Dodaj do ulubionych

"Na wiosne....

23.04.15, 00:20
...kwiatki rosna i kwitnie miesiac maj..."
Taaa, na jutro ok 3cm sniegu i minus 1C ma byc, kwitnie wszystko.
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: "Na wiosne.... 23.04.15, 05:32
      to jest w piosence
      bo w przysłowiu jest :" kwiecień plecień bo przeplata trochę zimy, trochę lata"
      • anus-hka Re: "Na wiosne.... 23.04.15, 07:20
        Kwiecień plecień wciąż przeplata ...czapka szalik i łopata...kjm
        • girl_42 Re: "Na wiosne.... 23.04.15, 18:22
          Oj przeplata,przeplata. Wczoraj rano -1 i szyby w aucie skrobałam,dziś +7 a wiatr arktyczny i zimno jak na Uralu.No i jak ją mam być zdrowa,no jak? Znowu smarkata jestem sad
          Juz mam dosyć tej huśtawki.
          • mori111 Re: "Na wiosne.... 23.04.15, 19:44
            aż obejrzałam pogodę....chyba mogę sobie palnąć w łeb...
            No kurcze, myślałam że chociaż na tym zasranym zwolnieniu coś skorzystam...
            Pogoda z sobie drwi. Przyjdzie czas wracać do pracy, podłe słoneczko wyjdzie...
            • leziox Re: "Na wiosne.... 23.04.15, 21:33
              Podłe słoneczko zawsze wisi na niebie. To podłe chmury nam je zabierają, dziwki jedne.
              • rudka-a Re: "Na wiosne.... 23.04.15, 21:53
                Nie narzekać! wink gorzej bywało i jakoś przeżyliśmy...
                za zakrętem maj i laatooo!!!...
                jeszcze dogrzeje tak, ze będziemy tu sapać i pić wode z kałuży wink o ile ta kałuża będzie wink)
                • to_ja_pisze Re: "Na wiosne.... 23.04.15, 22:24
                  Też będziemy narzekać.
                  • rudka-a Re: "Na wiosne.... 23.04.15, 22:25
                    To pojęczymy trochę, okażemy współczucie narzekaczom i jakos to bedzie wink
                    • leziox Re: "Na wiosne.... 23.04.15, 22:39
                      A ty Rudzia co taka optymistka, zakochałaś się na wiosnę czy Ci podwyżkę w pracy dali?
                      big_grin
                      • rudka-a Re: "Na wiosne.... 24.04.15, 07:21
                        leziox napisał:

> A ty Rudzia co taka optymistka, zakochałaś się na wiosnę czy Ci podwyżkę w prac
                        > y dali?
                        > big_grin
                        Ani jedno, ani drugie smile boleję nad tym bardzo, ale cóż zrobić wink) zwłaszcza nad brakiem podwyżki rozumie się smile) podbudował mi się optymizm, zwłaszcza, że zieloniutko się robi, pogoda sprzyja, kosci można grzać i dzień już długi...wink)
                • mori111 Re: "Na wiosne.... 24.04.15, 07:09
                  Tak Rudzia, ale u mnie w pracy jak zacznie się sezon, a zaczyna od maja, to słoneczko zobaczę tak jak dziś.
                  • rudka-a Re: "Na wiosne.... 24.04.15, 07:16
                    mori111 napisała:

> Tak Rudzia, ale u mnie w pracy jak zacznie się sezon, a zaczyna od maja, to sło
                    > neczko zobaczę tak jak dziś.

W takim razie trzeba łapać promyki wink coś brzęczą w tv, że po majowym weekendzie ma być do 28*, więc chyba się jeszcze załapiesz i zdążysz wskoczyć w klapki i zwiewną kieckę wink)
                    • mori111 Re: "Na wiosne.... 24.04.15, 07:32
                      Oj chyba już nie zdążę. Zwolnienie do 4 maja, potem muszę iść do swojej lekarz, która zadecyduje, ale ja w sumie to muszę jak najszybciej do pracy wrócić.
                      • rudka-a Re: "Na wiosne.... 24.04.15, 07:39
                        Znaczy się...w biegu chorujesz? wink)
                        Nie rwij sie tak do pracy..po pierwsze nie zając wink a po drugie chyba trzeba nabrać sił...
                        smile
                        • mori111 Re: "Na wiosne.... 24.04.15, 07:44
                          Trochę bzika dostaję...Wczoraj wysprzątałam dwa pokoje, tak jak robi się to przed świętami big_grin
                          Wiem, wiem muszę się wykurować, brzusio jeszcze opuchnięte, ranka po drenie ciut gorzej się goi, a brzuch wygląda jakby oberwał kijem baseballowym, pełna gama kolorów big_grin
                          Wczoraj zdjęli mi szwy i wczoraj nastąpiła pierwsza, przecudowna, pełna kąpiel smile
              • mori111 Re: "Na wiosne.... 24.04.15, 07:08
                Niekoniecznie, może zawstydzone swą nagością okrywa się chmurkami tongue_out
    • black-sandra Re: "Na wiosne.... 23.04.15, 23:13
      Nie wiem co Wy tak narzekacie , u mnie +20 , ciepłej na zewnątrz niż w domu ☺
      • leziox Re: "Na wiosne.... 23.04.15, 23:19
        Ci narzekają którym jest zimno w tyłek.
        Mnie jest ciepło, więc narzekam umiarkowanie.
      • mori111 Re: "Na wiosne.... 24.04.15, 07:10
        Zazdroszczem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka