evek 09.07.03, 18:15 jak czlowiek chce swoj samochod zostawic gdzies w Gliwicach, np. niedaleko Rynku, to co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kunsek Re: bezpieczne parkowanie IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 18:58 evek napisała: > jak czlowiek chce swoj samochod zostawic gdzies w Gliwicach, np. niedaleko > Rynku, to co polecacie? Parking (niestety płatny) między Pocztą Główną a hotelem Qubus (wjazd od Górnych Wałów. Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: bezpieczne parkowanie 09.07.03, 20:46 Pod Prosynchemmem na Wyszynskiego, ale tylko popoludniami i w weekendy- tez platny Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: bezpieczne parkowanie 09.07.03, 22:55 evek napisała: > jak czlowiek chce swoj samochod zostawic gdzies w Gliwicach, np. niedaleko > Rynku, to co polecacie? nie powiem - bo wszyscy się rzucą na "moje" miejsce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunsek Re: bezpieczne parkowanie IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 23:17 meg_s napisała: > nie powiem - bo wszyscy się rzucą na "moje" miejsce ;-) A to tak ładnie? W dodatku przyznawać się do sobkostwa, feee! ;) Ja bym się nie "rzucił" - mam swoje zaklepane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ee Re: bezpieczne parkowanie IP: 157.158.202.* 10.07.03, 08:36 A to wszystko zależy od samochodu. Jak dobry -koniecznie na płatnym. Jak maluch lu cienkuś - też (często kradną). A Meg powiedzieli fachowcy-policjanici, że takich nie kradną więc se może zotawiać gdzie chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 09:11 Gość portalu: Ee napisał(a): > A Meg powiedzieli fachowcy-policjanci, że > takich nie kradną więc se może zostawiać gdzie chce:) ha ha ha - ale śmieszne :-P a tak w ogóle to dotyczyło poprzedniego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 09:21 Meg! Wychodzi na to, ze jezdzisz beemwica :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 11:08 a myslalam, ze tylko mojego nie kradna ;O) az mnie zzera ciekawosc na temat twojego samochodu Meg - moze kiedys zaparkujemy obok siebie?! ;O) dzieki za wszystkie podpowiedzi! skorzystam na pewno :O) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 12:50 evek napisała: > ...az mnie zzera ciekawosc na temat twojego samochodu .. bardzo ładny - wiśniowy metalic :-) (tylko trochę tu i ówdzie rąbnięty) Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 13:25 meg_s napisała: > evek napisała: > > > ...az mnie zzera ciekawosc na temat twojego samochodu .. > > bardzo ładny - wiśniowy metalic :-) (tylko trochę tu i ówdzie rąbnięty) z drabina i kogutami??!! Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 13:39 Jaki wobec tego nalezy miec samochod w Gliwicach,zeby nie trzeba go bylo stac i pilnowac?Znajomym na parkingu platnym ukradli radio...Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 13:41 aka10 napisała: > Jaki wobec tego nalezy miec samochod w Gliwicach,zeby nie trzeba go bylo stac i > > pilnowac?Znajomym na parkingu platnym ukradli radio...Pozdrawiam. czarne BMW Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 13:43 I twierdzisz,ze go na 100% nie ukradna? Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 13:53 aka10 napisała: > I twierdzisz,ze go na 100% nie ukradna? Predzej wysadza w powietrze :)) Ale tak powaznie, to: drogie auto: ukradna dla forsy, pospolite na czesci, a grata gowniarze dla jaj. jak komus to bedzie to pasowalo to ukradna je z parkingu, z garazu, z alarmem, z Toba i bez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 15:13 Czyli,ze nie ma zadnego,ktore by moglo stac w spokoju?A z tych drozszych,porzadnych,to ktore sa najmniej "chodliwe"?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 15:18 aka10 napisała: > Czyli,ze nie ma zadnego,ktore by moglo stac w spokoju?A z tych > drozszych,porzadnych,to ktore sa najmniej "chodliwe"?Pozdrawiam. Nie wiem. Nie jestes z branzy hiihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 15:28 Pozostaje mi wiec stawianie na strzezonym, z nadzieja,ze samochod bedzie stal,jak wroce.Brak samochodu powaznie komplikuje sprawe.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyklista Re: bezpieczne parkowanie IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.03, 15:43 A gdzie mozna postawic rower albo hulajnoge? Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 15:56 najlepiej blisko siebie ;O) ten towar cieszy sie znacznie wiekszym powodzeniem niz samochody chyba?! pozdrawiam parkujacych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przechodzien Re: bezpieczne parkowanie IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.03, 16:03 A wrotki albo buty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bosy co dalej? IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.03, 16:04 skarpetek nie oddam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: co dalej? 10.07.03, 16:13 Gość portalu: Bosy napisał(a): > skarpetek nie oddam!!! Myslisz, ze byliby chetni? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bosy Re: co dalej? IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.03, 16:20 odetchne jak sie przekonam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: co dalej? 10.07.03, 16:22 Zawsze masz wsparcie ( a raczej Twoje skarpetki ) w Green Peace :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skarpetka Re: co dalej? IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.03, 16:24 Jak to milo poczuc sie pewnym Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: co dalej? 10.07.03, 16:45 Gość portalu: Skarpetka napisał(a): > Jak to milo poczuc sie pewnym ...poczuc sie... jak to dwuznacznie brzmi hihihihihihiiih Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziura w skarpetce koniec IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.03, 16:53 A co mnie pozostalo? Odpowiedz Link Zgłoś
macpor Re: bezpieczne parkowanie dla Cyklistów 10.07.03, 18:44 Poważnie z tym rowerem? Polecam parking koło poczty z bardzo miłą obsługą - już kilka razy tam zostawiałem rower. Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunsek Re: bezpieczne parkowanie IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 21:01 meg_s napisała: > ha ha ha - ale śmieszne :-P Wyczuwam, że poczułaś się urażona moim żartem. Widocznie nie został zauważony emotikon wskazujący na charakter mojej wypowiedzi. :(( Pozwoliłem sobie na taki jej charakter idąc za Twoim przecież przykładem... Jeśli to wyjaśnienie Ci nie wystarcza, przysięgam nie żartować w przyszłości - a za niemiły Ci mój post proszę pokornie o wybaczenie. Pzdr., Kunsek Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: bezpieczne parkowanie 10.07.03, 23:10 Gość portalu: kunsek napisał(a): > Wyczuwam, że poczułaś się urażona moim żartem. ależ coś Ty !!!! po przeczytaniu Twojego postu obśmiałam się, ale nie przyszła mi do głowy odpowiednio cięta odpowiedź ;-) moje haslo "ale śmieszne" było odpowiedzią dla Ee : "A Meg powiedzieli fachowcy- policjanci, że takich nie kradną" - poczułam się urażona w imieniu mojego kochanego autka ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunsek Re: bezpieczne parkowanie IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 12:02 Ufff, no to sie cieszę, że to tylko nieporozumienie :) Uwagę: "a tak w ogóle to dotyczyło poprzedniego ('postu' - k.s.) :-) " miałem podstawę 'przypisać' do mnie :) Pozdrowienia, (również dla "Twego kochanego autka ;-))) " ks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ee Re: bezpieczne parkowanie IP: *.necik.pl 11.07.03, 21:09 No wiesz - sama jeżdże pseudolimuzyną i nie śmiałabym się śmiać. Po prostu istotnie jest widocznie wśród złodziei małe zapotrzebowanie na takie... Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: bezpieczne parkowanie 12.07.03, 15:20 No,i wlasnie znajomemu ukradziono czarne BMW.Spod domu.Slow mi brak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ee Re: bezpieczne parkowanie IP: *.necik.pl 12.07.03, 23:10 Ale masz znajomych....... Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: bezpieczne parkowanie 13.07.03, 20:48 Dlaczego tak mowisz?Czy to cos negatywnego miec BMW?Moze mnie oswiecisz? Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: bezpieczne parkowanie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.07.03, 21:03 aka10 napisała: > Dlaczego tak mowisz?Czy to cos negatywnego miec BMW?Moze mnie oswiecisz? > Pozdrawiam:-) Tak, bo to czarne BMW! chyba ze na zagranicznych tablicach:-) pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: bezpieczne parkowanie 13.07.03, 21:30 ...chyba ze na zagranicznych tablicach:-)... np. UA hiiihihihii Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: bezpieczne parkowanie 14.07.03, 10:08 Na zagranicznych oczywiscie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś