tropem_misia1 16.10.10, 06:20 dzień dobry miłego dnia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: tak po prostu 16.10.10, 06:23 wstałam nerwem targana, bo taki pan ma przyjść do mnie srana samego, znaczy sie raniuteńko by cosi montować chyba mi rozum odjęło, kiedy kobieta podawała mi godziny przyjścia do wyboru , ja wybrałam blady świt Odpowiedz Link
kitek1 Re: tak po prostu 16.10.10, 06:55 a co sobie tropciu bedziesz montowac ? bombonierka "rzeczywiscie tak jak ksiezyc, ludzie znaja mnie tylko z jednej, jesiennej strony" Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: tak po prostu 16.10.10, 20:41 kitek1 napisał: > a co sobie tropciu bedziesz montowac ? > > [url=https://www.youtube.com/watch?v=0uuYicF9eUg&feature=related]bombonierka[/ur > l] > > "rzeczywiscie tak jak ksiezyc, ludzie znaja mnie tylko z jednej, jesiennej stro > ny" telewizję cyfrową już mam stało się Odpowiedz Link
debi_bebi Re: tak po prostu 16.10.10, 06:58 I dobrze! Przyjdzie, zamontuje, pójdzie, a reszta dnia będzie należeć do Ciebie. A gdyby miał przyjść w południe, to cały dzień miałabyś rozbebrany. Dzień dobry Odpowiedz Link
kitek1 Re: tak po prostu 16.10.10, 07:02 a jak monter bedzie fajny to bedzie caly dzien a nie tylko pol witaj kurancie Odpowiedz Link
debi_bebi Re: tak po prostu 16.10.10, 07:10 No I w razie potrzeby będzie można wezwać go ponownie Cześć, Kiciorku przywspółczulny Odpowiedz Link
kitek1 Re: tak po prostu 16.10.10, 07:25 czytam zalegle posty i rozczulila mnie Twoja wzmianka o Jastrzebiej Gorze wlasnie wczoraj z dzieckiem przy whisky pt. "Black and White" wspominalismy nasze wrzesniowe wakacje tamze sto lat temu wielka skarpa, moje male piwko i dziecko grzebiace sie w piachu Odpowiedz Link
debi_bebi Re: tak po prostu 16.10.10, 07:35 Też tam kiedyś spędziłam cudowne 2 tygodnie wakacji, jako świeżo upieczona studentka. W starym, drewnianym domu wczasowym nad samą skarpą Odpowiedz Link
kitek1 Re: tak po prostu 16.10.10, 08:05 fajny pomysl z ta Melyna Zlotej Jesieni pisze sie Odpowiedz Link
kitek1 Re: tak po prostu 16.10.10, 08:18 no wiem ze mlody nie jestem dziecko ze swoja swieza watroba juz poszlo plenerowo studiowac rolnictwo a mnie jeszcze ten whiskacz trzyma Odpowiedz Link
debi_bebi Re: tak po prostu 16.10.10, 08:25 Dobrze, że ten Twój whiskacz nie przykuł się do jednego miejsca, będzie można przerzucić go nad morze , i Ciebie za nim, jak po sznurku Odpowiedz Link
kitek1 Re: tak po prostu 16.10.10, 08:33 jak sie te zdjecia wklejalo kiedys mnie nauczylas ale alzheimer mnie wyczyscil i znowu mi nie wchodza Odpowiedz Link
kitek1 Re: tak po prostu 16.10.10, 09:16 nie wiem co to jest Walhalla a to jest z porannego plyniecia na bornholm po wsciekle plaskim bautyku zero w skali boforta Odpowiedz Link
debi_bebi Re: tak po prostu 16.10.10, 09:21 Cytuję za Wiki : w mitologii nordyckiej miejsce przebywania poległych w chwale wojowników . No, ja wiem, że COŚ jest w kołysaniu, czasem sama się kołyszę, ale na morzu wolę nie, bo mi się zaraz robi ble Odpowiedz Link
kitek1 Re: tak po prostu 16.10.10, 09:48 troche zawialo i mnie przegielo ale to juz bornholm dalej kombinuje jak sie te zdjecia wkleja Odpowiedz Link
jootro2010 Re: tak po prostu 16.10.10, 09:29 Dzień dobry z szaro-szarego z szarością w tle Szczecina... Witam wszystkich Plują i plują,a może olewają-polewając tam z "góry" Odpowiedz Link
leziox Re: tak po prostu 16.10.10, 12:51 W kazdym razie przyszla zgnilizna jesienna. Dupa. Odpowiedz Link
teletoobis Re: tak po prostu 16.10.10, 13:20 Ku.rwa Lezie!!! Chyba trza Cie do pionu postawic! Szxykuj sie na nalot Richtung PF Odpowiedz Link
leziox Re: tak po prostu 16.10.10, 17:59 A co mam sie szykowac.Armaty przeciwlotnicze dawno wyrychtowane i czekaja tylko zeby mozna by bylo wreszcie pociagnac za spust. Odpowiedz Link