tropem_misia1 29.11.10, 07:27 nikt nie pieje, kiedy ranek świta? "....co za obyczaje..." Czyżby poniedziałek był takim szokiem dla organizmów? Czy zasypało wszystkich? U mnie jakby co biało na amen. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pink_dream Re: Czemu 29.11.10, 09:52 u mnie też biało i zimno a tak w ogóle to sie przywitam.....czesc Odpowiedz Link
pink_dream Re: Czemu 29.11.10, 12:57 teletoobis napisał: > dzien dobry.... brrr- pink kojarzy mi sie z Doda mam z nią wspólne tylko imię i kolor błyszczka Odpowiedz Link
marijola1 Re: Czemu 29.11.10, 09:53 snieg pada jak oszalaly!!!!!! A do pracy trzeba isc! Moze i chcialoby sie zapiac,ale...... Odpowiedz Link
tropem_misia1 może zamiast lamentu, 29.11.10, 10:00 ,że kury nie maja koguta...coś takiego?Od razu snieg by stopniał ))) Odpowiedz Link
teletoobis Re: może zamiast lamentu, 29.11.10, 10:10 Jeden kogut myslal o niedzieli, a wczora mu leb ucieli Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: może zamiast lamentu, 29.11.10, 10:14 Jak dobrze, że wczora niedziela była załapał się Odpowiedz Link
teletoobis Re: może zamiast lamentu, 29.11.10, 10:24 No tak, ale swiat nie dozyl, a to przeca nie karp Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: może zamiast lamentu, 29.11.10, 10:51 czy sugerujesz wyższość ryby nad ptakiem? o ile pamiętam w tabeli jest na odwrót ale karpia uwielbiam we wszelakiej postaci Odpowiedz Link
teletoobis Re: może zamiast lamentu, 29.11.10, 12:35 nie wiem o jakiego ptaka Ci chodzi A karpia nie lubie- jak zlowie, zawsze oddaje sasiadowi Odpowiedz Link
pink_dream Re: może zamiast lamentu, 29.11.10, 12:59 teletoobis napisał: > nie wiem o jakiego ptaka Ci chodzi > A karpia nie lubie- jak zlowie, zawsze oddaje sasiadowi karpia nie lubię ale jak się trafi przyrządzam mojemu panu Odpowiedz Link
teletoobis Re: może zamiast lamentu, 29.11.10, 14:06 biedny chlop. Ja bab do kuchni nie dopuszczam. Potrafia wszystko zepsuc Odpowiedz Link
leziox Re: może zamiast lamentu, 29.11.10, 14:15 E tam.Kobity w kuchni umieja zrobic cuda jesli tylko maja dla kogo i oczywiscie motywacje. A czlek moze w miedzyczasie przy piwku poogladac jakis dobry film. Odpowiedz Link
teletoobis Re: może zamiast lamentu, 29.11.10, 14:25 Lezio, ja wiem, ze ty lubisz w roznych dziwnych miejscach, nawet cuda na kuchennym blacie. A jesli zas chodzi o gotowanie, to zazwyczaj kobiety w kuchni- jako kucharki, sa jedynie rzemieslnikami Odpowiedz Link
leziox Re: może zamiast lamentu, 29.11.10, 14:39 Hehehe,no a kto nie lubi. Fakt ze kobity maja klopot z rozpoznawaniem smaku jak im sie hormony buzuja,ale jest pare uzdolnionych pan robiacych kulinaria rzeczywiscie znakomicie. Tylko trzeba umiec je znalezc. Odpowiedz Link
pink_dream Re: może zamiast lamentu, 30.11.10, 07:29 teletoobis napisał: > Tak- to sa panie po menopauzie niekoniecznie niekoniecznie ale mój facet gotuje od pewnego czasu i fakt rewelacja!!! ale i ja zjadliwe potrawy umeczę Odpowiedz Link