aanneett 27.10.06, 22:56 oczy mnie bolą nie dam rady łóżka posłać szyja sztywna jeść też nie dam rady łikend zajebiście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igua Re: narzekalnia 27.10.06, 22:59 bardzo dobry pomysl!!! boli mnie w krzyzu przede mna kapanie dziecka - kregoslup zupelnie siadzie probuje sie od kilku godzin spakowac - kiedys zajmowalo mi to chwilke, teraz nie moge wszystkiego ogarnac, a nie mam juz sily powinnam cos zjesc, nie dam rady w domu trunkow nie brak, ja mam limity :( robi sie coraz zimniej - akurat jak bede miala okazje na dluzsze i milsze spacery Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: narzekalnia 27.10.06, 23:05 a ja ide spac, jutro w pociąg siup i zobacze sie z psem Odpowiedz Link Zgłoś
igua Re: narzekalnia 27.10.06, 23:07 ja tez sie zobacze z psem :) ale moj na wysokim st. :D Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: narzekalnia 27.10.06, 23:08 a moj ma cztery lapy i ostatnio zostawilam ja po operacji usuwania czegos dziwnego z tylnej prawej łapy i nawet byla pod narkoza a potem chodzila z taka satelitą przy szyi Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: narzekalnia 27.10.06, 23:08 ej no, nie cieszyć mi się tu w tym wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
igua Re: narzekalnia 27.10.06, 23:18 narzekam dalej: odkad jest dziecko, nie ma tyle czasu na zajmowanie sie psem, co wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: narzekalnia 29.10.06, 14:31 ja pier***ę: nie mam biurka i boli mnie kręgosłup Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: narzekalnia 31.10.06, 00:18 no bo w naturze to jest tak: jak jest ciemno - to się śpi, a nie siedzi w pracy! Odpowiedz Link Zgłoś