Gość: Pit IP: 150.254.85.* 09.11.05, 15:39 Roman Giertych z Ligi Polskich Rodzin został przewodniczącym sejmowej komisji ds. służb specjalnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slezan Re: Ale jajca !!!! 09.11.05, 15:43 No to juz wiemy ile kosztuje poparcie rządu :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Ale jajca !!!! IP: 150.254.85.* 09.11.05, 15:44 slezan napisał: > No to juz wiemy ile kosztuje poparcie rządu :-). Wiesz co, ale nie zawsze warto placic kazda cene, q....wa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Ale jajca !!!! 09.11.05, 15:47 Zobaczymy co dostanie Lepper (poza wicemarszałkiem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Ale jajca !!!! IP: 150.254.85.* 09.11.05, 15:51 slezan napisał: > Zobaczymy co dostanie Lepper (poza wicemarszałkiem). Slezan przestan, bo pojde i sie dzis urzne tichauerami. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Ale jajca !!!! 09.11.05, 15:53 Wyluzuj. Ja przyswoiłem sobie sentencję - "lepiej juz było":-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Ale jajca !!!! IP: 150.254.85.* 09.11.05, 15:57 slezan napisał: > Wyluzuj. Ja przyswoiłem sobie sentencję - "lepiej juz było":-). Wiesz nie moge pojac, po skandalu z hitlerowskimi pozdrowieniami na pijackiej imprezie poslow i osilkow z MW robic cos takiego, to chyba q....wa tylko ( z przykroscia to pisze ) w IV RP jest mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Ale jajca !!!! 09.11.05, 16:00 Nie przesadzajmy. Paru pijanych głupków hajlowało, co wcale nie oznacza, że LPR i MW to naziści. Radykalni nacjonaliści i owszem, ale naziści nie. Podejrzewam, że w podobny sposób można skompromitowac i młodzieżówki innych partii. Ngdzie nie zabraknie gó..arzy, którzy po kielichu robią głupstwa. PiS i LPR to w sumie dość pokrewne partie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Ale jajca !!!! IP: 150.254.85.* 09.11.05, 16:07 slezan napisał: > Nie przesadzajmy. Paru pijanych głupków hajlowało, co wcale nie oznacza, że LPR > > i MW to naziści. Radykalni nacjonaliści i owszem, ale naziści nie. Podejrzewam, > > że w podobny sposób można skompromitowac i młodzieżówki innych partii. Ngdzie > nie zabraknie gó..arzy, którzy po kielichu robią głupstwa. > PiS i LPR to w sumie dość pokrewne partie. Moze i tak jest, co wcale nie zmienia faktu ze glupota zaczyna jechac w postepie geometrycznym. Wiesz kumpel mi mowil wczoraj ze oprocz "becikowego" w internecie proponowano takze "mocherowe". Odpowiedz Link Zgłoś