Dodaj do ulubionych

concerto grosso

26.02.10, 18:31
czy giovanile musicista ? smile

Bo cos dzis cicho smile
Obserwuj wątek
    • kogucik.2972 Re: concerto grosso 26.02.10, 18:32
      jak ostatni raz tu byłem, to chlali pod piwospadem... nie poczekali, pewnie gdzieś tam leżą.
      • teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 18:33
        Piwospad wysechl, niestety sad
        • kogucik.2972 Re: concerto grosso 26.02.10, 18:34
          taaa... wysechł... sam to on nie wysechł !
          • debi_bebi Re: concerto grosso 26.02.10, 18:40
            Chcesz powiedzieć, że kktoś go odessał do ostatniej kropelki? smile
            • kogucik.2972 Re: concerto grosso 26.02.10, 18:46
              bardzo ciekawe kto....
              • debi_bebi Re: concerto grosso 26.02.10, 19:13
                Też mnie to intryguje niepomiernie, ale chyba wiem, jak to ustalić. Trzeba wziąć
                centymetr krawiecki i wymierzyć, kto ma najbardziej okrągły brzuszek smile
                • kogucik.2972 Re: concerto grosso 26.02.10, 19:21
                  mam chyba szybszy sposób... ci co się nie odzywają - znaczy, że leżą gdzieś tam po doszczętnym osuszeniu źródełka... suspicious

debi_bebi napisała:

> Też mnie to intryguje niepomiernie, ale chyba wiem, jak to ustalić. Trzeba wzią
                  > ć
                  > centymetr krawiecki i wymierzyć, kto ma najbardziej okrągły brzuszek smile

• debi_bebi Re: concerto grosso 26.02.10, 19:29
                    Albo też udali się na poszukiwanie kolejnego smile
                    • kogucik.2972 Re: concerto grosso 26.02.10, 19:32
                      no to super.. zostaliśmy we czwórkę, do picia nic, do żarcia nic, dobrze, że chociaż dwa na dwa wyszło... to co robimy... ? brydżyka ? big_grin
                      • debi_bebi Re: concerto grosso 26.02.10, 19:38
                        Sądzę, że przy podziale na pary do brydża mógłby zaistnieć niejaki problem,
                        który na szczęście nie zaistnieje, bo ja nie umiem grać w brydża smile
                        • kogucik.2972 Re: concerto grosso 26.02.10, 20:05
                          to tak jak i ja... big_grin, ale liczyłem, że na mojego brydżyka, ktoś rzuci ciekawszą propozycję... big_grin

debi_bebi napisała:

> Sądzę, że przy podziale na pary do brydża mógłby zaistnieć niejaki problem,
                          > który na szczęście nie zaistnieje, bo ja nie umiem grać w brydża smile

• debi_bebi Re: concerto grosso 26.02.10, 20:33
                            Tylko mi nie mów, że pomyślałeś o ....suspicious
                      • debi_bebi Re: concerto grosso 26.02.10, 19:51
                        Kurczak, słyszałeś? Tankowanie w toku smile
        • kam_ea Re: concerto grosso 26.02.10, 18:35
          przysnęłam i Tubisiowe wrzaski mnie obudziły smilejak fajnie drzemnąc
          sobie w piatkowy wieczór smile
          • teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 19:01
            Znow jakis glupkowary hardycor? Wcale nie wrzeszczalem smile
            • kam_ea Re: concerto grosso 26.02.10, 19:10
              ciepły męski głos to Twój? smile
              • teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 19:13
                sznapsbaryton smile
            • kogucik.2972 Re: concerto grosso 26.02.10, 19:12
              ja widzę, żeś Ty zagorzałym fanem Hardego... suspicious wszystko Ci się kojarzy.... big_grin
              • debi_bebi Re: concerto grosso 26.02.10, 19:18
                Tubiś jak najbardziej nadaje się na rzepa. On tak lubi czepiać się, że aż
                dziwne, że jeszcze jest na miejscu, zamiast gdzieś na antypodach smile
                • teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 19:29
                  Albo na Saskiej Kepie smile
                  • debi_bebi Re: concerto grosso 26.02.10, 19:36
                    Gdziekolwiek. Aż dziw bierze, że to Twoje rzepiostwo jeszcze nigdzie Cię nie
                    wywiodło, skoro rzep wędruje przyczepiony tam, gdzie go tylko obiekt
                    przyczepności zaniesie. Zupełnie nie umiem sobie tego wytłumaczyć smile
                    • teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 19:56
                      Wywiodlo tam, gdzie mi dobrze smile
                      • debi_bebi Re: concerto grosso 26.02.10, 20:03
                        To lepiej niech się Tubiś nie czepia, bo go może wywlec gdzie indziej tongue_out
                        • teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 20:13
                          Nie wywieje. Co najwyzej przywieje na weekend. Taki halny co to
                          przychodzi i wieje dalej smile
              • rudka.a Re: concerto grosso 26.02.10, 19:31
                kogucik.2972 napisał:

> ja widzę, żeś Ty zagorzałym fanem Hardego... suspicious wszystko Ci się
                kojarzy...
                > . big_grin

Jeszcze długo będzie fanem...takich smarów nie dostaje się
                codziennie na oczach wszystkich.
                • teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 19:38
                  sama se nasmaruj miedzy nogami, bo dawno zaschlo i pajeczyna
                  zaroslo smile
                  • leziox Re: concerto grosso 26.02.10, 19:43
                    HAHAHAHAHAA,no pieknie.
                    Informuje tez iz piwospad nie wysechl.Rzeka piwa zostala skierowana do ujecia
                    prowadzacego do olbrzymich podziemnych zbiornikow w celu ich
                    napelnienia.Punktualnie od polnocy rzeka zaczyna plynac znowu a piwospad
                    funkcjonowac.
                    • kogucik.2972 Re: concerto grosso 26.02.10, 20:06
                      fajnie, będzie więcej dla mnie... bo o północy to tylko ja tu kukam big_grin
                      byś chociaż lustro postawił, żebym miał do czego pić...
                  • rudka.a Re: concerto grosso 26.02.10, 19:44
                    Spadaj durniu.
                    • teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 20:00
                      twojego hardyego tu nie ma, wiec nie ma kto spadac, pedofilko
                      • kogucik.2972 Re: concerto grosso 26.02.10, 20:11
                        Tubiś ! idź Ty poszukaj tej swojej czerwonej torebki, może Ci przejdzie ... no quźwa - jak do dziołchy ?!
                        • teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 20:17
                          Lubie Cie , wiec mala prosba- nie kompromituj sie smile Ta torebka to
                          na poziomie hardycora smile
                          • rudka.a Re: concerto grosso 26.02.10, 20:20
                            Tubiś..pogadaj sobie...mnie to lata, co bełkoczesz!
                            Już większego durnia nie możesz z siebie zrobic!
                            • teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 20:21
                              wiekszego od ciebie? nie da sie....
                              • rudka.a Re: concerto grosso 26.02.10, 20:22
                                Poszedł mi stąd!
                                • teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 20:25
                                  nie jestes u siebie ryza pi...o smile mozesz mi naskoczyc na kant, a
                                  jak zeby umyjesz to nawet w dupe pocalowac smile
                                  • rudka.a Re: concerto grosso 26.02.10, 20:27
                                    Ty beznadziejny, chamski wymoczku...goń się!
                                    przestań chlac te bełty, bo juz nie kontaktujesz zupełnie!
                                    • teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 20:31
                                      www.youtube.com/watch?v=AO8h6PsdNuw
                                      • rudka.a Re: concerto grosso 26.02.10, 20:32
                                        Jak zwykle...null
                                        • teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 20:35
                                          wiec postaraj sie by nie byc tym nullem.
                                          • rudka.a Re: concerto grosso 26.02.10, 20:46
                                            Nie przynudzaj juz i idż w kimono.
                                            • kogucik.2972 Re: concerto grosso 26.02.10, 20:57
                                              i coś się wali na GW znowu, bo posty wchodzą po 20 min....
                                              • rudka.a Re: concerto grosso 26.02.10, 21:02
                                                Ktoś jednak czuwa nad namiwink
                          • kogucik.2972 Re: concerto grosso 26.02.10, 20:42
                            Tubisiu - albo Ty za mało wypiłeś, albo za dużo.... na jedno wychodzi... no też Cię lubię, dlatego nie mogę na to patrzeć...

teletoobis napisał:

> Lubie Cie , wiec mala prosba- nie kompromituj sie smile Ta torebka to
                            > na poziomie hardycora smile

• teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 20:43
                              Stad wniosek, ze trza sie razem urznac jak niemowleta smile
                          • kogucik.2972 Re: concerto grosso 26.02.10, 20:56
                            no ...też Cię lubię,(tylko co ludzie powiedzą... big_grin ) dlatego nie mogę na to patrzeć...

a torebkę to przecież nie ja wymyśliłem... big_grin w telewizorze mówili... big_grin

teletoobis napisał:

> Lubie Cie , wiec mala prosba- nie kompromituj sie smile Ta torebka to
                            > na poziomie hardycora smile

• teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 21:13
                              Skakales jeszcze z jajka na jajko jak ludzie wymyslili prawde ze
                              telewizja klamie smile
                              • kogucik.2972 Re: concerto grosso 26.02.10, 21:14
                                komuś wierzyć trzeba....

teletoobis napisał:

> Skakales jeszcze z jajka na jajko jak ludzie wymyslili prawde ze
                                > telewizja klamie smile

• teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 21:15
                                  polecam Rydzyka smile
                                  • kogucik.2972 Re: concerto grosso 26.02.10, 21:17
                                    no więc właśnie..... się zasłuchałem....big_grin

teletoobis napisał:

> polecam Rydzyka smile

• teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 21:19
                                      a znasz mlodzy czlowieku 3 slowa do ojca prowadzacego?
                                      • teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 21:21
                                        P.S one sie bron boze nie odnosza do ciebie. Co najwyzej do
                                        koompla smile
                                      • kogucik.2972 Re: concerto grosso 26.02.10, 21:22
                                        nie dziaduniu...podpowiedz... big_grin
                                        • teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 21:33
                                          samara16.wrzuta.pl/audio/5RSjW7eag4z/3_slowa_do_ojca_prowadzacego.....
                                          • teletoobis Mlody, a jak bedziesz chcial pogotowac... 26.02.10, 21:49
                                            interwojt.wrzuta.pl/audio/9N3J26pV4Jx/gotuj_z_radiem_maryja_-_salatka_z_cukini
                                            • kogucik.2972 Re: Mlody, a jak bedziesz chcial pogotowac... 26.02.10, 22:44
                                              dziaduniu.... nie prowokuj.... wiesz jaka ta młodzież dzisiaj... big_grin

www.dziennik.pl/files/archive/00004/Czy__Teletubisie__s___4392a.jpg
                                              teletoobis napisał:

> interwojt.wrzuta.pl/audio/9N3J26pV4Jx/gotuj_z_radiem_maryja_-_salatka_z_cukini

• teletoobis Re: Mlody, a jak bedziesz chcial pogotowac... 26.02.10, 22:51
                                                Wiesz- prawie nigdy nie otwieram podawane linki bo to po prostu
                                                pier....e. Tym razem otwarlem....i srodze sie zawiodlem. Myslalem ze
                                                stac Cie na wiecej
                                                • kogucik.2972 Re: Mlody, a jak bedziesz chcial pogotowac... 26.02.10, 22:55
                                                  Tubi - zapewniam Cię, że stać... stać.... ale po co masz się o tym przekonywać. Naprawdę, mimo wszystko Cię lubię......wolałbym się więc napić w miłej atmosferze....

teletoobis napisał:

> Wiesz- prawie nigdy nie otwieram podawane linki bo to po prostu
                                                  > pier....e. Tym razem otwarlem....i srodze sie zawiodlem. Myslalem ze
                                                  > stac Cie na wiecej

• teletoobis Re: Mlody, a jak bedziesz chcial pogotowac... 26.02.10, 23:00
                                                    a co temu przeszkadza? 3 strzaly i nie ma hardycora i hulej dusza smile
                                                  • kogucik.2972 Re: Mlody, a jak bedziesz chcial pogotowac... 26.02.10, 23:06
                                                    mnie takie rozrywki nie bawią.... ale jak muszę, to finał niektórzy już znają...

teletoobis napisał:

> a co temu przeszkadza? 3 strzaly i nie ma hardycora i hulej dusza smile

• debi_bebi Re: concerto grosso 26.02.10, 19:48
                    Dzik jest wielki,
                    dzik jest zły,
                    dzik ma bardzo wielkie kły!
                    Kto zobaczy w lesie dzika,
                    ten na drzewo szybko zmyka!
                    • flisy Re: concerto grosso 26.02.10, 19:52
                      debi_bebi napisała:

> Dzik jest wielki,
                      > dzik jest zły,
                      > dzik ma bardzo wielkie kły!
                      > Kto zobaczy w lesie dzika,
                      > ten na drzewo szybko zmyka!

Dzik jest dziki
                      Dzik jest zły
                      Dzik ma bardzo ostre kły
                      Kto spotyka w lesie dzika
                      Ten na drzewo szybko zmyka

Tak to było tongue_outtongue_out:tongue_out big_grin
                      • debi_bebi Re: concerto grosso 26.02.10, 19:54
                        O, dzięki, że sprostowałeś, bo ja tak wydeklamowałam, jak pamiętałam smile
                        • leziox Re: concerto grosso 26.02.10, 19:56
                          No wlasnie mnie tez nie pasowalo z tym wielkim.Ale Flisy byl szybszy.
                          • debi_bebi Re: concerto grosso 26.02.10, 20:02
                            Moje uznanie za refleks i pamięć, Panowie Flisy i Leziox smile
                    • leziox Re: concerto grosso 26.02.10, 19:53
                      Z tym to jest prawda ale nie do konca.Ten zmyka kto zdazy.
                      Kiedys przy wakacyjnym wyrebie lasu stado dzikow uciekajacych przed halasem i
                      gnajacych w glebokich paprociach omal nie zabralo mnie autostopem ze soba,bo
                      drzewo bylo za daleko.Na szczescie nie byly to dziki krotkowidze.Kumpel mial zas
                      powazne problemy z zejsciem z drzewa na ktore nie wiadomo jak wlazl.
                      • debi_bebi Re: concerto grosso 26.02.10, 20:00
                        Sam teraz widzisz, że gdyby taki RZEP przyczepił był się do dzikiego ogona, to
                        już by go dawno nie było tam, gdzie był smile
                      • debi_bebi Re: concerto grosso 26.02.10, 20:04
                        To jest właśnie zagadka - jak się włazi na drzewo, kiedy nie potrafi się wleźć
                        na drzewo? Ha!
                        • leziox Re: concerto grosso 26.02.10, 21:29
                          Ktos musi tego co nie umie wchodzic na drzewo,poszczuc zle nastrojonym
                          dzikiem,ktory ma codziennie taki szampanski humor jak nasz forumowy ulubieniec.
                          • teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 21:40
                            Daj juz spokoj ryzej. Ona jest wystarczajaco bidna smile
                            • leziox Re: concerto grosso 26.02.10, 21:42
                              Nie uderzylem wprawdzie w stol ale nozyce same sie odezwaly.
                              • teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 21:44
                                nozyce milcze Leziu sliczny smile Ba! nozyce schowaly sie za swa
                                czerwona czupryne smile
                                • leziox Re: concerto grosso 26.02.10, 21:47
                                  Wszedzie widzisz ta Ruda.Niedlugo wsadza cie zaslinionego w kaftanik a ty dalej
                                  bedziesz sie szamotac i belkotac:rudarudarudarudaaaaaaa....
                                  Poza tym do mnie niezbyt ta slicznosc pasuje.Ale jak sie powie:Tubisiu
                                  sliczny!to mozna tylko z toba tenze zwrot zidentyfikowac.
                                  Po prostu pasuje do ciebie na zasadzie przeciwienstw.
                                  • teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 21:52
                                    Zjednym z czym mioge sie zgodzic, to ta moja antyslicznosc. Cozx,
                                    bog poskapil sad
                                    A ryzej nie widze wszedzie. W mych erotycznytch snach nie wystepuje.
                                    • leziox Re: concerto grosso 26.02.10, 22:08
                                      Nic dziwnego,jak sie juz takiego nic nie sni,,,
                                      • teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 22:16
                                        pomimo, ze nic takiego sie nie sni smile
                          • debi_bebi Re: concerto grosso 26.02.10, 22:22
                            Lezio, jak myślisz, co by dzik powiedział na rachatłukum? Zatkałoby go
                            dokumentnie? smile
                            • teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 22:24
                              No to teraz nie doczekam sie odpowiedzi Lezia na watku o
                              motocyklach. Bedzie szukal co to takiego "rachatłukum"
                              • debi_bebi Re: concerto grosso 26.02.10, 22:27
                                1 zasada taktyki wojennej Debi: odwróć uwagę przeciwnika od celu big_grin
                                • teletoobis Re: concerto grosso 26.02.10, 22:33
                                  To Ty juz wiesz co jest moim celem? smile
                                • leziox Re: concerto grosso 26.02.10, 22:35
                                  To takie cos do zarcia zdaje sie,slodkie i z turczyzna ma cos do czynienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka