z_oddali 03.07.10, 21:25 dzisiejszy dzień? I dlaczego tak szybko minął Jak to jest, że w sobotę czas tak szybko biegnie? Bry wieczór Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Gdzie się podział 03.07.10, 21:26 Wieczór bry.Ja mysle ze to agenci obcych wywiadow znowu cos intryguja,spiskuja,knuja i ogolnie mácá,jako ze jutro wybory.No i wzieli jeszcze kawalek dnia ukradli.Czlek nigdy nie wie,kto go akurat obserwuje lub mu co buchnác chce. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Gdzie się podział 03.07.10, 21:32 Myślisz, że to faceci w czerni? Niech się nie martwią jutro pójdę spełnić swój obywatelski obowiązek Dzień jakoś się zawieruszył, ale takich słonecznych to może być więcej. Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie się podział 03.07.10, 21:33 Diabli ich wiedza tych w czerni czy w bieli,najwyrazniej jednak ktos zabierajac nam cenne minuty z dzisiejszego dnia wie co robi. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Gdzie się podział 03.07.10, 21:36 Czy ja w takim razie mogę zaprotestować, niech nie biorą, co nie ich... A w ogóle to przecież ich nie zapraszałam. Po prawdzie nikogo nie zapraszałam Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Gdzie się podział 03.07.10, 21:33 Bo jak co jest przyjemne, to czas zapiernicza niemiłosiernie... Dziś było cieplutko, piwo w Sopocie zimnniutkie, spotkanie udane....i o to chodzi Dobry... Odpowiedz Link
exman Re: Gdzie się podział 03.07.10, 21:35 mi akurat dzisiaj pasowało, a jutro jestem w Gdyni. Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Gdzie się podział 03.07.10, 21:44 Ja tez jutro Gdynię odwiedzę, w samo południe. Mam nadzieję,że owocnie....zaliczenie Odpowiedz Link
z_oddali Re: Gdzie się podział 03.07.10, 21:38 No, nie Wy mi to specjalnie robicie z tym Sopotem i podobnymi? A ja ciągle nie byłam nad morzem... Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Gdzie się podział 03.07.10, 21:52 Na weekend zawsze możesz podskoczyć nad morze, czy nad jezioro Z_oddali. Piękniuśki był dziś dzień, w sam raz na spacer plazą lub ścieżkami nadmorskimi. Cichutko powiem, że byłam w Sopocie i jest happy. Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Gdzie się podział 03.07.10, 22:03 milky_way_1 napisała: > Cichutko powiem, że byłam w Sopocie i jest happy. To może nawet siedzieliśmy w tej samej kafejce na Monciaku? Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Gdzie się podział 03.07.10, 22:22 Nie byłam dziś na Monciaku (może byśmy się gdzieś spotkały) Spędzam czynnie odpoczynek i ścieżką rowerową najczęściej pokonuję odcinek z Gdańska. W Brzeźnie mam ulubioną kafejkę przy molo i obok są najlepsiejsze gorfy w Trójmieście. Po drodze robię zdjęcia, moje obecne hobby. Przyjacielskie spotkanie. Jak podeszły kotki do psa, to zmykał aż się kurzyło. Ślimaczek Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Gdzie się podział 03.07.10, 22:16 Coś mi nos mówi, że niedziela minie jeszcze szybciej Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Gdzie się podział 03.07.10, 22:29 No wiem, noooo Biedactwo Trudno- zaciśniesz zęby , przeczekasz, i doczekasz się Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Gdzie się podział 03.07.10, 22:51 Umówmy się,że mówimy o rzeczach realnych Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie się podział 03.07.10, 22:58 Lesniak,po takich romantycznych wyprawach czas odpoczac troszkie Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Gdzie się podział 04.07.10, 07:40 Urlopy są potrzebne - i Tobie i każdemu. Pomyśl, że wróci wypoczęta, pełna energii, promieniejąca, aaaaa Chyba chcesz dobrze dla niej, cio? Ale pojęczeć zawsze możesz - doskonale to rozumiem Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Gdzie się podział 04.07.10, 09:47 Ależ jęcz sobie, jeśli czujesz taka potrzebę. Właściwie lubię Twoje jęczenie, bo jest takie....sympatyczne Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Gdzie się podział 04.07.10, 12:29 Hiiii Mnie trochę nie będzie, bo zaraz pójdę się wypindrzyć, i oddać głos, hau hau! Ale tak to będę i jak najbardziej jestem gotowa do wspierania Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie się podział 04.07.10, 12:31 Debi,oddawaj ten glos tylko prawidlowo.Za to,zebysmy mogli w przyszlosci tez dawac glosy... Odpowiedz Link