23.10.12, 19:07
Poznałem kiedyś Cygana na forum, a może nie ? Maska też Go znała. Nie wiem czy była to ściema ale ja wierzę, że był Romem i dobrze mi radził. Jak radził ? romskimi poradami na choroby. Moja zapadła na gruczakoraka. Rak macicy. Byłem zrozpaczony. To już koniec myślałem ? i ryczałem. Ale na boku żeby Ona nie widziała. I wtedy Shrek ?Cygan/ dał mi instrukcje - co mam zrobić by ratować żonę. Robiłem co mówił. Była operacja, bardzo ciężka. Wziąłem Ją z bielańskiego bladą i cichą. Ponad dwa lata minęło. I ma się dobrze. Dzięki Bracie Cyganie jeśli czytasz smile uratowałeś swoją smile dla Ciebie piosenka od Czarka.

Obserwuj wątek
    • euroxia Re: Cyganie. 26.10.12, 20:16
      Niewiele wiem o Cyganach. Tyle, co nic.

Pozdro dla Twojej żony, Czaro smile
      • black-sandra Re: Cyganie. 26.10.12, 20:32
        Moja mama miała juz nie zyc , wyrok - rak macicy najgorsza odmiana nieoperacyjna , tak orzekł lekarz krzyczac na mame ze nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji - wariat !
        od tamtej pory mija 11 rok , mama ma sie dobrze , lekarz zreszta też , dobrze , że mnie tam n ie było bo bym dziada chyba rozerwała za tą delikatność .
        • 777.czarek Re: Cyganie. 26.10.12, 21:44
          Gruczolakorak, tak nazywa się ta choroba. Ma trzystopniową skalę co do zagrożenia, trzecia to już jest bardzo źle natomiast pierwsza to początki choroby. Choroba jest jak najbardziej uleczalna /przez wycięcie macicy i przydatków/ pod warunkiem jednak że w miarę szybko wykryta. Bo jak rak 'przegryzie' ścianę macicy to już mała nadzieja na wyleczenie ponieważ atakuje inne organy. Euroxia dzięki za życzenia smile
    • aleksandra1124 Re: Cyganie. 19.11.13, 17:31

może zdradzisz swój sekret, trzeba szukać ratunku wszędzie a ja ko potrzebuję, aleksandra1124@wp.pl
      • mala200333 Re: Cyganie. 20.11.13, 02:03
        Napisz mi ten sekret..pls..mala200333@gazeta.pl
        • czarek_sz Re: Cyganie. 20.11.13, 15:20
          To były metody niekonwencjonalne /wręcz uznawane przez środowisko medyczne za głupie/ i wszystkich dokładnie nie pamiętam. Postaram sobie przypomnieć i napiszę, obiecuję.
          • mala200333 Re: Cyganie. 20.11.13, 15:33
            Dzieki z góry..
            • super.halusia Re: Cyganie. 23.11.13, 21:58
              Mało wiem,o cyganach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka