leziox 22.11.11, 05:17 Dawno,tych porannych-nie bylo jakos. Wszystkim leniuchom dzien dobry na nowy dzionek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: Pogaduszki 22.11.11, 05:32 Dzień dobry dobry Chwilowo takie mi się życie zalatane zrobiło, że coś okropnego! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Pogaduszki 22.11.11, 06:15 Czasem trzeba zwolnic....co nagle, to po diable ) Doobry ) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pogaduszki 22.11.11, 07:12 Mnie się zdaje, że zdecydowanie wolniej biegam, i dlatego tak sie dzieje. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Pogaduszki 22.11.11, 07:35 Debi, a gdzie Twoje fajne lalusie z sygnaturki? ) Odpowiedz Link
1milky_way Re: Pogaduszki 22.11.11, 10:51 Pogodne dzień dobry Mniej czasu, więcej nauki, poznawania Spokojnego dnia żyjąc pędzimy stale przez życie nie licząc czasu będąc szczęśliwym nie licząc zmartwień szukamy przygód fantazji … w mgnieniu oka zamykać … Odpowiedz Link
leziox Re: Pogaduszki 22.11.11, 10:54 No wlasnie,gdzie laleczki?Ktos zrobil z nich swiece dymná? Odpowiedz Link
1milky_way Re: Pogaduszki 22.11.11, 11:19 Myślę, że poważne nimi nie są, a świeca, nie pytaj... znikam. Dzięki za uśmiech, pogoda nie moja. Starość to się nazywa Wyobraźnię mam bogatą mogę zmienić się w co chcę zbierać jabłka w drzewach latem biegać boso w parku z psem Być wiewiórką, jeść orzechy jako mrówka błąkać się gdy spytacie, gdzie ja byłam w kwiatach, polach, bóg wie gdzie Bowiem wszystko dookoła widać w locie, czy to wiesz ? gdy przygoda mnie zawoła też w sokoła zmieniam się… Tarrus Riley-Wildfire Buziam, dobrego dnia Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pogaduszki 23.11.11, 05:37 Zostały czasowo wycofane z obiegu jako wzbudzające niezdrową wesołość Odpowiedz Link
1milky_way Re: Pogaduszki 23.11.11, 10:30 ... szarość w związku z tym gromadzi się. W każdej chwili powinno się starać umilać sobie życie, takimi maleńkimi przyjemnościami, a uśmiech swój, czy zrobiona przyjemność drugiej osobie wraca do każdego. Skoro wesołość jest niezdrowa, twórcza to wszyscy artyści będący pod wpływem radości, a tworzący wtedy są niezdrowi, ich psychika szwankuje. Czy masz Debi jakąś wiedzę, o której nic nie wiem ? Odpowiedz Link
leziox Re: Pogaduszki 23.11.11, 10:35 Debi posiada wiedze tajemna.A skoro jest to wiedza tajemna,no to nikomu o niej nic nie mowi z powodu koniecznosci dotrzymania tajemnicy. Odpowiedz Link
1milky_way Re: Pogaduszki 23.11.11, 10:51 Boją się reakcji. Pisanie jest przyjemne, gdy się widzi to co piękne Są oczy, które hipnotyzują piękno i uśmiech z nich promieniuje Są takie włosy, które wiatr czesze dłonie pomocne, usta niespieszne to w delikatnej, tak romantycznej i zjawiskowej przy tym prawdziwej oprawie Tak zjawiskowe, że słów brakuje nic już nie powiem co serce czuje każde następne słowo nie powie słów mi brakuje Tak tylko powiem Odpowiedz Link