coco.franelka 19.02.21, 16:43 Rozmowa na pierwszej randce: - Masz jakieś nałogi? - Nie... - A jakieś hobby? - Lubię rośliny. - O a jakie ? - Chmiel, tytoń, konopie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 16:44 Idzie sobie chodnikiem jąkała i widzi na ulicy zdechłego konia. Wyjął komórkę i dzwoni na policję: - Komisariat policji słucham - Pppro-ooszę pa-pana tututu na ulli-icy le-le-żży za-zabbii-iity kkoń - A jaka to ulica? - Mi-mi-mi - Mickiewicza? - Niee, mi-mi... - Mikołaja? - Niee! - No to niechże pan zadzwoni za 10 minut jak pan będzie mógł to powiedzieć! Jąkała dzwoni za 10 minut - No i wie Pan już na jakiej ten koń leży ulicy? - Noo na mi-mi-mi. - Mickiewicza? - Niee, mi-mi... - Mikołaja? - Niee! - To proszę zadzwonić później Facet zadzwonił za pół godziny: - tten kkkooń leleży na ul-uliccy mi-mi - Mickiewicza!? - Taak! Prze-przenioosłłem sku sku*wy sku***syna! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 16:45 Jedzie dziadek maluchem, zgarbiony, ręce mu się trzęsą na kierownicy. Wyprzedziło go BMW, dziadek się wystraszył. BMW zatrzymało się na światłach, dziadek z tego strachu nie dał rady, przywalił w tył beemki. Wysiada z niej dwóch byków: - I co dziadek, przyj...eś... - Tak (cienkim wystraszonym głosem). - Masz kasę? - Nie. - A ubezpieczenie? - Nie. - A syna? - Mam. - To masz tu komóreczkę, dzwoń po synka, to odrobi u mnie, bo ty się do roboty nie nadajesz... Dziadek zadzwonił, podjeżdżają 3 Mercedesy S-klasa, Wysiada kilku byków i jeden z nich mówi: - I co tatuś? Walnął jak cofał? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 16:45 - Mamo, tato, od dłuższego czasu nie wiedziałam jak wam to powiedzieć, nie zbyt komfortowo czuję się w swoim ciele. Wiem, że chcieliście mieć syna, a ja wiem, że powinnam urodzić się mężczyzną. Dlatego pragnę wam powiedzieć, że jestem w trakcie stosowania terapii hormonalnej i już niebawem poddam się operacji zmiany płci. - Jaja sobie robisz!? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 16:47 Arabscy terroryści uprowadzili mały samolot, w którym lecieli Amerykanin i Rosjanin. Przywódca terrorystów o imieniu Abdul pyta Amerykanina: - Jakie jest twoje ostatnie życzenie? - Chciałbym zjeść hot-doga i napić się Coca-coli. Amerykanin dostał? to, co chciał. - A jakie jest twoje życzenie? - Abdul pyta Rosjanina. - Kopnij mnie z całej siły w d... . Abdul kopnął? Rosjanina, ten błyskawicznie uwolnił ręce z więzów, wyciągnął z kieszeni nagana i zabił wszystkich terrorystów. Zdziwiony Amerykanin pyta: - Dlaczego nie zrobiłeś tego wcześniej? - Ruskie nie agresory! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 16:49 - Tatusiu, czy Ocean Spokojny zawsze jest spokojny? - Co za głupie pytanie! Czy nie możesz dowiadywać się o coś mądrzejszego? - Mogę. Chciałbym wiedzieć, kiedy umarło Morze Martwe Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 16:50 Poszła fama, że w pewnym miasteczku jest cudowne źródełko, które leczy ułomności. I tak zebrali się przy nim ślepy, garbaty i sparaliżowany na wózku. Ślepy przemył oczy i krzyknął: - O rany, ludzie, ja widzę! Garbaty wykąpał się w źródełku i krzyknął: - O rany, ludzie, nie mam garba! Na to sparaliżowany wjechał z wózkiem do wody i krzyknął: - O rany, ludzie, mam nowe opony! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 16:53 Do szpitala przywieźli faceta z nożem miedzy żebrami. Lekarz pyta: - Boli pana? - Tak, ale tylko jak się śmieję. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 16:54 Fąfara jak zwykle spóźnia się kilka minut na koncert w filharmonii. Siada na swoim miejscu i pyta siedzącego obok melomana: - Co teraz grają? - IX Symfonię Beethovena. - O Boże, nie wiedziałem, że aż tyle się spóźniłem. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 16:54 Facet poszedł do wróżki, by mu przepowiedziała przyszłość: - Do czterdziestego roku życia będziesz cierpiał w ubóstwie. - A potem? - A potem się przyzwyczaisz. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 16:55 - Jasiu co rysujesz? - Kozę na trawie. - A gdzie ta trawa? - Koza zjadła. - A gdzie koza? - A po co koza jak trawy nie ma. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 16:56 - Znów chcesz pożyczyć ode mnie dwie stówy? Dobrze, pożyczę ci, ale jeśli nie oddasz mi do środy, pamiętaj, że będzie to ostatnia taka pożyczka! - W takim razie może pożyczysz mi pięć stów? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 16:57 Ciotka ma dwóch siostrzeńców-bliźniaków, jednak zaprosiła do siebie tylko jednego. Gdy już przyjechał, ciotka pyta go: - W jaki sposób zdecydowaliście, który do mnie przyjedzie? - Ciągnęliśmy losy. - I Ty wygrałeś? - Niestety, nie. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 16:58 Amerykański szpieg dostał od swoich szefów zadanie w Rosji. Przebrany za Rosjanina miał wkraść się do wioski przy bazie wojskowej. Przez kilka miesięcy szlifował mowę, kulturę i zwyczaje rosyjskie. Po wylądowaniu na spadochronie, ruszył do wioski. Spotkał po drodze drwala: - Zdrastwuj, amerykański szpiegu. Zdziwiony agent dotarł do wioski, ale każdy mieszkaniec wołał do niego: "Zdrastwuj, amerykański szpiegu". - Skąd wiecie, że jestem amerykańskim szpiegiem? Przecież doskonale znam wasz język, kulturę i zwyczaje... - Bo czarnych u nas niet. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 17:00 - Czy chory jadł dzisiaj rosół? - pyta lekarz. - Jadł! - odpowiada żona. - Z apetytem? - Nie, z ryżem! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 17:01 Woła Władimir Putin dowódcę swoich Specsłużb: - Debilu! Prosiłem Cię, żebyś ładnie przywitał Litwinienkę w Londynie? - Taaakkk.... - wyjąkał przestraszony generał. - I o co jeszcze Cię prosiłem? - Hmmmm.... - Miałeś dać mu kilka dobrych rad? - Rad... Polon... co za różnica? Ja tam towarzyszu Putin nie Maria Skłodowska Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 17:02 Polska drużyna w eliminacjach Ligi Mistrzów jest jak jądra: - Zawsze biorą udział ale nigdy nie wchodzą Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 17:04 Małgosia chwali się mamie: -Mamo, mam już 150 złotych! -A skąd je masz, Małgosiu? -Dostałam od Jasia. Powiedział, że kiedy wejdę na drzewo to dostanę 50 złotych! -Ależ Małgosiu! Jasiu mówi tak, żeby zobaczyć twoje majteczki! -Wiem, dlatego je zdjęłam. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 17:05 Detaliczny przedstawiciel handlowy firmy kosmetycznej stuka do drzwi jednego z domów. Otwiera dość młoda kobieta z dużym biustem. Wokoło biega trójka dzieciaczków. - Czy mogę pokazać produkty? - pyta komiwojażer. - Oczywiście. Koleś wyjmuje towary i pyta mamuśkę, czy zna choć jeden z nich. - Tak. Wazelinę. Często jej używamy z mężem. - Oooo.... Do czego? - Do seksu. - Proszę pani, działam w tej branży już 9 lat. Do tej pory wszyscy mówili, że smarują wazeliną zawiasy. Ewentualnie łańcuch w rowerze. A pani tak bezpośrednio... Jak państwo tego używają? - Normalnie. Smarujemy klamkę drzwi od sypialni, aby dzieciaki nie otworzyły. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 17:06 Przez wieś jadą wozy cyrkowe. Nagle do uszu jadących cyrkowców dochodzi przeraźliwy wrzask. Na podwórku, obok jednej z chałup jakiś chłop podskakuje w górę na wysokość komina, robi podwójne salto i spada na ziemię. Z jednego z wozów cyrkowych wybiega dyrektor cyrku. - Panie, widownia będzie zachwycona! Angażuję pana! Za jeden taki skok podczas przedstawienia dostanie pan pięćset złotych! - Eee, tam... Za pięćset złotych nie będę się co wieczór walił siekierą w nogę... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 17:07 Szczyt chamstwa - życzyć komuś 100 lat na 99 urodziny..... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 17:08 Mówi Czukcza do Czukczy: - Piękny prezent położyłem mojej kobiecie pod choinką... - I co ona na to? - Ciągle szuka; tajga duża jest... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 17:08 Dwie młode blondynki rozmawiają ze sobą: - Jaki piękny łańcuszek! Ile dałaś za niego? - A, z pięć razy... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 17:10 W dyskotece bez światła: - Świetnie tańczysz - Ty też - Świetnie całujesz - Ty też - Mam na imię Julek - O kurka! Ja też!!! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Hahahahahaaaaaa..... 19.02.21, 17:11 Płynie Prosiaczek z Puchatkiem łódką po jeziorze. Zachód słońca, cieplutko, zero wiatru, ptaszki śpiewają, kwiatki na brzegu kwitną, a Puchatek nagle ŁUP! Prosiaczka w ryjek. Prosiaczek rymnął na dno łódki i skamle przez wybite ząbki: - Za co? Za co? - Bo coś, kurde, za pięknie było... Odpowiedz Link