Dodaj do ulubionych

Kalisz - sport

26.08.07, 21:02
Witam serdecznie wszystkich milosnikow sportu.jako ze nie mozna utworzyc
narazie osobnego forum o kaliskim sporcie proponuje abysmy tu pokazali jak
bardzo ten temat nas interesuje.im liczniej bedziemy o tym pisac tym predzej
mamy szanse na osobne forum.drodzy kaliszanie licze na was.
Obserwuj wątek
    • ksiestwokaliskie Re: Kalisz - sport 26.08.07, 21:05
      Najlepiej zakładać wątki do nowego podforum tak, jak robiliśmy to przed
      "Calisianami", np. "Sport(1) - nazwa wątku". Będzie przejrzyście i wygodnie.
      Powodzenia:)
    • wolf2007 no to zaczynamy - pilka nozna 26.08.07, 21:06
      wlasciwie to juz na sam poczatek mam pytanie.jakie my mamy kluby pilkarskie i na
      jakim szczeblu one obecnie graja.wstyd przyznac ale chociaz jestem wielkim
      milosnikiem pilki to akurat o naszych zespolach nie wiem prawie nic.zdazylem sie
      zorientowac ze w 4 lidze gra calisia.ponadto mamy jakis kks 1925 i chyba w a
      klasie gra. mamy cos wiecej?
      • ksiestwokaliskie Re: no to zaczynamy - pilka nozna 26.08.07, 21:08
        Zakładaj nowe wątki, a nie pisz wszystkiego w jednym - inaczej nie ma szans na
        nowe podforum.
        • wolf2007 Re: no to zaczynamy - pilka nozna 26.08.07, 21:11
          tzn? ja jestem nowy i nie bardzo wiem o co chodzi.
          • ksiestwokaliskie Re: no to zaczynamy - pilka nozna 26.08.07, 21:18
            O rany, piszę po raz kolejny - zakładaj nowe wątki (i najlepiej numeruj je, tak
            jak pokazałem Tobie - i innym zainteresowanym) o tematyce kalisko-sportowej, a
            nie pisz wszystkiego w jednym temacie. Mając jeden duży wątek sportowy nie ma
            szans na otwarcie nowego podforum.
            • wolf2007 Re: no to zaczynamy - pilka nozna 26.08.07, 21:22
              czyli jak dobrze rozumiem na glownym forum kalisza zakladac watek np
              Kalisz-sport(2) i tam nowy temacik?
              • ksiestwokaliskie Re: no to zaczynamy - pilka nozna 26.08.07, 21:28
                No prawie. Rób(cie) np. tak: "Sport(1) - tu temat" i tam niech dyskusje będą
                prowadzone. Proste, prawda? :)
                • wolf2007 Re: no to zaczynamy - pilka nozna 26.08.07, 21:30
                  spoko juz zalapalem
                  • ksiestwokaliskie Re: no to zaczynamy - pilka nozna 26.08.07, 21:32
                    Nie załapałeś. Sam otworzyłem wątek do nowego podforum, tak by już nikt nie miał
                    wątpliwości i wiedział co i jak.

ps.przy okazji piszę teraz post numer 20 000 na naszym forum!
                    • paul50 Re: no to zaczynamy - pilka nozna 26.08.07, 23:52
                      Swego czasu było głośno o reaktywacji skecji piłki recznej.Miał powstac klub Szczypiorno Kalisz o ile pamietam.Pisano o sekcji meskiej i żeńskiej.Cos z tego wyszło ?Ma ktos jakies informacje ?
                      • ksiestwokaliskie Re: no to zaczynamy - pilka nozna 27.08.07, 00:07
                        Klub istnieje jako Szczypiorno Calisia Kalisz, ale co dalej to nie wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka