Dodaj do ulubionych

GZUT nadal odlewa komuchow

10.11.05, 11:53
Zero poczucia przyzwoitosci.

Obserwuj wątek
    • sss9 Re: GZUT nadal odlewa komuchow 10.11.05, 11:55
      wyrównują ten "brak" odlewaniem Papieża i innych świętych w dużych ilościach...
    • betoniarz-zbrodniarz Re: GZUT nadal odlewa komuchow 10.11.05, 12:30
      Mam nadzieję, że Ty zrobiłeś dla Śląska chociaż 1/100 tego co ten "komuch".

Swojego smrodzenia po forach do tego nie zaliczaj.
      • slezan Re: GZUT nadal odlewa komuchow 10.11.05, 12:53
        Hitlera też pochwal za budowę autostrad:-).
      • arnold7 Re: GZUT nadal odlewa komuchow 10.11.05, 13:06
        A co takiego ten komuch zrobil dla Slaska?
        • sss9 Re: GZUT nadal odlewa komuchow 10.11.05, 14:59
          fakt, że zapisał się w pamięci tysięcy mieszkańców Śląska jako dobry gospodarz
          (bo jak rozumię chodzi o Ziętka), dla niektórych "aborygenów" jest mniej
          znaczący niźli to, że nie sprzeciwił się dyktaturze komunistycznej.
          wtedy nie zrobiłby nic i byłoby klawo jak cholera !
          • slezan Re: GZUT nadal odlewa komuchow 10.11.05, 17:31
            Proponuję w takim razie uhonorować gauleitera Wagnera. Swoja droga taki krytyk
            plemienności jak Ty, powinien być zachwycony. W końcu dwóch Ślązaków mówi - co
            z tego, że Ziętek był nasz, jako komunistyczny (a nawet stalinowski) aparatczyk
            nie zasługuje na pomnik. No ale najwyraźniej zmysł krytyczny nie zadziałał u
            Ciebie, kiedy trzeba.
            • sss9 Re: GZUT nadal odlewa komuchow 10.11.05, 18:08
              pudło ! :)
              ja, najzwyczajniej mam w nosie kto i komu stawia pomniki. mam to w nosie,
              dopóki urządza się tego typu "modły" za zebrane przez zainteresowanych fundusze.
              kiedy robi się to za m.in. moje podatki - zaczynam się irytować, bez względu na
              odlaną postać...
              • slezan Re: GZUT nadal odlewa komuchow 10.11.05, 18:18
                A ja uważam, że politykom najlepiej nie stawiać w ogóle pomników.
                • sss9 Re: GZUT nadal odlewa komuchow 10.11.05, 18:26
                  politycy, kapłani, malarze, rzeźnicy... kto z nich tak naprawdę zasługuje na
                  pomnik ?
                  a jednak pomnikomania nie znikła (dotąd myślałem, że to socjalistyczne
                  zboczenie) - przeciwnie, wciąż wystarczy iskierka by powstał kolejny komitet,
                  stowarzyszenie, grupa entuzjastów jakiegoś trupa i jego mniej lub bardziej
                  udanego odlewu...
                  nie walczę z tym... nie warto. :)
              • Gość: ! Re: GZUT nadal odlewa komuchow IP: *.ccc.de / *.ccc.de 10.11.05, 23:03
                sss9 napisał:
                > pudło ! :)
                > ja, najzwyczajniej mam w nosie kto i komu stawia pomniki. mam to w nosie,
                > dopóki urządza się tego typu "modły" za zebrane przez zainteresowanych
                > fundusze. kiedy robi się to za m.in. moje podatki - zaczynam się irytować,
                > bez względu na odlaną postać...

to moze w koncu najwyzszy czas wyciagnac wilhelma z kanalu mlynowka w Oppeln i
                postawic za niemieckie pieniadze !
                • black.ok Re: GZUT nadal odlewa komuchow 10.11.05, 23:07
                  powiedz gdzie leży, to go złomiarze wyciągną i chociaż zarobią.
                  • Gość: ! Re: GZUT nadal odlewa komuchow IP: *.ccc.de / *.ccc.de 10.11.05, 23:11
                    black.ok napisał:
                    > powiedz gdzie leży, to go złomiarze wyciągną i chociaż zarobią.

no i widzisz, jaki z ciebie polski nacjonalista. zero poszanowania dla
                    niepolskiej trydycji tej ziemi
                    • sss9 Re: GZUT nadal odlewa komuchow 11.11.05, 11:32
                      nie klekocz tak "krzyknik", masz jakąś sprawę w błocie, to wyskakuj z gotówką i
                      restauruj, restauruj...
                      zamiast chrzanić, że może by warto to czy owo, zainwestuj swoją energię i walory
                      w coś co uważasz za potrzebne.
    • Gość: ! krupnioki na podest IP: 87.193.5.* 12.11.05, 00:33
      arnoldzik nie sytekaj zientek to byl taki rasiowiec z roku 1945.
      • slezan Re: krupnioki na podest 12.11.05, 11:34
        T sie lepiej pochwal swoimi liderami MN, którzy popieali komuchów,a teraz
        popierają polskich nacjonalistów. To dopiero koniunkturalizm na miarę starego
        Jorga:-).
        • Gość: Ramon Re: krupnioki na podest IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 12.11.05, 11:44
          kaj mousz recht tam mous recht:-(
          Ale tak jusz je, ze glownom cechom charakteru ludzi (zyjacych) jest oportunizm,
          a uo tych inkszych (bohaterach) niyma co goudac, bo brakuje im czynsto gowy.
          • slezan Re: krupnioki na podest 12.11.05, 11:51
            Muszę Ci powiedzieć, że poparciem rządu Marcinkiewicza Kroll i Galla mnie
            zaskoczyli. Wiadomo, że w polityce zawiera się kompromisy, ale po to, by
            osiagnąć jakieś cele. Ja celowości w działaniach liderów MN nie widzę.
            • grba Re: krupnioki na podest 12.11.05, 16:22
              slezan napisał:

> Muszę Ci powiedzieć, że poparciem rządu Marcinkiewicza Kroll i Galla mnie
              > zaskoczyli. Wiadomo, że w polityce zawiera się kompromisy, ale po to, by
              > osiagnąć jakieś cele. Ja celowości w działaniach liderów MN nie widzę.

Zdziwiony?
              Przecież od zawsze MN w sejmie kierowała się zasadą: "przyłącz się do
              silniejszego".
              • slezan Re: krupnioki na podest 12.11.05, 16:29
                Ale takiego rozrzutu dotąd nie mieli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka