tropem_misia1 06.01.13, 04:24 I nic. Jestem. Mało pisząca, raczej zwięźle. I dalej hulam z wiatrem po Melynie. Nikogusieńkiego melyniarza tu ni ma. Pozostaje mi omieść kapeluszem podłogę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: I co? 06.01.13, 08:46 Pewno że nie jest dzisiaj niedziela a jak niedziela no to wiadomo że po sobocie każdy napity i tylko te z twrdemi głowami /aczkolwiek skacowane/ wcześnie wstajom sie klinując i pomstując na ten świat miłej n. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: I co? 06.01.13, 11:53 Pijesz siemię ? ja też, codziennie. Mielone siemię /cztery małe łyżeczki / zalewam wrzątkiem, szklankę przykrywam spodkiem i gdy przestygnie wypijam. Podobno dobre na żołądek i trawienie Odpowiedz Link
super.halusia Re: I co? 06.01.13, 12:30 15 lat już piję,nie tylko zaparzam wrzątkiem,do jogurtu dodaję też Odpowiedz Link
leziox Re: I co? 06.01.13, 14:56 Ludzie,ja rozumiem ze wiatr hula ale o 4ej to tak jak slusznie ujal Czarek-wszystkie nagrzane pod stolem leza albo w barlogach,odsypiajac promile we krwi.Zwlaszcza jesli sie konczy pic o 4ej Odpowiedz Link
czarek_sz Re: I co? 06.01.13, 14:57 A na coś konkretnego pijesz ? podobno wrzodowcy piją ale nie wiem tylko słyszałem. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: A do kogo 06.01.13, 15:12 Takie stare /i jeszcze łapówka/ to pewno niezłego kopa daje Odpowiedz Link
leziox Re: A do kogo 06.01.13, 15:15 Girla to tylko pije i uzywa rzeczy co daja kopa.Tak samo jak do wyrka wpuszcza chlopa to ma tak robic ze az ma jej krzyz trzeszczec zapewne bo inaczej to nie ma po co wpuszczac i juz. Odpowiedz Link
girl_32 Re: A do kogo 06.01.13, 15:50 Świnia,nie wiedziałąm,że kiedyś to publicznie zdradzisz.... Odpowiedz Link
leziox Re: A do kogo 06.01.13, 17:25 Jeszcze niczego nie zdradzilem To dopiero gra wstepna Odpowiedz Link