dunajec1 23.04.15, 00:20 ...kwiatki rosna i kwitnie miesiac maj..." Taaa, na jutro ok 3cm sniegu i minus 1C ma byc, kwitnie wszystko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: "Na wiosne.... 23.04.15, 05:32 to jest w piosence bo w przysłowiu jest :" kwiecień plecień bo przeplata trochę zimy, trochę lata" Odpowiedz Link
anus-hka Re: "Na wiosne.... 23.04.15, 07:20 Kwiecień plecień wciąż przeplata ...czapka szalik i łopata...kjm Odpowiedz Link
girl_42 Re: "Na wiosne.... 23.04.15, 18:22 Oj przeplata,przeplata. Wczoraj rano -1 i szyby w aucie skrobałam,dziś +7 a wiatr arktyczny i zimno jak na Uralu.No i jak ją mam być zdrowa,no jak? Znowu smarkata jestem Juz mam dosyć tej huśtawki. Odpowiedz Link
mori111 Re: "Na wiosne.... 23.04.15, 19:44 aż obejrzałam pogodę....chyba mogę sobie palnąć w łeb... No kurcze, myślałam że chociaż na tym zasranym zwolnieniu coś skorzystam... Pogoda z sobie drwi. Przyjdzie czas wracać do pracy, podłe słoneczko wyjdzie... Odpowiedz Link
leziox Re: "Na wiosne.... 23.04.15, 21:33 Podłe słoneczko zawsze wisi na niebie. To podłe chmury nam je zabierają, dziwki jedne. Odpowiedz Link
rudka-a Re: "Na wiosne.... 23.04.15, 21:53 Nie narzekać! gorzej bywało i jakoś przeżyliśmy... za zakrętem maj i laatooo!!!... jeszcze dogrzeje tak, ze będziemy tu sapać i pić wode z kałuży o ile ta kałuża będzie ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: "Na wiosne.... 23.04.15, 22:25 To pojęczymy trochę, okażemy współczucie narzekaczom i jakos to bedzie Odpowiedz Link
leziox Re: "Na wiosne.... 23.04.15, 22:39 A ty Rudzia co taka optymistka, zakochałaś się na wiosnę czy Ci podwyżkę w pracy dali? Odpowiedz Link
rudka-a Re: "Na wiosne.... 24.04.15, 07:21 leziox napisał: > A ty Rudzia co taka optymistka, zakochałaś się na wiosnę czy Ci podwyżkę w prac > y dali? > Ani jedno, ani drugie boleję nad tym bardzo, ale cóż zrobić ) zwłaszcza nad brakiem podwyżki rozumie się ) podbudował mi się optymizm, zwłaszcza, że zieloniutko się robi, pogoda sprzyja, kosci można grzać i dzień już długi...) Odpowiedz Link
mori111 Re: "Na wiosne.... 24.04.15, 07:09 Tak Rudzia, ale u mnie w pracy jak zacznie się sezon, a zaczyna od maja, to słoneczko zobaczę tak jak dziś. Odpowiedz Link
rudka-a Re: "Na wiosne.... 24.04.15, 07:16 mori111 napisała: > Tak Rudzia, ale u mnie w pracy jak zacznie się sezon, a zaczyna od maja, to sło > neczko zobaczę tak jak dziś. W takim razie trzeba łapać promyki coś brzęczą w tv, że po majowym weekendzie ma być do 28*, więc chyba się jeszcze załapiesz i zdążysz wskoczyć w klapki i zwiewną kieckę ) Odpowiedz Link
mori111 Re: "Na wiosne.... 24.04.15, 07:32 Oj chyba już nie zdążę. Zwolnienie do 4 maja, potem muszę iść do swojej lekarz, która zadecyduje, ale ja w sumie to muszę jak najszybciej do pracy wrócić. Odpowiedz Link
rudka-a Re: "Na wiosne.... 24.04.15, 07:39 Znaczy się...w biegu chorujesz? ) Nie rwij sie tak do pracy..po pierwsze nie zając a po drugie chyba trzeba nabrać sił... Odpowiedz Link
mori111 Re: "Na wiosne.... 24.04.15, 07:44 Trochę bzika dostaję...Wczoraj wysprzątałam dwa pokoje, tak jak robi się to przed świętami Wiem, wiem muszę się wykurować, brzusio jeszcze opuchnięte, ranka po drenie ciut gorzej się goi, a brzuch wygląda jakby oberwał kijem baseballowym, pełna gama kolorów Wczoraj zdjęli mi szwy i wczoraj nastąpiła pierwsza, przecudowna, pełna kąpiel Odpowiedz Link
mori111 Re: "Na wiosne.... 24.04.15, 07:08 Niekoniecznie, może zawstydzone swą nagością okrywa się chmurkami Odpowiedz Link
black-sandra Re: "Na wiosne.... 23.04.15, 23:13 Nie wiem co Wy tak narzekacie , u mnie +20 , ciepłej na zewnątrz niż w domu ☺ Odpowiedz Link
leziox Re: "Na wiosne.... 23.04.15, 23:19 Ci narzekają którym jest zimno w tyłek. Mnie jest ciepło, więc narzekam umiarkowanie. Odpowiedz Link