strasznie_nie_lubie_oszolomow 11.08.08, 11:52 jak wam się miasto nie podoba to jedźcie z bereklonikiem do katowic - miejsca jego preferencji i miłości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bereklon Re: berecioły i pieczyoszołomy 11.08.08, 12:06 Tak bo my chcemy aby Gliwice były takie ładne jak Katowice są teraz.dlatego cała ekipa zf powinna się wynieść wtedy przyjdzie czas na upiększenie miasta Odpowiedz Link Zgłoś
strasznie_nie_lubie_oszolomow Re: berecioły i pieczyoszołomy 11.08.08, 12:07 ale w katowicach to nie wasza ekipa rządzi, więc skąd założenie takie? Odpowiedz Link Zgłoś
bereklon Re: berecioły i pieczyoszołomy 11.08.08, 12:12 ale tam też niema ZF uszok zdecydowanie jest lepszy od frankiewicza ale u nas uszok nie zostanie prezydentem.człowiekiem porównywalnie dobrym do uszoka jest marek berezowski dlatego jego powinniśmy poprzeć i walczyć z lenistwem frankiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
strasznie_nie_lubie_oszolomow Re: berecioły i pieczyoszołomy 11.08.08, 12:30 bereklon wymamrotał: > ale tam też niema ZF uszok zdecydowanie jest lepszy od frankiewicza ale u nas u > szok nie zostanie prezydentem.człowiekiem porównywalnie dobrym do uszoka jest m > arek berezowski dlatego jego powinniśmy poprzeć i walczyć z lenistwem frankiewi > cza hahha, aleś wydumał hahahaha. Super dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gprs Re: berecioły i pieczyoszołomy IP: *.gprs.plus.pl 11.08.08, 15:02 hehe, poczytaj sobie może najpierw choćby to, co katowiczanie piszą o Uszoki na tamtejszym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: berecioły i pieczyoszołomy 11.08.08, 15:10 > uszok zdecydowanie jest lepszy od frankiewicza Najwyraźniej wróżysz z fusów na zasadzie wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Miałem do czynienia z oboma panami i zapewniam cię, że nie ma w woj. sląskim wiekszego burdelu niz w Urzędzie Miasta Katowice. > człowiekiem porównywalnie dobrym do uszoka jest m > arek berezowski > arek berezowski dlatego jego powinniśmy poprzeć i walczyć z lenistwem frankiewi > cza Wolę walczyć z lenistwem Berezowskiego, co to wyśle byle gdzie byle jakie pismo i bryluje w towarzychu, jako mądrala. Tacy, co to chcieli dobrze, a dobrymi checiami piekło brukowano. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_magistracki Re: berecioły i pieczyoszołomy 11.08.08, 15:37 pr51 napisał: > nie ma. Miałem do czynienia z oboma panami i zapewniam cię, że nie > ma w woj. sląskim wiekszego burdelu niz w Urzędzie Miasta Katowice. Dokładnie - potwierdzam. Ale Uszok to może jakiś ziomuś naszego gdgliwickiego zakały, więc pisze te brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic pr51 to gej ? IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.08, 22:12 Miałem do czynienia z oboma panami i zapewniam cię, że nie > ma w woj. sląskim wiekszego burdelu niz w Urzędzie Miasta Katowice. Kiedyś zasugerowałem ci moje podejrzenie, toś sie bardzo obruszył;-) A dziś walisz publicznie bez zahamowań ~*moj pe er cieczku*~.-) Odpowiedz Link Zgłoś
bereklon Re: berecioły i pieczyoszołomy 11.08.08, 12:07 jak wam się miasto nie podoba to jedźcie z bereklonikiem do katowic - miejsca jego preferencji i miłości. raczej miejsce z którego warto brać przykład Odpowiedz Link Zgłoś
strasznie_nie_lubie_oszolomow Re: berecioły i pieczyoszołomy 11.08.08, 12:08 o tym właśnie jest artykuł, czytałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: berecioły i pieczyoszołomy 11.08.08, 16:49 > jak wam się miasto nie podoba to jedźcie z bereklonikiem do > katowic - miejsca jego preferencji i miłości. > > raczej miejsce z którego warto brać przykład Urząd Miasta Katowice przypomina wielki burdel. Branie z tego przykładu jest jakims niesmacznym dowcipem bereklona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic pr51 oszołomiał:-) IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.08, 21:59 > > Urząd Miasta Katowice przypomina wielki burdel. Branie z tego > przykładu jest jakims niesmacznym dowcipem bereklona. Bredzący oszołomie przestań pier..... tutaj takie głupoty, bo te prymitywne trolle tutaj i ich cz.kapturek to kupią i pojadą sie tam pierd....;-) Odpowiedz Link Zgłoś