Dodaj do ulubionych

Tenneco praca - opinie

IP: *.eranet.pl 23.04.08, 22:06
Mam możliwość podjęcia pracy (operator wózka widłowego) w Tenneco
Polska w Gliwicach (ul.Bojkowska).
Proszę o opinie osoby znające tą firmę - warto się tam zatrudnić czy
nie (atmosfera, zarobki wymagania itd...) ?
Otrzymałem też inne oferty i nie wiem, co wybrać.
Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Re: Tenneco praca - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.08, 19:42
      Nawet o tym nie myśl tam mają ludzi za śmieci . Za moich czasów rotacja
      personelu sięgała 70-80%
      • Gość: kojot Re: Tenneco praca - opinie IP: *.eranet.pl 24.04.08, 20:44
        Za Twoich czasów czyli kiedy ?
        Choć zazwyczaj takie sprawy szybko się nie zmieniają...
        Niestety to kolejna informacja w takim tonie.
        Cóż, przynajmniej wiem, na czym stoję.
        Dzięki za opinię.
        Ja pracowałem w:
        - Makro w Zabrzu
        - Centrum Dystrybucyjnym LIDL w Strefie (Gliwice)
        Mogę podzielić się informacjami z innymi.
        Dość ofiar bezwzględnych pracodawców !
        Pozdrawiam.
        • Gość: Jacek Re: Tenneco praca - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 08:26
          2001-2005 jak nie musisz to nie idz tam
        • Gość: dawidooow Re: Tenneco praca - opinie IP: *.galileusz.pl 04.02.15, 20:49
          To jak wygláda w Lidlu w Gliwicach, bo mog?em tam robic, ale sobie darowalem?
    • Gość: tl Re: Tenneco praca - opinie IP: *.henet.pl 25.04.08, 18:03
      Co tu wybierac?
      Idz tam gdzie najwiecej płacą.
    • Gość: M Re: Tenneco praca - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 19:47
      Napisze tylko jedno nie warto !!!
    • Gość: pracownik Tenneco Re: Tenneco praca - opinie IP: *.252.53.6.internetia.net.pl 09.12.14, 12:04
      08 12 2014 roku ludzie dowiedzieli się ze jest jakaś premia przedświąteczna , sami od siebie ,ale dostało ją prawdopodobnie 5 osób z 11 osób pracujących na brygadzie , nie wiadomo o co tu chodzi w tym dzieleniu wszyscy zapieprzają kiedy zachodzi potrzeba ,chodzi o brygadę u Olka.Ludzie są teraz podejrzliwi że jeden na drugiego chyba musi donosić i za to otrzymują premię ,ale mimo to są święta i jakieś reguły powinny obowiązywać .
      • Gość: mario Re: Tenneco praca - opinie IP: *.30.50.104.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.02.15, 15:41
        Prali mi mózg 10 lat myślałem ze jestem twardy ale nastąpiła kumulacja i malo nie skończyłem na tamtym świecie we środę o 20:-estej na krajowej 88
        • Gość: marion. Re: Tenneco praca - opinie IP: *.158.219.47.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.06.15, 15:49

Nigdy nie ta firma .tam ludzi nazywa się mięso. Jak masz jaja to niektórym możesz przypie.........ic.
          • Gość: mario Re: Tenneco praca - opinie IP: *.31.140.146.rybnet.pl 04.09.15, 07:53
            popieram - ludzie jak śmieci - liczą się tylko wyniki - kadra niższego szczebla - ludzie oderwani od pługa co chcą się szybko wybić - zwłaszcza dział rur w Rybniku i majsterek R.R

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka