kochaj mnie ....bo miłośc jest niebem na tej ziemi............ Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 23.07.05, 22:40 czy Ty odbierasz to Radio Sloneczko , ze śpiewasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 23.07.05, 22:44 Jest już , gra :) Wszytko normalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
alineando Re: Co z Wesolym Hanysem ? 23.07.05, 22:51 rita100 napisała: > Jest już , gra :) > Wszytko normalnie :) GRO JAK PIEROONOOW STO! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 23.07.05, 23:25 no nie zapeszajmy :) jest dobrze ! Ale wspolczuję im tej pracy przy serwerze Odpowiedz Link Zgłoś
alineando Re: Co z Wesolym Hanysem ? 23.07.05, 23:34 rita100 napisała: > no nie zapeszajmy :) jest dobrze ! > Ale wspolczuję im tej pracy przy serwerze > UO KULE KULE KULE NAMOLE Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 23.07.05, 23:35 Nawiazane polaczenie ze Śląskiem i to ulubioną piosenką afrykańką - posluchajcie jaka śmieszna Hula i Balla obalają flaszke ;) To pioseneczka dla Krakowa, a caly Krakow slucha - wiem , ludzie glośno ją śpiewają mowi prezenter :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 23.07.05, 23:40 doskonałe to bylo :) Największa Biesiada w moim zyciu ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alineando Re: Co z Wesolym Hanysem ? 23.07.05, 23:49 rita100 napisała: > doskonałe to bylo :) > Największa Biesiada w moim zyciu ;))))) Rita sam moomy z Nr.100 i dlooni piykne mp3 puscic´sie zdo schlesien.nwgw.de/biesiada2/rubo_rita.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 24.07.05, 00:06 ;)zdo sie dziekuje :) czas spać Szczęscia swego cza pilnowac ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 24.07.05, 22:31 Jagódko - cięzką mialaś dziś prace, choć Radio ciągle jest przerywane mamy cierpliwośc i jeszcze weekendowo sie bawimy :) Witamy prezentera Artura ;)))) Krakow pozdrawia i dziękuje za biesiade Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 25.07.05, 21:48 Hanys_hans - czy mogę prosić o link piosenki UO KULE KULE KULE NAMOLE ? Nie sprawi to klopotu ? Tak z poniedzialku warto wysłuchać ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alineando Re: Co z Wesolym Hanysem ? 25.07.05, 23:03 rita100 napisała: > Hanys_hans - czy mogę prosić o link piosenki > UO KULE KULE KULE NAMOLE ? Nie sprawi to klopotu ? > Tak z poniedzialku warto wysłuchać ;)))) schlesien.nwgw.de/kulali_bala.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 25.07.05, 23:53 zdązylismy - proponuję wysłuchac , niech się tydzień wiedzie dobrze :) ślicznie dziękuje, znów jestem dłużna wdzieczność :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 26.07.05, 23:39 "Wiycie, i tu mi gynał klapuje jedna telko śpiywka tego wigyjca Krzysztofa Daukszewicza (niy gorszcie sie, iże to niy bydzie po naszymu): Ten kraj jest nasz i wasz, nie dajmy bić się w twarz. Lecz jeśli będzie nasz, to już nie będzie wasz. Chyba, że będzie wasz, wtedy nie będzie nasz. Lecz gdy nie będzie nasz, to i nie będzie wasz. Bowiem, gdy będzie wasz, wtedy się wkurzy nasz. No i oberwie wasz w tę naszą wspólną twarz. A puenta pieśni tej – wyborczy widząc znój, W nim kraj jest wasz i nasz ... lecz coraz mniej jest mój. ;)))) No to pyrsk Ojgyn z Pniokow " Oj, Kule, Kule...... Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 27.07.05, 23:59 Grajta muzyka, bo cłek bryka ;) Proszę o pomoc, nie wiem co sie stalo , ale muzyka idzie tylko przez słuchawki, a nie przez glośniczki. Może mi ktoś poradzić jak z tej sytuacji wyjść ? Nie mogę sie przyzwyczaić do sluchawek. będe jutro, podziękuje już dziś :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 28.07.05, 23:43 Pytanie co do Radia aktualne - dalej nie odbiera Może się przydac innym, w czasie odkurzania komputera odłączyłam kabel glośników, a nastepnie myląc się z kablami podłączyłam kabel od sluchawek - stąd powstał taki klopot - rozwiązalam go, ale z kolei Radio ne dziala . Dziękuje za linki muzyczne Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Co z Wesolym Hanysem ? 04.08.05, 00:01 wspaniale grają Ale trzeba się wyłaczyc Bo pierwsza milośc tylko raz wydarza się Bo pierwsza milośc pamietać chce i nawet jeśli skończy się na inne przyjdzie czas i melodoa do tego spokojniutka........ Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: są kłopoty - mają problemy 07.08.05, 23:19 dalej są klopoty z serwerami, dobrze, że mamy linki tukej ;) A przeciez 3 września jest biesiada wspólna - ciekawe czy bedzie transmisja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: Wesoły Hanys! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:28 Kiedy zaczna grac ? co jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Wesoły Hanys! 20.09.05, 22:07 Gość portalu: yo napisał(a): > Kiedy zaczna grac ? co jest ? U mie gro jak pieroonoow sto! naszeradio.civ.pl/listen.ram Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Wesoły Hanys! 23.09.05, 22:18 U mie gro jak pieroonoow sto! ;) weekend ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Wesoły Hanys! 23.09.05, 22:40 mocie recht--gro tyn nasz Wesoły Hanys Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Wesoły Hanys! 23.09.05, 22:43 słyszałaś , polecają kiełbaskę na grilla - sląsko-krakowską ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Wesoły Hanys! 23.09.05, 22:47 Nowość muzyczna - "Chcesz tutaj zostać" - slyszysz ? Razem wszystko przetrwamy nawet złe dni nawet kiedy będzie żle..... fajna ta nowość Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Wesoły Hanys! 23.09.05, 22:50 skarbie mój jo Ciebie yno kochom....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 23:25 żal mi was, słuchacie takiej wiochy, to gorsze niż zespół na weselu. I jeszcze sie tym zachwycają... Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Wesoły Hanys! 24.09.05, 22:47 sloneczko1 napisała: > tak--chcesz tu zostać ładna ta nowa piosenka :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 23.09.05, 23:18 sierra sierra madre soul ,sierra sierra madre.................................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 23:27 to jest ta wasza slonska kultura? W sam raz do piwa i krupnioków, bo do filharmonii z tym nie traficie... Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 24.09.05, 22:46 Trafimy, trafimy, bo i ona nam nie obca. A tymczasem, włącz sobie Wesołego Hanysa i posluchaj jak wiele pozdrowień ludzie sobie przesyłają - to nie tylko kultura , ale i dusza śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 25.09.05, 08:40 Gość portalu: gostek napisał(a): > to jest ta wasza slonska kultura? W sam raz do piwa i krupnioków, bo do > filharmonii z tym nie traficie... "Gdyby nuta powiedziała: jedna nuta nie czyni muzyki ...nie było by symfonii Gdyby słowo powiedziało: jedno słowo nie tworzy stronicy ...nie było by książki Gdyby cegła powiedziała: jedna cegła nie czyni muru ...nie było by domu Gdyby kropla powiedziała: jedna kropla wody nie może utworzyć rzeki ...nie było by oceanu Gdyby ziarno zboża powiedziało: jedno ziarno nie może obsiać pola ...nie było by żniwa Gdyby człowiek powiedział: jeden gest miłości nie ocali ludzkości ...nie byłoby nigdy na ziemi sprawiedliwości i pokoju, godności i szczęścia". [Michel Quoist] --------o00o---//{ ´°`(_)´°` }\\---o00o-------- pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 30.09.05, 23:33 piekne słowa :) weekend "juz nocka .... a nom sie wcale nie chce spac chmielowy zupy mozesz podać...." Region Malopolski zajmuje czwarte miejsce w słuchalność Słoneczko słuchasz - fajnie grają :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: witaj 30.09.05, 23:42 witaj, wlasnie musze wyłączyć Wesołego Hanyska, choc swietnie grają i spiewają "chce zatańczyś z toba byś nie była sama w taką noc jak ta ...." włacz sobie , nie będziesz sama, spiew Ci będzie towarzyszył :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS <> 02.10.05, 12:22 naszeradio.civ.pl/listen.ram --------o00o---//{ ´°`(_)´°` }\\---o00o-------- pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS < 02.10.05, 12:25 hanys_hans napisał: > naszeradio.civ.pl/listen.ram > > --------o00o---//{ ´°`(_)´°` }\\---o00o-------- > > pyrsk_hanys_hans -------oOOo---//(*o*)\\---oOOo----- Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS < 03.10.05, 14:42 naszeradio.civ.pl/listen.ram *ANA ANA ANA JO CIE ZOOUWIZOOU DOSTANA!* --------o00o---//{ ´°`(_)´°` }\\---o00o-------- pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 TO MI SIE TEŻ PODOBA 03.10.05, 22:29 Bal wszystkich świętych Budka Suflera Ta niedziela jest jak film - tani, klasy "B" Facet się pałęta w nim w nieciekawym tle scenarzysta forsę wziął, potem zaczął pić I z dialogów wyszło dno zero czyli nic Wszyscy święci balują w niebie Złoty sypie się kurz A ja włóczę się znów bez ciebie I do piekła mam tuż Tak bym chciał cię spotkać raz tylko nie wiem gdzie Lub o tydzień cofnąć czas, ale nie da się Chociaż samotności strach aż do bólu znam Kiedy innych niedziel brak trudno, co mi tam Wszyscy święci balują w niebie Złoty sypie się kurz A ja włóczę się znów bez ciebie I do piekła mam tuż świat się tylko już ze mną kręci Gwiazdy płoną jak stal Skasowałaś mnie w swej pamięci Aż mi siebie jest żal /chórek:/ W niebie dzisiaj wszyscy, wszyscy święci mają bal W niebie dzisiaj wszyscy, wszyscy święci mają bal /solo git./ Wszyscy święci balują w niebie Złoty sypie się kurz A ja włóczę się znów bez ciebie I do piekła mam tuż świat się tylko już ze mną kręci Gwiazdy płoną jak stal Skasowałaś mnie w swej pamięci Aż mi siebie jest żal /chórek:/ W niebie dzisiaj wszyscy, wszyscy święci mają bal W niebie dzisiaj wszyscy, wszys Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 04.10.05, 09:53 TAKIE TANGO -Budka Suflera Na sali wielkiej i błyszczącej tak jak nocne buenos aires które nie chce spać orkiestra stroi instrumenty daje znak i zaraz zacznie nowe tango grać siedzimy obok obojętni wobec siebie jak turyści wystukując rytm nie będzie tanga między nami choćby nawet cud się ziścił nie pomoże nic Chociaż płyną ostre nuty w żyłach płonie krew nigdy żadne z nas do tańca nie poderwie się Bo do tanga trzeba dwojga zgodnych ciał i chętnych serc bo do tanga trzeba dwojga tak ten świat złożony jest Zaleje w końcu buenos aires noc tak gęsta jak atrament a gdy przyjdzie brzask co było w naszych sercach kiedyś kiedyś jak świecący diament cały straci blask I choć będą znowu grali bóg to jeden wie nigdy razem na tej sali nie spotkamy się Bo do tanga trzeba dwojga zgodnych ciał i chętnych serc bo do tanga trzeba dwojga tak ten świat złożony jest Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 04.10.05, 20:19 witajcie Mam prosbę Hanys - czy pamiętacie ta piosenkę ? Dwa serduszka Dwa serduszka cztery oczy ojo joj! Co płakały we dnie nocy ojo joj! Czarne oczka co płaczecie Że się spotkać nie możecie Że się spotkać nie możecie Oj jo joj! Dziwna zazdrość starych ludzi ojo joj! Wiek zgrzybiały to ich nudzi ojo joj! Sami o miłość nie dbają Młodym kochać zabraniają Młodym kochać zabraniają Oj jo joj! Mnie matula zakazała ojo joj! Żebym chłopca nie kochała ojo joj! Kamienną bym być musiała Żebym chłopca nie kochała Żebym chłopca nie kochała Oj jo joj! Kiedy chłopak hoży miły ojo joj! I któż by miał tyle siły ojo joj! Kamienne by serce było Żeby chłopca nie lubiło Żeby chłopca nie lubiło Oj jo joj! Mnie matula zakazała ojo joj! żebym chłopca nie kochała ojo joj! A ja chłopca chaps! za szyje Będę kochać póki żyje Będę kochać póki żyję oj jo joj! opracowanie tekstu ludowego : M. Zimińska - Sygietyńska Wykonawca - Mazowsze, choć motywy w niej sa Warmińskie Prawdopodobnie jest to posenka Warmińska - czy masz może gdzies jej mp3 ? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 05.10.05, 20:52 mitglied.lycos.de/corvey1/czejsc.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 05.10.05, 21:28 rita100 napisała: > witajcie > Mam prosbę Hanys - czy pamiętacie ta piosenkę ? > Dwa serduszka > > Dwa serduszka cztery oczy ojo joj......... mitglied.lycos.de/corvey1/Dwa_Serduszka_Cztery_Oczy.mp3 --------o00o---//{ ´°`(_)´°` }\\---o00o-------- pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_z_laband Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 05.10.05, 21:33 fajne - kto to spiywo? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 05.10.05, 23:37 Anna Maria Jopek Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_z_laband Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS 07.10.05, 12:08 no to musza jom piyrszy roz w zyciu pochwolic :)) ps bo tak to nigdy za niom niy przepadouech Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Hanys--a kto inny tego nie śpiewa? 05.10.05, 22:17 hanys_hans napisał: > rita100 napisała: > > > witajcie > > Mam prosbę Hanys - czy pamiętacie ta piosenkę ? > > Dwa serduszka > > > > Dwa serduszka cztery oczy ojo joj......... > > > mitglied.lycos.de/corvey1/Dwa_Serduszka_Cztery_Oczy.mp3 > > > --------o00o---//{ ´°`(_)´°` }\\---o00o-------- > > pyrsk_hanys_hans ta wersja mi się niepodoba Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_z_laband Re: Hanys--a kto inny tego nie śpiewa? 05.10.05, 22:25 a tera leci prawie "Tata zrobiou mi szlojder" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Witej Laband 05.10.05, 22:46 no.....................................................................................wiysz jak je ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_z_laband Re: Witej Laband 05.10.05, 22:48 no niy miouech na mysli przeca zes sie za synkami oglondaua :)) ps id do hajoty dobryjnocki! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Hanys--a kto inny tego nie śpiewa? 05.10.05, 23:40 sloneczko1 napisała: > ta wersja mi się niepodoba A te mogoom byc´ abo tysz do bani?!?!? mitglied.lycos.de/corvey1/SERDUSZKA_DWA.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: BLANK NOWE RADIO <> WESOUY HANYS <> 06.10.05, 19:38 Witam biesiadujacych ;) Tak , to ta piosenka - choc bardzo orginalne nagranie, tez fajne :) Taki styl jazzowy, nie słyszałam takiego wykonania - niech to, ale ciekawe ? I jak ja mam dziękować ? Nie wiem, może skromnie - dziękuję :) *´¨) ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•` * .(`'•.¸(`'•.¸ ¸.•'´) ¸.•'´) . * .(¸.•'´(¸.•'´ `'•.¸)`' •.¸) (.• mitglied.lycos.de/corvey1/Dwa_Serduszka_Cztery_Oczy.mp3 ::: (\_(\ *: (=' :') :* .. (,('')('')¤°.¸¸.•´—`» ¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•` * ** dziekuję..** Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Hanys--a kto inny tego nie śpiewa? 06.10.05, 22:06 Hanys--a mnie chodzi o tamta piosenka ale w innym wykonaniu Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_z_laband Re: Hanys--a kto inny tego nie śpiewa? 07.10.05, 12:09 a wczyim wykonaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: 07.10.05, 19:51 mitglied.lycos.de/corvey1/PORZEGNANIE.mp3 Mogą być włascicielami naszych IP, ale nigdy nie będą właścicielami naszych serc i dusz ......... ) ` - . .> ' `( ....... ........ / . . . .`\ . . \ ........ ........ |. . . . . |. . .| ..... ......... \ . . . ./ . ./ ..... ........... `=(\ /.=` ......... ............. `-;`.-' ...... ............... `)| ... ................ || _.-'| ... ............. ,_|| \_,/ ........ ....... , ..... \|| .' ...... ....... |\ |\ ,. ||/ ............. .... ,..\` | /|.,|Y\, .......... ..... '-...'-._..\||/ ........... ......... >_.-`Y| ................ ................ \||........... ................. || .......... Odpowiedz Link Zgłoś