suczka78 09.09.13, 17:39 będę sobie tu narzekać i marudzić Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suczka78 Re: narzekalnia 09.09.13, 17:41 nienawidzę kupować sobie staników wqrwiq mnie to chyba dlatego, że nie potrafię Odpowiedz Link
super.halusia Re: narzekalnia 09.09.13, 19:27 Ja narzekam na ból kręgosłupa,jak narazie Odpowiedz Link
dunajec1 Re: narzekalnia 09.09.13, 23:33 Na co by tu ponarzekac "...twarz mi blednie, wlos mi rzednie, psuja mi sie zeby przednie...." no wszystko niedobrze, curfoscisto. Odpowiedz Link
leziox Re: narzekalnia 10.09.13, 00:58 Przyznam sie szczerze,ze ja tez nienawidze kupowac sobie staników.Z reguly nie pasuja do munduru esesmana w rajstopach kabaretkach i szpilkach nr.46. Ale sadomasochisci maja z tego jakas radoche,zdaje sie. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: narzekalnia 10.09.13, 06:23 do narzekania to ja powodów nie mam za wiela raczej do rozpaczania ale kiedy większe zło zjadło mniejsze, a potem odpuściło...to jakoś dziwnie mi lepiej psychika ludzka jest tajemnicza((?) Odpowiedz Link
anus-hka Re: narzekalnia 10.09.13, 06:48 Nienawidzę marudzić że marudzę a marudzę ...zwłaszcza jak sie nie wyśpie ...staników tez nienawidzę kupować i nie potrafie bo nie rozumie idiotycznej zależności obwodu do pojemności i mój biust oddaje w ręce fachowców a zwłaszcza jednej pani która bezbłędnie mi to cholerstwo dopasuje...jeansy druga sprawa której nienawidze kupowac bo wtedy okazuje się ze na takie okazy jak ja naprawde trudno dostac fajne modele których by nie trzeba było skracać 20 cm i nie kosztowałyby masakrystycznie ....czy to jest naprawde takie dziwne ze kobieta moze miec kobiece kształty przy wzroscie 166 i TEZ chce sobie połazic w jeansach????????????....ostatnia najbardziej wqrfiajaca - wg tabel mam 38 rozmiar ale kiedy wchodze do sklepu kupic np żakiet w rozmiarze 38 okazyje sie ze nie moge go na siebie założyć w ogóle a 40 nie dopinam w biuście - JA SIE PYTAM CO JEST DO KN- dzy...???? ...a tak w ogóle to wszystkich pozdrawiam i życzę miłego dnia Odpowiedz Link
leziox Re: narzekalnia 10.09.13, 13:24 Ogolnie to wkurwiaja mnie ryczáce materace w hotelach,albo zbyt krótkie wyrka w tychze hotelach,z ktorych to wyr wystajé albo musze sie kulic w nich,bo jakas idiotyczna deska nie pozwala mi z tego wyrka wystawac. Narzekalnia to calkiem mily watek,mysle ze rozwojowy. Odpowiedz Link
suczka78 Re: narzekalnia 10.09.13, 16:32 a mnie wqrwia to , że mi cycki ze stanika wypływają jak mierzę w przymierzalni jest ok a potem jak chodzę t mi te donice wypływają....kupiłam 75E ja się pytam o co chodzi ?? zaraz alfabetu braknie te nienawidzę marudzić , dlatego ten wątek Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: narzekalnia 10.09.13, 17:57 E tam marudzenie, życie jest piękne, nawet wyskakujące cycuszki nie powinny tego zepsuć. Cieszcie się życiem, bo warto, życie mamy tylko, a cała reszta jest nieważna. Zdrówko !!! Odpowiedz Link
leziox Re: narzekalnia 10.09.13, 19:25 Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia,a zycie jest jakie jest i z reguly nie takie radosne jakim byc powinno. Mimo to tez na zdrowie. Odpowiedz Link
super.halusia Re: narzekalnia 10.09.13, 19:27 Troszkę ponarzekam,że muszę wstawać o 4.10 Odpowiedz Link
suczka78 Re: narzekalnia 10.09.13, 20:53 to ja ponarzekam, że nie muszę wstawać do pracy ;p no i jeszcze , że chce mi się wina ale nie samej i co? ;p Odpowiedz Link
anus-hka Re: narzekalnia 10.09.13, 21:31 ...olałam wszystko i poszłam ci ja na łono natury sie wyluzowac bo z nerwów mam taki ból zoładka ze nie moge oddychac....zdawało mi sie ze z dala od ludzkich siedzib...nawet sie pochwaliłam ze mi przechodzi...siedze i rozkoszuje sie ciszą a tu jak nie zacznie kosiara napierdzielac obok......weź tu sie człowieku wyluzuj Odpowiedz Link
suczka78 Re: narzekalnia 11.09.13, 06:47 oooj miałam tak z kosiarką w lipcu! Od 6.00 napierniczał mi tą kosiarą, co 20 m przerwa i znowu bzyk bzyk!wnet wylewu dostałam! ;p Odpowiedz Link
anus-hka Re: narzekalnia 12.09.13, 08:40 ...i te odległości...czy wszędzie i do wszystkich a zwłaszcza do jednego musi być tak strasznie daleko? Odpowiedz Link