Dodaj do ulubionych

znaleziono kolejne ciała

31.01.06, 14:20
W ruinach hali w Katowicach zlokalizowano zwłoki dwóch kolejnych ofiar
sobotniej tragedii - poinformował rzecznik wojewody śląskiego Krzysztof Mejer.
Według ostatnich potwierdzonych danych, to 63 i 64 ofiara katastrofy.
Mejer poinformował, że w zlokalizowaniu ciał pomogły psy i specjalna kamera.
Zwłoki są przygniecione, nie wiadomo kiedy zostaną wydobyte z gruzowiska.

wiadomosci.onet.pl/1251603,11,item.html
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: znaleziono kolejne ciała 31.01.06, 14:25
      Ale jeden gnojek już zdążył legendę do tego dorobić:
      "Powiedz to mojemu koledze, ktoremu ojca znalezli trzy godziny temu.
      Wiesz jak zmarl? Byl bez szramy poprostu zamarzl bo nikt juz go nie szukal."
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=35868974&a=35943747
      • myha1 Re: znaleziono kolejne ciała 31.01.06, 14:32
        cholera jasna ...czy nie ma dla nich żadnego poszanowania życia
        • Gość: Pit Re: znaleziono kolejne ciała IP: 150.254.85.* 31.01.06, 14:54
          myha1 napisała:

> cholera jasna ...czy nie ma dla nich żadnego poszanowania życia

Nie wymagaj za duzo od postnazistowskiego pomiotu Mysiu.......
      • Gość: Pit Re: znaleziono kolejne ciała IP: 150.254.85.* 31.01.06, 14:57
        bartoszcze napisał:

> Ale jeden gnojek już zdążył legendę do tego dorobić:
        > "Powiedz to mojemu koledze, ktoremu ojca znalezli trzy godziny temu.
        > Wiesz jak zmarl? Byl bez szramy poprostu zamarzl bo nikt juz go nie szukal."
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=35868974&a=35943747

To pisał osobnik o nicku Madre na Silesianie. Tylko to jest jak z radiem
        Erewań, nie byla to zadna ofiara ino Madre, a szrama byla ale ino na mózgu
        Madrego. A nazwanie go gnojkiem to jest gruby eufemizm, to po prostu
        naziszlyzjerska kanalia.
        • stasiek17 Re: znaleziono kolejne ciała 31.01.06, 15:03
          Gość portalu: Pit napisał(a):

> To pisał osobnik o nicku Madre na Silesianie. Tylko to jest jak z radiem
          > Erewań, nie byla to zadna ofiara ino Madre, a szrama byla ale ino na mózgu
          > Madrego. A nazwanie go gnojkiem to jest gruby eufemizm, to po prostu
          > naziszlyzjerska kanalia.

delikatnie rzecz ujmując ;)))
          • Gość: Pit Re: znaleziono kolejne ciała IP: 150.254.85.* 31.01.06, 15:11
            stasiek17 napisał:

delikatnie rzecz ujmując ;)))

Bardzo delikatnie Stasiu.........A tak na marginesie to się nie pomyliłem nic a
            nic co do tego szlyzjerskiego badziewia. Wcale nie żałuję moich mocnych postów,
            które czasami były wycinane, ale nigdy nad tym nie płakałem. Warto było, nawet
            dla 2 minut ich istnienia na Forum Staszku.
            • stasiek17 Re: znaleziono kolejne ciała 31.01.06, 15:20

> Bardzo delikatnie Stasiu.........A tak na marginesie to się nie pomyliłem nic a
              >
              > nic co do tego szlyzjerskiego badziewia. Wcale nie żałuję moich mocnych postów,
              >
              > które czasami były wycinane, ale nigdy nad tym nie płakałem. Warto było, nawet
              > dla 2 minut ich istnienia na Forum Staszku.

Wal Pan śmiało, Panie Pit - u nas nieobowiązuja jeszcze takie ostre reguły jak
              na silesianie :)))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=33735728&a=34810735
              • Gość: Pit Re: znaleziono kolejne ciała IP: 150.254.85.* 31.01.06, 15:24
                stasiek17 napisał:

Wal Pan śmiało, Panie Pit - u nas nieobowiązuja jeszcze takie ostre reguły jak
                > na silesianie :)))

Staszku, FG po reformie juz takich ostrych postów nie wymaga. Ale jak bydzie
                trzeba zareagowac to sam wiesz Stasiu......
                • stasiek17 Re: znaleziono kolejne ciała 31.01.06, 15:36
                  wiem wiem ...
            • bartoszcze Re: znaleziono kolejne ciała 31.01.06, 19:33
              Wiesz, Pit, dzisiaj po przeczytaniu posta tego [---] co nicka się brzydzę
              wymieniać, żałowałem, że to ja Ciebie wycinam, a nie Ty mnie:)
              Ale na Silesianie zasady nie ulegną zmianie, na innych forach, np. na Kraju,
              Twoje posty wyleciałyby jeszcze brutalniej..
              • Gość: Pit Drogi Bartoszce.... IP: 150.254.85.* 01.02.06, 07:35
                bartoszcze napisał:

> Wiesz, Pit, dzisiaj po przeczytaniu posta tego [---] co nicka się brzydzę
                > wymieniać, żałowałem, że to ja Ciebie wycinam, a nie Ty mnie:)
                > Ale na Silesianie zasady nie ulegną zmianie, na innych forach, np. na Kraju,
                > Twoje posty wyleciałyby jeszcze brutalniej..

....nie mam zadnych pretensji, znamy sie nie od wczoraj.

Czuwej Moderatorze na pohybel tym , ktorych nicka brzydzisz sie napisac......
          • murcek Re: znaleziono kolejne ciała 31.01.06, 15:12
            stasiek17 napisał:

> Gość portalu: Pit napisał(a):
            >
            > > To pisał osobnik o nicku Madre na Silesianie. Tylko to jest jak z radiem
            > > Erewań, nie byla to zadna ofiara ino Madre, a szrama byla ale ino na mózg
            > u
            > > Madrego. A nazwanie go gnojkiem to jest gruby eufemizm, to po prostu
            > > naziszlyzjerska kanalia.
            >
            >
            > delikatnie rzecz ujmując ;)))

Czesto nie moge oprzec sie wrazeniu, ze jakas kanalia podszywajac sie pod rózne
            nicki pragnie poróznic Polaków i Slazaków. W calym moim kregu znajomach ze
            Slaska, nawet wsród tych, którzy deklaruja swoja niechec do Polski, nie znam
            nikogo, kto zialby az taka nienawiscia do Polski i Polaków!!!!!!!!!!!
            • Gość: Pit Re: znaleziono kolejne ciała IP: 150.254.85.* 31.01.06, 15:17
              murcek napisał:

Czesto nie moge oprzec sie wrazeniu, ze jakas kanalia podszywajac sie pod rózne
              >
              > nicki pragnie poróznic Polaków i Slazaków. W calym moim kregu znajomach ze
              > Slaska, nawet wsród tych, którzy deklaruja swoja niechec do Polski, nie znam
              > nikogo, kto zialby az taka nienawiscia do Polski i Polaków!!!!!!!!!!!

Murcek, nikt normalny tego badziewia nie bierze za reprezentatów Ślązaków,
              niezależnie czy się czują Ślazakami-Polakami czy Niemcami lub samymi Ślązakami.
              To są post-nazistowskie gnidy. Czekają na swój czas kiedy przepoczwarzą się we
              wszy........

• wieczorka10 Re: znaleziono kolejne ciała 31.01.06, 15:15
      I na koncu sa znowu winni Slazacy!
      Rzygac sie chce gorole.
      • Gość: Pit Re: znaleziono kolejne ciała IP: 150.254.85.* 31.01.06, 15:18
        wieczorka10 napisał:

> I na koncu sa znowu winni Slazacy!
        > Rzygac sie chce gorole.

To idź się wyrzygaj na FGG.
        • stasiek17 Re: znaleziono kolejne ciała 31.01.06, 15:24
          ciekawe, że nie chce mu się rzygać jak czyta wpisy w tym ich gnojniku
          • Gość: Pit Re: znaleziono kolejne ciała IP: 150.254.85.* 31.01.06, 15:26
            stasiek17 napisał:

> ciekawe, że nie chce mu się rzygać jak czyta wpisy w tym ich gnojniku

Wiesz te perwersy lubią oddychać luftem z chlewa. Czyste powietrze natomiast
            powoduje u nich torsje. To taka ich natura Stasiu.
            • stasiek17 Re: znaleziono kolejne ciała 31.01.06, 15:33
              to może przez to, że one wszystkie z gnoju powychodziły, bo to same wsioki z
              podgliwickich wiosek - a wiesz czym skorupka za młodu nasiąknie ..... ;)
              • Gość: Pit Re: znaleziono kolejne ciała IP: 150.254.85.* 31.01.06, 15:39
                stasiek17 napisał:

> to może przez to, że one wszystkie z gnoju powychodziły, bo to same wsioki z
                > podgliwickich wiosek - a wiesz czym skorupka za młodu nasiąknie ..... ;)

Coś w tym jest Stasiu, widać u nich duże kompleksy. Starają się czymś
                zaimponować ale już nie idzie, sklepy takie jak w BRD, samochód tyż nie jest
                luksusem, paszport kazdy w domu mo i wiele by jeszcze wymieniać.....
                • stasiek17 Re: znaleziono kolejne ciała 31.01.06, 15:41

> Coś w tym jest Stasiu, widać u nich duże kompleksy. Starają się czymś
                  > zaimponować ale już nie idzie, sklepy takie jak w BRD, samochód tyż nie jest
                  > luksusem, paszport kazdy w domu mo i wiele by jeszcze wymieniać.....

a poza tym, my jesteśmy u siebie, a oni na obczyźnie ;)
                  • Gość: Pit Re: znaleziono kolejne ciała IP: 150.254.85.* 31.01.06, 15:44
                    stasiek17 napisał:

> Gość portalu: Pit napisał(a):
                    >
                    > > Coś w tym jest Stasiu, widać u nich duże kompleksy. Starają się czymś
                    > > zaimponować ale już nie idzie, sklepy takie jak w BRD, samochód tyż nie j
                    > est
                    > > luksusem, paszport kazdy w domu mo i wiele by jeszcze wymieniać.....
                    >
                    > a poza tym, my jesteśmy u siebie, a oni na obczyźnie ;)

A poza tym Stasiu nikt w Polske nie wpier....lil bilionow DM a jakos sie tu
                    gospodarka kreci pomimo bezrobocia i jak dotad slabej komunikacyjnej
                    infrastruktury.

Staszku musze konczyc. Milego popludnia.

Pit
              • murcek Re: znaleziono kolejne ciała 31.01.06, 15:42
                stasiek17 napisał:

> to może przez to, że one wszystkie z gnoju powychodziły, bo to same wsioki z
                > podgliwickich wiosek - a wiesz czym skorupka za młodu nasiąknie ..... ;)
                Najczesciej u podstaw ich ambiwalentnych postaw leza kompleksy niechcianych
                dzieci.
                Najpierw w Polsce czuli sie (ze wzgledu na gware) niedowartosciowani i
                odrzuceni a Niemczech sa nie tylko odrzucani i wyszydzani ze wzgledu na
                dysharmonie pomiedzy rola 200 % Niemców która próbuja grac a rzeczywistoscia
                reprezentowana przez ich znikome znajomosci jezykowe i wyksztalcenie.
                Ci bardziej prymitywni próbuja skanalizowac ich gorycz irozczarowanie tym, ze
                ich rzekome krzywdy przypisuja mitycznam Gorolom.
                Ot to cala ich tajemnica.
                Niewarto czasu i atlasu na dalsze dyskursje z nimi!!!!

• stasiek17 Re: znaleziono kolejne ciała 31.01.06, 15:50

> A poza tym Stasiu nikt w Polske nie wpier....lil bilionow DM a jakos sie tu
                  > gospodarka kreci pomimo bezrobocia i jak dotad slabej komunikacyjnej
                  > infrastruktury.
                  >
                  > Staszku musze konczyc. Milego popludnia.
                  >
                  > Pit

do tych wpompowanych DM dolicz, to co nakradli przez wszystkie wojny ....

trzymaj sie , do jutra :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka