elias21 12.06.03, 22:43 www.regiopolis.net/menu/headlines/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg_s Re: Ciekawy artykul 12.06.03, 22:49 WOW czy to tylko aby jest prawomyślna strona? ;-) - Ballest proszę o świadectwo moralności Odpowiedz Link Zgłoś
kapelonek1 Ciekawy artykul 12.06.03, 22:51 A pomysleliscie o mszy za pochowanych na tym cmentarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Ciekawy artykul 12.06.03, 23:04 kapelonek1 napisała: > A pomysleliscie o mszy za pochowanych na tym cmentarzu? mógłbyś odprawić - tylko w jakim obrządku ??? ponieważ był to cmentarz wielowyznaniowy - nie wiem czy wszyscy byli zadowoleni (mam na mysli zmarłych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Ciekawy artykul IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.03, 23:16 Czy to jest takie wazne jakiej wiary kto byl, wazna jest intencja. Sa np tez msze prowadzone przez kaplanow kilku wyznan. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Ciekawy artykul 12.06.03, 23:34 Gość portalu: !!! napisał(a): > Czy to jest takie wazne jakiej wiary kto byl, wazna jest intencja. niby masz rację - ale chyba słyszałeś jak wielki protest Żydów wywoływał klasztor karmelitanek w sąsiedztwie obozu oświęcimskiego uznawanego przez nich za cmentarzysko, jak również obecność krzyża na żwirowisku - nazywano to właśnie profanacją i obrazą zmarłych innego wyznania wszystkie materiały mówią, że cmentarz był wielowyznaniowy - więc mogą na nim spoczywać również osoby narodowości żydowskiej i wyznania mojżeszowego > Sa np tez msze prowadzone przez kaplanow kilku wyznan. gdyby chcieli - czemu nie, ale wtedy wszyscy jacy mogli byc w Gliwicach - tylko to miałoby sens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Ciekawy artykul IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.03, 23:09 meg_s napisała: > WOW > czy to tylko aby jest prawomyślna strona? ;-) > - Ballest proszę o świadectwo moralności Fajnie! MEG!!co do Twego poczucia moralnosci nigdy nie mialem watpliwosci i choc mnie bardzo "sztychac"lubisz Jou wiym, czymu sie tak czubisz!!! Nie mam Tobie tego za zle , bo wiem jak sie Twoje serce kroi, jak moje "wredne" wpisy czytasz. Trudno takie jest zycie, ale jak czytam Twoich Krajanow z Zagranicy, to tez na ich wpisy odpowiednio zareagowac musze , jedno musisz przyznac, ja nie klamie a z ta krowa na Wilymstrasie to tez nie klamstwo, dowod z Wrocka podalem!:-) pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Ciekawy artykul 12.06.03, 23:37 > meg_s napisała: > > - Ballest proszę o świadectwo moralności Gość portalu: ballest napisał(a): > MEG!!co do Twego poczucia moralnosci > nigdy nie mialem watpliwosci nie zrozumieliśmy się - z własną moralnością dam sobie sama radę - mnie chodziło o to czy na tej stronie pod płaszczykiem nie ma jakichś nacjonalizmów - a co będzie jak się ucieszę, że ktoś poleca mój artykuł, a następnie ktoś mi wytknie sąsiedztwo odwetowców wileńskich? > Trudno takie jest zycie, ale jak czytam Twoich Krajanow z Zagranicy, to tez > na ich wpisy odpowiednio zareagowac musze , jedno musisz przyznac, ja nie > klamie a z ta krowa na Wilymstrasie to tez nie klamstwo, dowod z Wrocka > podalem!:-) na miłość boską - co ma krowa do cmentarza Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Ciekawy artykul 12.06.03, 23:43 elias21 napisała: > szkoda szkoda że co? - bo umiejscowienie postu jest chyba mylące? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Ciekawy artykul IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.03, 23:44 Chodzi tylko o to, ze trawe i bluszcz "wcina" a do tego mleko daje !!:-) !!! krowe ale tylko na uboczu wspomnialem! pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Ciekawy artykul 12.06.03, 23:47 Gość portalu: ballest napisał(a): > Chodzi tylko o to, ze trawe i bluszcz "wcina" a do tego mleko daje !!:-) wiesz - to byłby jakiś pomysł, gdyby nie to, że właśnie bluszcz jest pod ochroną - jest to problem, bo trudno spomiędzy tych pnączy "wydłubywać" chwasty tak aby nie uszkodzić bluszczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Ciekawy artykul IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.03, 05:52 meg_s napisała: > Gość portalu: ballest napisał(a): > > > Chodzi tylko o to, ze trawe i bluszcz "wcina" a do tego mleko daje !!:-) > > wiesz - to byłby jakiś pomysł, gdyby nie to, że właśnie bluszcz jest pod > ochroną - jest to problem, bo trudno spomiędzy tych pnączy "wydłubywać" chwasty > > tak aby nie uszkodzić bluszczu Jak, widze to w Gliwicach madre krowy mieszkaja , jak wiedza, ze bluszczu zrec nie moga, bo jest pod ochrona! :-) Pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Ciekawy artykul 13.06.03, 07:02 Gość portalu: ballest napisał(a): > Jak, widze to w Gliwicach madre krowy mieszkaja , jak wiedza, ze bluszczu > zrec nie moga, bo jest pod ochrona! > :-) no dziękuję pięknie - "mądra krowa" - dobrze, że nie napisałeś "stara krowa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Ciekawy artykul IP: Proxy:* / 10.145.112.* 13.06.03, 07:40 MEG!!! Nieeeeeeeeee prosze, nie zaczynaj znowu!!! Kazda latke chcesz sobie przykleic, choc dokladnie wiesz, ze tego wlasnie na mysli nie mialem, - zreszta nie po raz pierwszy! Ja sie tylko Ee dziwie, ze ona juz dawno z tym bluszczem porzadku nie zrobila! pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Ciekawy artykul 13.06.03, 07:58 hehe - przestraszylam Cię? :-))) chciałam Ci wytknąć, że Twój wątpliwy dowcip świadczył o kompletnym niezrozumieniu tego co pisałam, albo o tym że piszesz sobie żeby pisać, a ...nic Cię nie obchodzi co napisał przedmówca :-P po drugie - "w temacie bluszcz" - jestem absolutnie wyprana z poczucia humoru - wszyscy się mądrzą - a ja obrywam Ee nie potrzeba dwa razy powtarzać - Ty sobie spokojnie judzisz z daleka i kompletnie nie zdajesz sobie sprawy, że z powodu tego cholernego bluszczu mogę w najlepszym wypadku lada moment dostać zakaz wstępu na cmentarz - że o dotkliwej karze pieniężnej nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Ciekawy artykul 13.06.03, 08:35 meg_s napisała: ... chciałam Ci wytknąć, że Twój wątpliwy dowcip świadczył o kompletnym niezrozumieniu tego co pisałam, albo o tym że piszesz sobie żeby pisać, a ...nic Cię nie obchodzi co napisał przedmówca :-P... Do Admina !!! Czy jest mozliwosc umieszczenia tego cytatu w naglowku forum???!!! Trzeba bylo kobiety, ze napisac cos madrego w jednym kulturalnym zdaniu. Brawo Meg !!!!! i dziekuje ( to tez potrafimy poza przepraszaniem ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Ciekawy artykul IP: Proxy:* / 10.145.112.* 13.06.03, 13:19 meg_s napisała: > hehe - przestraszylam Cię? :-))) > chciałam Ci wytknąć, że Twój wątpliwy dowcip świadczył o kompletnym > niezrozumieniu tego co pisałam, albo o tym że piszesz sobie żeby pisać, > a ...nic Cię nie obchodzi co napisał przedmówca :-P chyba , Cie nie zrozumialem, myslalem, ze chodzi Tobie o to czy sie zachowujesz moralnie jesli w Echu piszesz!? Odpisalem, ze tak!!! Za sztychniecie uwazalem, ze mnie sie wlasnie o to pytasz! I tak tez odpowiedzialem!!! > > po drugie - "w temacie bluszcz" - jestem absolutnie wyprana z poczucia humoru - > > wszyscy się mądrzą - a ja obrywam > Ee nie potrzeba dwa razy powtarzać - Ty sobie spokojnie judzisz z daleka i > kompletnie nie zdajesz sobie sprawy, że z powodu tego cholernego bluszczu mogę > w najlepszym wypadku lada moment dostać zakaz wstępu na cmentarz - że o > dotkliwej karze pieniężnej nie wspomnę Na temat bluszczu juz nie pisze, bo byc moze znowu napiszesz , ze Cie nie rozumie! pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Ciekawy artykul 13.06.03, 14:14 Gość portalu: ballest napisał(a): > chyba , Cie nie zrozumialem, myslalem, ze chodzi Tobie o to czy sie > zachowujesz moralnie jesli w Echu piszesz!? > Odpisalem, ze tak!!! > Za sztychniecie uwazalem, ze mnie sie wlasnie o to pytasz! > I tak tez odpowiedzialem!!! żeby nie zanudzać innych forumowiczów - wyłożę Ci wszystko po kolei "łopatologicznie" w liście ;-) > Na temat bluszczu juz nie pisze, I BARDZO SŁUSZNIE ;-))))))))) a co do mojego obrażania się - to przyszło mi do głowy - że właściwie wyróżniam Cię w pewien sposób tym że się od czasu do czasu poobrażam ;-)) - jako że tzw "osobniki" poniżej pewnego poziomu nie są w stanie mnie obrazić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Ciekawy artykul IP: Proxy:* / 10.145.112.* 13.06.03, 14:26 Dziekuje za wyroznienie w nagrode pomoge Tobie pomarzyc o Algarve ! andi.fotocommunity.de/gallery/view_album.php?set_albumName=portugal ja wlasnie tez teraz marze o zimnym Atlantyku, bo u nas upal NIEMOZLIWY i Wlasnie sie ugotowalem - na twardo !!!:-) Pyrsk The"o"kropny Odpowiedz Link Zgłoś