Gość: basia IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 20.08.08, 11:11 facet walczy dla naszego miasta jak lew!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lin Re: prawda o Frankiewiczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 12:10 Jak ten lew spod willi Caro! Dokładnie tak!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: prawda o Frankiewiczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 12:21 Walczy jak lew zeby A4 byla platna, zeby tiry jezdzily po centrum Gliwic, zeby wielkie firmy przewozowe mialy zysk ze zniszczenia Gliwic, no i zeby on i jego kumple mieliu zysk. Koniec walki. Odpowiedz Link Zgłoś
strasznie_nie_lubie_oszolomow co za brednie 20.08.08, 12:38 co jeszcze wymyślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: co za brednie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 17:45 strasznie_nie_lubie_oszolomow napisała: "strasznie_nie_lubie_oszolomow " a ja jeszcze wiencyj! Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: prawda o Frankiewiczu 20.08.08, 13:14 > Walczy jak lew zeby A4 byla platna, zeby tiry jezdzily po centrum Gliwic, zeby > wielkie firmy przewozowe mialy zysk ze zniszczenia Gliwic Jestem ciekaw, czy najpierw pekniesz ze złości, czy ze zidiocenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: prawda o Frankiewiczu IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.08, 21:12 > > Jestem ciekaw, Jak zwykle bredzący;-) > czy najpierw pekniesz ze złości, A co, ty już pęknąłeś? > czy ze zidiocenia? Już ci nie grozi, bo z idiocenie masz wrodzone:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krista Re: prawda o Frankiewiczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 21:55 > > Jestem ciekaw, czy najpierw pekniesz ze złości, czy ze zidiocenia? ty sie wez za robote a nie pisz tyle, lubu dubu lubu dubu jarzabek. Odpowiedz Link Zgłoś