Dodaj do ulubionych

bezpieczne parkowanie

09.07.03, 18:15
jak czlowiek chce swoj samochod zostawic gdzies w Gliwicach, np. niedaleko
Rynku, to co polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: kunsek Re: bezpieczne parkowanie IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 18:58
      evek napisała:

> jak czlowiek chce swoj samochod zostawic gdzies w Gliwicach, np. niedaleko
      > Rynku, to co polecacie?

Parking (niestety płatny) między Pocztą Główną a hotelem Qubus (wjazd od
      Górnych Wałów.
    • kolcero Re: bezpieczne parkowanie 09.07.03, 20:46
      Pod Prosynchemmem na Wyszynskiego, ale tylko popoludniami i w weekendy- tez
      platny
    • meg_s Re: bezpieczne parkowanie 09.07.03, 22:55
      evek napisała:

> jak czlowiek chce swoj samochod zostawic gdzies w Gliwicach, np. niedaleko
      > Rynku, to co polecacie?

nie powiem - bo wszyscy się rzucą na "moje" miejsce ;-)
      • Gość: kunsek Re: bezpieczne parkowanie IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 23:17
        meg_s napisała:

> nie powiem - bo wszyscy się rzucą na "moje" miejsce ;-)

A to tak ładnie? W dodatku przyznawać się do sobkostwa, feee! ;)
        Ja bym się nie "rzucił" - mam swoje zaklepane...
        • Gość: Ee Re: bezpieczne parkowanie IP: 157.158.202.* 10.07.03, 08:36
          A to wszystko zależy od samochodu. Jak dobry -koniecznie na płatnym. Jak maluch
          lu cienkuś - też (często kradną). A Meg powiedzieli fachowcy-policjanici, że
          takich nie kradną więc se może zotawiać gdzie chce:)
          • meg_s Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 09:11
            Gość portalu: Ee napisał(a):

> A Meg powiedzieli fachowcy-policjanci, że
            > takich nie kradną więc se może zostawiać gdzie chce:)

ha ha ha - ale śmieszne :-P
            a tak w ogóle to dotyczyło poprzedniego :-)
            • kolcero Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 09:21
              Meg!

Wychodzi na to, ze jezdzisz beemwica :))))
              • evek Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 11:08
                a myslalam, ze tylko mojego nie kradna ;O) az mnie zzera ciekawosc na temat
                twojego samochodu Meg - moze kiedys zaparkujemy obok siebie?! ;O)
                dzieki za wszystkie podpowiedzi! skorzystam na pewno :O)
                • meg_s Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 12:50
                  evek napisała:

> ...az mnie zzera ciekawosc na temat twojego samochodu ..

bardzo ładny - wiśniowy metalic :-) (tylko trochę tu i ówdzie rąbnięty)
                  • kolcero Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 13:25
                    meg_s napisała:

> evek napisała:
                    >
                    > > ...az mnie zzera ciekawosc na temat twojego samochodu ..
                    >
                    > bardzo ładny - wiśniowy metalic :-) (tylko trochę tu i ówdzie rąbnięty)

z drabina i kogutami??!!
                    • aka10 Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 13:39
                      Jaki wobec tego nalezy miec samochod w Gliwicach,zeby nie trzeba go bylo stac i
                      pilnowac?Znajomym na parkingu platnym ukradli radio...Pozdrawiam.
                      • kolcero Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 13:41
                        aka10 napisała:

> Jaki wobec tego nalezy miec samochod w Gliwicach,zeby nie trzeba go bylo stac
                        i
                        >
                        > pilnowac?Znajomym na parkingu platnym ukradli radio...Pozdrawiam.

czarne BMW
                        • aka10 Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 13:43
                          I twierdzisz,ze go na 100% nie ukradna?
                          • kolcero Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 13:53
                            aka10 napisała:

> I twierdzisz,ze go na 100% nie ukradna?

Predzej wysadza w powietrze :))

Ale tak powaznie, to: drogie auto: ukradna dla forsy,
                            pospolite na czesci, a grata gowniarze dla jaj.
                            jak komus to bedzie to pasowalo to ukradna je z parkingu, z garazu, z alarmem,
                            z Toba i bez Ciebie.
                            • aka10 Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 15:13
                              Czyli,ze nie ma zadnego,ktore by moglo stac w spokoju?A z tych
                              drozszych,porzadnych,to ktore sa najmniej "chodliwe"?Pozdrawiam.
                              • kolcero Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 15:18
                                aka10 napisała:

> Czyli,ze nie ma zadnego,ktore by moglo stac w spokoju?A z tych
                                > drozszych,porzadnych,to ktore sa najmniej "chodliwe"?Pozdrawiam.

Nie wiem. Nie jestes z branzy hiihihihihi
                                • aka10 Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 15:28
                                  Pozostaje mi wiec stawianie na strzezonym, z nadzieja,ze samochod bedzie
                                  stal,jak wroce.Brak samochodu powaznie komplikuje sprawe.Pozdrawiam.
                                  • Gość: Cyklista Re: bezpieczne parkowanie IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.03, 15:43
                                    A gdzie mozna postawic rower albo hulajnoge?
                                    • evek Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 15:56
                                      najlepiej blisko siebie ;O) ten towar cieszy sie znacznie wiekszym powodzeniem
                                      niz samochody chyba?!

pozdrawiam parkujacych!
                                      • Gość: Przechodzien Re: bezpieczne parkowanie IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.03, 16:03
                                        A wrotki albo buty?
                                        • Gość: Bosy co dalej? IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.03, 16:04
                                          skarpetek nie oddam!!!
                                          • kolcero Re: co dalej? 10.07.03, 16:13
                                            Gość portalu: Bosy napisał(a):

> skarpetek nie oddam!!!

Myslisz, ze byliby chetni? ;)
                                            • Gość: Bosy Re: co dalej? IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.03, 16:20
                                              odetchne jak sie przekonam.
                                              • kolcero Re: co dalej? 10.07.03, 16:22
                                                Zawsze masz wsparcie ( a raczej Twoje skarpetki ) w Green Peace :))))
                                                • Gość: Skarpetka Re: co dalej? IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.03, 16:24
                                                  Jak to milo poczuc sie pewnym
                                                  • kolcero Re: co dalej? 10.07.03, 16:45
                                                    Gość portalu: Skarpetka napisał(a):

> Jak to milo poczuc sie pewnym

...poczuc sie... jak to dwuznacznie brzmi hihihihihihiiih
                                                  • Gość: Dziura w skarpetce koniec IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.03, 16:53
                                                    A co mnie pozostalo?
                                    • macpor Re: bezpieczne parkowanie dla Cyklistów 10.07.03, 18:44
                                      Poważnie z tym rowerem? Polecam parking koło poczty z bardzo miłą obsługą -
                                      już kilka razy tam zostawiałem rower.
                                      Maciek
            • Gość: kunsek Re: bezpieczne parkowanie IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 21:01
              meg_s napisała:

> ha ha ha - ale śmieszne :-P

Wyczuwam, że poczułaś się urażona moim żartem.
              Widocznie nie został zauważony emotikon wskazujący na charakter mojej
              wypowiedzi. :((
              Pozwoliłem sobie na taki jej charakter idąc za Twoim przecież przykładem...

Jeśli to wyjaśnienie Ci nie wystarcza, przysięgam nie żartować w przyszłości -
              a za niemiły Ci mój post proszę pokornie o wybaczenie.

Pzdr.,
              Kunsek
              • meg_s Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 23:10
                Gość portalu: kunsek napisał(a):

> Wyczuwam, że poczułaś się urażona moim żartem.

ależ coś Ty !!!!
                po przeczytaniu Twojego postu obśmiałam się, ale nie przyszła mi do głowy
                odpowiednio cięta odpowiedź ;-)
                moje haslo "ale śmieszne" było odpowiedzią dla Ee : "A Meg powiedzieli fachowcy-
                policjanci, że takich nie kradną" - poczułam się urażona w imieniu mojego
                kochanego autka ;-)))
                • Gość: kunsek Re: bezpieczne parkowanie IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 12:02

Ufff, no to sie cieszę, że to tylko nieporozumienie :)

Uwagę: "a tak w ogóle to dotyczyło poprzedniego ('postu' - k.s.) :-) "
                  miałem podstawę 'przypisać' do mnie :)

Pozdrowienia, (również dla "Twego kochanego autka ;-))) "
                  ks.
                • Gość: Ee Re: bezpieczne parkowanie IP: *.necik.pl 11.07.03, 21:09
                  No wiesz - sama jeżdże pseudolimuzyną i nie śmiałabym się śmiać. Po prostu
                  istotnie jest widocznie wśród złodziei małe zapotrzebowanie na takie...
    • aka10 Re: bezpieczne parkowanie 12.07.03, 15:20
      No,i wlasnie znajomemu ukradziono czarne BMW.Spod domu.Slow mi brak....
      • Gość: Ee Re: bezpieczne parkowanie IP: *.necik.pl 12.07.03, 23:10
        Ale masz znajomych.......
        • aka10 Re: bezpieczne parkowanie 13.07.03, 20:48
          Dlaczego tak mowisz?Czy to cos negatywnego miec BMW?Moze mnie oswiecisz?
          Pozdrawiam:-)
          • Gość: ballest Re: bezpieczne parkowanie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.07.03, 21:03
            aka10 napisała:

> Dlaczego tak mowisz?Czy to cos negatywnego miec BMW?Moze mnie oswiecisz?
            > Pozdrawiam:-)

Tak, bo to czarne BMW! chyba ze na zagranicznych tablicach:-)

pyrsk
            ballest
            • kolcero Re: bezpieczne parkowanie 13.07.03, 21:30
              ...chyba ze na zagranicznych tablicach:-)...

np. UA hiiihihihii
              • aka10 Re: bezpieczne parkowanie 14.07.03, 10:08
                Na zagranicznych oczywiscie.Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka